צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 0:36 ,29 אוגוסט 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה גרשון סרטון מדהים!!!!
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 0:16 ,30 אוגוסט 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה גרשון. אכן, כמו שאני אוהב.
הצלחתם להבין את האנגלית שלו? כל דבר הייתי צריך להשמיע 3 פעמים לקלוט מה הוא אומר |
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 0:23 ,30 אוגוסט 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
101Hedgehog כתב: | תודה גרשון. אכן, כמו שאני אוהב.
הצלחתם להבין את האנגלית שלו? כל דבר הייתי צריך להשמיע 3 פעמים לקלוט מה הוא אומר |
אכן קצת קשה להבין את המבטא אבל פחות או יותר הבנתי את העיקרון... |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 0:25 ,30 אוגוסט 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
למה די מובן ? |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 1:27 ,30 אוגוסט 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה רבה גרשון!
זה סרטון מעולה, אפילו אני למדתי ממנו משהו חדש!
תשימו לב, שיש במשחק שני מטוסים בלבד, שבאופן נאמן להיסטוריה, בכוונת שלהם יש אפשרות לשנות את רוחב הכוונת, ואפילו את הטווח ולהתאים אותה לפי אורך מוטת הכנפיים של מטוסי האויב.
שני המטוסים הם P-51D-20 ומטוס הסילון YP-80A. יש להם כוונת מסוג K-14 שנותנת לכם שלושה מצבים, אחד מהם הוא מצב של כוונת ג'ירוסקופית גמישה, שעוקבת אחרי התמרון של המטוס שלכם, ונותנת לכם אינדיקציה לאן הכדורים שלכם עפים בטווחים שונים תוך כדי תמרונים שונים.
אני כבר התרגלתי לכוונת הסטטית כמו בספיט, וכשאני יורה אני מרגיש כמה היסט אני צריך לקחת, ומתי לתזמן את הלחיצה על ההדק כל זאת עקב ניסיון של שנים של נסיון ותהיה...
אז לי זה ממש קשה לי לעבוד עם הכוונת הזאת, אבל מי שעוד לא נמצא "בקיבעון" של שיטה שנוח לו איתה, שווה שיתנסה איתה.
דבר נוסף בקשר לנאמנות היסטורית, הייתי מאד רוצה לראות עמידות יותר גבוהה לכוחות G אצל המטוסים האמריקאים....
אתם בטח שואלים למה....
אז ככה.... לקראת סוף המלחמה חיל האוויר האמריקאי החליט לעשות ניסוי בטכנולוגיה חדשנית ומהפכנית ביותר (מבחינת חשיבה), שאף מדינה אחרת לא העלתה בדעתה לנסות עד אז. הטכנולוגיה היתה מבוססת לא על ציוד שעל המטוס, אלא על בגדים מיוחדים בשביל הטייסים... אני מדבר על חליפות G כמו שיש היום בכל חילות האוויר בעולם.
האמריקאים היו הראשונים שציידו את הטייסים שלהם בחליפות G. אם אני לא טועה זה היה כמה טייסות של מטוסי P-51D, ובעקבות ההצלחה המסחררת של הניסוי, הם מהר מאד ציידו את כל שאר הטייסות ממטוסי קרב שונים.
כמו שידוע לכם מהחליפות של היום, בזמנו זה היה ממש "טריק" אדיר לגלות שאפשר לתת לטייס עמידות יותר גבוהה בתמרונים חריפים בG גבוהה ולאורך זמן, ובכך הטייסים שלהם יכלו לבצע תמרונים עתירי G גבוהה, והיה להם יתרון אדיר מול הגרמנים והיפאנים (לא משנה שלקראת סוף המלחמה כבר לא היו הרבה מטוסי אויב להילחם מולם).
בלי חליפת G טייס ממוצע מתחיל להכנס למצב של אובדן הכרה כבר בחמישה G, ונמצא ב black out מלא החל משישה G, לעומת טייס עם חליפת G שמסוגל להחזיק את ההכרה עוד בשבעה ואפילו שמונה G.
השאלה היא האם המטוסים יכלו לעמוד בזה....
כמובן שהיום החליפות G הרבה יותר מתוחכמות, וגם האימונים של הטייסים מלמדים אותם איך לבנות עמידות ל-G גבוהה, לפי מה שקראתי טייס איכותי מסוגל לעמוד בעשרה G.
אבל אני מספיק לי לקחת מוסטנג, לדפוק צלילה ל 800 קמ"ש, למשוך שבעה G , ולהרגיש בטוח שאף מסרשמיט או פוקה-וולף מסוגל לעקוב אחרי בתמרון כזה... |
|
חזור למעלה |
|
|
AttractioN טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 06, 2006 הודעות: 480 מיקום: בת-ים
|
נשלח: 2:23 ,30 אוגוסט 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה על השיתוף אחי |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|