צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
נשלח: 14:20 ,15 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: לכל גולשי PreFlight |
|
|
כמה דברים שאני חווה כאן בפורום במשך חודש +:
1. בן (AKA Eagle_King), אומר הרבה דברים שלא מוצאי חן בעיני רוב הפורום.
תעזבו את הבן אדם בשקט! הוא לא קילל (טוב אולי פעם אחת אבל הוא צדק!), זכותו להגיד מה שהוא רוצה בכל דיון ובכל נושא בלי שירדו עליו ויקטלו אותו.
כמו בדיון שלי על הדגמים, הוא אמר שבפורום "דגם" יש דגמים יותר יפים ואני חושב שהוא צודק. אני לא מתיימר להיות והפעמיים בשנה שאני בונה דגם לא הופך אותי למומחה.
אז באמת דיי תעזבו אותו בשקט.
2. תטפלו כבר ב su25.
אני חושב שלכל הדעות הוא מעצבן.
אחרי שכל פעם מעירים לו לקרוא את הFAQ הוא עדיין לא עושה את זה וכל פעם פותח דיון חדש בנושא אחר שכבר ענינו לו או שאותו נושא מופיע כבר בפורום.
תנו לו באן או משהו כזה.
ובאותה נימה, אולי תמנו כבר מנהל פורום לפורום "פלייט סימולטור"?
דיון בתמונות מלא בשטויות שצריכות להימחק, כמה FAQ שצריכים לאחד לFAQ אחד.
מלא הודעות שצריכות להימחק בדיונים השונים, וכו'.
אשמח לקבל את תגובת רועי ושאר המנהלים.
בברכה,
שי אלעזר, בן אדם שאכפת לו אבל כבר מתחיל להתאכזב מהפורום.
Windows 7 Ultimate 64bit |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Setup בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 510 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1482 מיקום: נשר
|
נשלח: 16:53 ,15 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
כל נושא יטופל לגופו לדעתי בתור מנהל פורום AF. מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 19:28 ,15 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שי שי שי..
לא הבנת בכלל נכון את מה שאמרתי בסוף
הדגם שלך מצוין!
אבל התכוונתי לשחר גם שהוא בתור חבר טוב שלי שיש דגמים כאלו גם באתר דגם ושיקבל השראה מהם.
ככה גם לגביך תוכל ללמוד מהם!
אם נפגעת אני מתנצל זה לא מה שבאתי להגיד.
הדעה שלי אך ורק על חוות דעת מקצועית.
נכון... קיללתי,
אני מתנצל וכבר לא יכולתי להחזיק מעמד.
ובקרוב אולי תיהיה לכם הפתעה....
ולגבי הסוחוי 25.
אני יכול להגיד לך מתוך שיחה שערכתי עם רועי אתמול, הצוות ניהול משתמש באיפוק נגדו כי יכול להיות שהוא בנאדם בעל מגבלויות משלו וקשה לא להתבטא. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 0:05 ,16 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לאחר שאני קורא את הדיון הזה יש לי כמה דברים להגיד-
שי, אם יש לך מה לבוא ולומר אתה יכול לבוא ולומר את זה באופן אישי לאחד המנהלים. כפי שרון אמר, לא המקום ולא הזמן להגיד רוב הדברים שאמרת כאן. חוץ מלעורר מהומות אתה לא תצליח לעשות שום דבר אחר בדיון הזה.
אם אני צריך לתת באן למישהו , למנות מישהו למנהל או כל החלטה מנהלתית אחרת אני אעשה אותה ביני לבין עצמי או ביני לבין שאר המנהלים. לא חושב שיש עילה לכך שאני צריך לתת לך דו"ח מצב על מה שהולך בפרייפלייט ולהתנצל על משהו.
אני לא חייב לך ולאף אחד אחר שום דבר ולכן הייתי מציע להרגיע את הטונים ומהר .
לגבי SU-25, יש להבין שמדובר בנער שהוא עולה חדש וקצת קשה לו עם העברית. זה לא שהוא עושה דווקא אלא הוא מנסה ומשתדל ולפעמים עושה טעויות אך הוא מנסה לעבוד עליהן ואני לא חושב שאנחנו צריכים להתנהג בכזאת אסרטיביות כלפי המשתמש הזה.
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 16, 2007 הודעות: 1645 מיקום: חלפת,הופלת P:
|
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 19:05 ,16 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
עם זה שהיה לי מריבה איתך אני חושב שאתה צודק. זאת זכותו של בנאדם להביע את דעתו.
הוא לא קילל ולא חרג משום נושא אבל יש עליו סטיגמה לא טובה בפורום.
כל מי שצריך-תעזבו אותו במנוחה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 21:10 ,16 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
פה זה לא "מועדון אקסלוסיבי" רק לבעלי IQ מעל 120 / סטיק קוגר / עברית תקינה.
מפריע לך שמשהו טועה בכתיבה כזאת או אחרת? שלח לו הודעה, תקן לו טעויות, למד אותו מה הכללים בצורה יפה. לבייש אותו ברבים בדיון ציבורי ועוד לטעון שהוא הרע בפורום ובגללו הפורום "מתדרדר" ? זה ממש לא לענין. וגם לא נכון.
כולנו פה כדי ללמוד ולטוס ביחד בכייף. כולנו היינו פעם "צעירים" (בגיל או ניסיון) . כולנו שאלנו שאלות שלמי שיש ניסיון הם נראות מובנות מאליהם.
לצעירים אני מתייחס בסלחנות - הם לא מכירים (וחודש בסימולטור / קהילה זה זמן אפסי) . ל"וותיקים" אין פריוולגיות כאלה - הם אמורים לדעת לא לעשות שטויות.
לפי תפיסת העולם שלי, ה"וותיקים" צריכים לקחת חסות על ה"צעירים" ולהראות להם את הדרך הנכונה. ככה לימדו אותי.
YINON, זכותו של כל אדם להביע את דעתו - נכון. מזה נובע שגם זכותם של כל השאר להביע את דעתם - גם אם שונה מדעתו של הנ"ל. וזה מה שאנחנו עושים פה. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 22:37 ,16 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לכל אלה שחושבים שאנחנו פה על תקן למנוע דברים מבעוד מועד...
אינני יכול לצפות מראש מה יהיה הלך הרוח של אנשים. ואם בן יחליט להשתלח או להגיד את דיעותיו בפומבי שלא יצפה שלא יהיו אנשים שלא יגיבו לו. אינני מצדיק אף אחד מן הצדדים אבל אני חושב שהעליהום הזה בזמן האחרון כנגד מנהלים הוא לא מוצדק ומעבר לזה הוא גם מגעיל.
המנהלים שוקדים פה מיום ועד ליל כדי לדאוג שלכם תהיה סביבה נוחה ומה הם מקבלים בתמורה? דיונים בסגנון הזה שכל מטרתם היא להשמיץ את פועלם וייצוגם של המנהלים. האם ידעתם שהרבה וויכוחים ומריבות נמחקו ונחתמו פה עוד לפני שבכלל ידעתם עליהן? האם ידעתם שהמנהלים נפגשים כמעט מדי שבוע לשיחת הנהלה שבה מדסקסים את הכל ומדברים על הבעיות האחרונות בפורום ובאתר? ידעתם שהמנהלים משפרים את צוות הניהול על מנת שאתם תוכלו להינות מכך?
במקום לבוא ולהתלונן כל הזמן ולהתחיל לבכות שהרמה פה נמוכה (מה שלדעתי ממש לא נכון) אולי הגיע הזמן שאתה, כן כן, אתה תעשה פה משהו. וכשאני מדבר על אתה- אני מדבר על כל אחד שישר בא ותוקף פה את כולם. כולם נהיים חכמים גדולים כשהגיע הזמן להאשים מישהו. אבל כשצריך לקחת אחריות על מעשים פתאום כולם מתחמקים.
כאשר אני טועה, שוגה או בוחר בדרך שלא נכונה אני לוקח צעד אחורה ומתנצל. אולי לא ישר אבל בסופו של דבר אני מבין את הטעות שלי- "לנצחונות בנים רבים אך לכשלון רק אב אחד". אך זה לא הגיוני שכל פעם יצוץ אדם חדש ( לרוב זה אותם אנשים) וינסה לערער פה את שלוות הפורום.
עליי זה לא מקובל!
קחו את הדברים שלי לתשומת לבכם, כי למעשה לי מתחיל להימאס.
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 23:31 ,16 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Maverik, מילים כדורבנות.
כל אחד יכול לפתוח דיון של "הצעות ייעול לפורום". אבל הגיע הזמן שכל אחד ייקח צעד אחד אחורה, וייבחן מה הוא כתב בעבר, ואיך הוא יכול לשפר.
במקום להתחיל ויכוח או שיחה על גבי הפורום בנושאים שלא מתאימים לכך (כמו בדיון התמונות), המשיכו את השיחה בפרטי.
אם אתם רואים מישהו שטעה, עשה שגיאות כתיב, או כותרת לא נכונה, העירו לו בצורה יפה, ותאמינו לי שבפעם הבאה הוא ישתדל.
אם אתם רואים תגובה או נושא שמעצבנים אותכם, או שתגיבו ברוגע, או שפשוט תתעלמו ואל תגיבו. אותו הדבר בנוגע לדיונים או תגובות לא במקום- במקום לפתוח דיונים כאלו, פשוט לשלוח הודעה פרטית לאחד מהמנהלים. הם יודעים מה הם עושים.
שי_אלעזר, בנוגע למה שאמרת. בן אמר כמה דברים לא במקום, והעירו לא על זה. הוא לא קיבל באן, ושום דבר דומה. כתבת שהוא קילל פעם אחת וזה היה מוצדק, לא צריך לקלל בכלל. אפשר להשתמש בשפה נעימה יותר.
בנוגע לsu25, אני דיברתי איתו באיסיקיו, ונכון, הוא די צעיר. זה לא שיש לו שגיאות כתיב מטורפות שאי אפשר להבין, יש לו שגיאות כתיב. אנחנו מעירים לו על זה, ולרוב הוא מתקן. אם ישר ניתן לו באן כמו מה שהצעת, זה סתם ירגיז, ויהפוך את הפורום בעיניו למקום לא ידידותי. במקום זה, אפשר לדבר איתו בפרטי, ולבקש ממנו שישתמש בתוכנת איות או משהו בסגנון.
בכל מקרה, דיונים כאלו נפתחו כבר כמה פעמים, ולפי דעתי הם לא צריכים להיפתח בכלל. לכל מי שיש טענות, מוזמן לשלוח אותם בפרטי לאחד המנהלים, ולא לפתוח דיון על גבי הפורום, שלבסוף יגרור ויכוח. |
|
חזור למעלה |
|
|
pilotxf-16c טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|