צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 12:49 ,25 מרץ 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ה-SPB הזה פשוט חוויה מטורפת... חבל שה-I-16 כל כך גרוע... |
|
חזור למעלה |
|
|
101stHurricane מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 21, 2006 הודעות: 118
|
נשלח: 17:45 ,25 מרץ 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
מצחיק, נזכרתי רק עכשיו, כשהמנועים שלכם לא הניעו באוויר...
הI-16 כזה עתיק ומעאפן, אין לו קפיץ להתניע את המנוע. מישהו היה צריך לבוא ולסובב את הפרופלור ואז המנוע היה יכול להדלק.
אפשר להתניע עם המטוס רק על הקרקע...
אלא אם כן הייתם יכולים לגרום לפרופלור להסתובב מהרוח בזמן שהיינו באוויר, אולי ככה אפשר היה להדליק אותו. |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 17:42 ,27 מרץ 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
101stHurricane כתב: | מצחיק, נזכרתי רק עכשיו, כשהמנועים שלכם לא הניעו באוויר...
הI-16 כזה עתיק ומעאפן, אין לו קפיץ להתניע את המנוע. מישהו היה צריך לבוא ולסובב את הפרופלור ואז המנוע היה יכול להדלק.
אפשר להתניע עם המטוס רק על הקרקע...
אלא אם כן הייתם יכולים לגרום לפרופלור להסתובב מהרוח בזמן שהיינו באוויר, אולי ככה אפשר היה להדליק אותו. |
מוזר, הצלחתי להניע... פשוט צריך להיות מאוד מאוד מאוד עדין עם הסל"ד בהתנעה... ככה זה בכל מטוס, כשמתניעים באוויר. תאמינו לי, אני יודע, הכפתור של המגנטו ממופה אצלי לסטיק במקום ממש לא נוח, משום מה, ואני מקבל בממוצע אובדן מנוע כל גיחה חמישית, כי אני עצלן מדי ושוכח לשנות את המיפוי אחרי כל גיחה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 1:31 ,28 מרץ 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
למה אתה בכלל צריך את המגנטו ממופה לסטיק ?
אתה משתמש בזה בכלל ? אני לא נוגע בזה אפילו בהתנעה...
למרות שאני חושב שהיה יכול להיות מאד נחמד אם כשהיית לוחץ FLY ואתה נכנס לעולם עם המטוס, כל המתגים והסוויטצ'ים כבויים, ואתה צריך לעשות קפ"ק שלם להתנעה, ממש כמו בפלייט סים של MS, הרי כל המערכות ממודלות בIL2 . |
|
חזור למעלה |
|
|
FlamingEagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1184
|
נשלח: 3:17 ,28 מרץ 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF, רעיון נחמד, אני חושב שמישהו שמבין בכל המאחורי הקלעים של IL2 יוכל לעשות זאת.... אחרי הכל בFS של MS גם אין את האופציה הזאת :] זה קובץ שמישהו הכין, אתה מחליף אותו באורגינלי ואז אתה מתחיל כל טיסה במצב של cold start, הכוונה להנעה משלב 0
כמו שהכינו כזה קובץ לFS, אני סבור שאפשר להכין גם לIL2 :] אתה בעסק של IL, אתה בטח מכיר אנשים שאולי עוסקים בזה ברמה גבוהה... (מבכינה תכנותית) שאל אם דבר כזה אפשרי לעשיה :] |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 14:17 ,28 מרץ 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF - הוא לא בדיוק ממופה... זה סיפור ארוך שקשור ל-CH Control Manager ואין לי כוח להכנס אליו. האמת היא שלמגנטו פשוט אין תפקיד בסימ' הזה. הרי בדיקות לפני המראה אנחנו לא ממש יכולים לעשות - כי אין Parking Breaks, והמגנטו לא דורש התעסקות בשום שלב אחר של הטיסה, אז למה טרחו למדל אותו?
Flaming Eagle - לא, אי אפשר. לא הבנת את כוונת המשורר. הבעיה ב-FS היא שבתור ברירת מחדל המטוס מתחיל במצב מוכן לטיסה, במקום ב"קר וחשוך". יש כמה קבצים שמאפשרים להתחיל טיסה ב"קר וחשוך" - אבל אין פה שום חפירה לתוך התוכנה עצמה, זה משהו מאוד בסיסי שאפשר להשיג בצורה הבאה: מתחילים טיסה בצורה הדיפולטית, מכבים את המטוס עד ל"קר וחשוך" לפי הבד"ח, שומרים את הטיסה, ובפעם הבאה פשוט טוענים את אותה טיסה. גם ה-GAUGES השונים שעושים את זה הם דברים מאוד פשוטים. ב-IL2 הבעיה היא שונה, זה לא שהטיסה מתחילה במצב מונע ומוכן לטיסה. הטיסה מתחילה בקר וחשוך. הבעיה היא שההתנעה ב-IL2 מסתכמת בלחיצה על I, כנ"ל כיבוי. זה מאוד מציק, בגלל שאחרי הכל, לסימ' הזה יש Comlex Engine Managment טוב מאוד בתחומים של התחממות, ניהול תערובת, פסיעת מדחף וכו'. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|