צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
VooDoo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 542
|
נשלח: 18:18 ,1 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: מה דעתכם על תחרות DOGFIGHT? |
|
|
פעם כמאט יצא רעיון כזה לפועל... אך משום מה נכשל...
חוקים:
- תחרות 1 על 1 קרב תותחים!
- כל משתתף יבצע 3 סיבובים נגד משתתף אחר. הזוכה ב 2 סיבובים לפחות יוכרז כמנצח.
- הקרבות יתבצעו על השרת שלי! (אם למישהו יש רעיון יותר טוב, בבקשה)
- אני יהיה נוכח כשופט (אין הרבה מה לשפוט, אלה פשוט לראות מי מנצח ולרשום תוצאות פורמאליות בפורום, כמו כן אל תכחו את זה אישית שאני השופט, אין פה הרבה במה להתגאות, פשוט אני לוקח על עצמי את האחריות לטורניר הזה).
- המשתתים יתחילו כל סיבוב במרחק משואר של 10 מייל אחד מהשני. כאשר יצתרכו לעשות Clean Merge ז"א לחלוף אחד מול השני לפני תחילת הקרב בלי לירות אחד על השני..
- כל אחד יוכל לבחור באיזה מטוס לטוס ( Mig29, Su27, Su33 or F15), אין להחליף מטוס בין שלושת הסיבובים.
- כמות דלק חופשית לפי רצון השחקן.
- הטורניר יעשה בסימולטור LockOn Flaming Cliffs 1.12a/b
חברה, תרשמו אם אתם מעוניינים!! במידה וכן למנצח תינתן מדליה (ווירטואלית כמובן, שאחר מאיתנו יכין בפוטושופ אותה יוכל להוסיף לחתימה שלו בפורום )
ויפורסם TRACK טיסת המנצח לפורום!
בבקשה תגובות!
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 22:31 ,1 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני בעד !
תרשום אותי .... ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
DH-I2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 15, 2007 הודעות: 103
|
נשלח: 23:12 ,2 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אוקי אני לא טסתי הרבה זמן וגם אין לי מצערת ... אבל אני לוקח תסיכון חחח
תרשום גם אותי |
|
חזור למעלה |
|
|
-ReVolT- טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 01, 2007 הודעות: 161
|
נשלח: 14:41 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני בפנים
תרשום גם אותי...
(ניר אם זה רק אני ואתה אז כדי שאני יתחיל להתאמן) |
|
חזור למעלה |
|
|
4X-CEA טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 01, 2007 הודעות: 277
|
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 17:53 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני בפנים |
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 19:15 ,3 נובמבר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני בפנים.
ומעוניין לשמש כפקח. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 21:34 ,8 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
צריך קצת יותר פירוט לחוקים, אבל בגדול אני בפנים
ההבהרות שצריך לעשות:
1. רמת קושי.
א. מפה - כן/לא, ובאיזה רמת פירוט (עם או בלי מטוסי אוייב)
ב. מבטים חיצוניים, האם יאסרו? שכן יש את המבטים החיצוניים העוקבים אחרי המטרה ואחרי המטוס שלך.
ג. miniHUD - כן/לא
ד. PADLOCK - כן/לא
אני בעד PADLOCK, ניטרלי על הminiHUD ונגד מבטים חיצוניים. מפה זה בעייתי, שכן באובדן קשר עין של שני הצדדים באין נוכחות של AWACS או עזרה מהשופט, הקרב נגמר מהר מאוד (או לא נגמר בכלל)
2. חימוש ותדלוק. האם המנצח נשאר באויר וממשיך מאותה נקודה? או שמא מאפסים את המשימה ושני הצדדים מתחילים ממצב ניטרלי פעם נוספת?
3. נתוני פתיחה - אני בעד 10-15 מייל, גובה בינוני (10-15) ומהירות הגיונית (400-500 קשר) משם כל אחד ישתמש בפוטנציאל למיטב יכולתו. |
|
חזור למעלה |
|
|
4X-CEA טיסות סדירות
|
נשלח: 23:35 ,8 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | צריך קצת יותר פירוט לחוקים, אבל בגדול אני בפנים
ההבהרות שצריך לעשות:
1. רמת קושי.
ב. מבטים חיצוניים, האם יאסרו? שכן יש את המבטים החיצוניים העוקבים אחרי המטרה ואחרי המטוס שלך.
ג. miniHUD - כן/לא
ד. PADLOCK - כן/לא
אני בעד PADLOCK, ניטרלי על הminiHUD ונגד מבטים חיצוניים. מפה זה בעייתי, שכן באובדן קשר עין של שני הצדדים באין נוכחות של AWACS או עזרה מהשופט, הקרב נגמר מהר מאוד (או לא נגמר בכלל)
2. חימוש ותדלוק. האם המנצח נשאר באויר וממשיך מאותה נקודה? או שמא מאפסים את המשימה ושני הצדדים מתחילים ממצב ניטרלי פעם נוספת?
3. נתוני פתיחה - אני בעד 10-15 מייל, גובה בינוני (10-15) ומהירות הגיונית (400-500 קשר) משם כל אחד ישתמש בפוטנציאל למיטב יכולתו. |
לדעתי הכי טוב, זה אם מאבדים קשר עין להפעיל מכ"ם, אני לא יודע ממש איך זה בסימולטור הזה, אבל בפאלקון כשאני מאבד קשר עין המכ"ם הוא החבר הכי טוב שלי ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com |
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
|
נשלח: 23:52 ,8 נובמבר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
uri_ba כתב: | צריך קצת יותר פירוט לחוקים, אבל בגדול אני בפנים
ההבהרות שצריך לעשות:
1. רמת קושי.
ג. miniHUD - כן/לא
ד. PADLOCK - כן/לא
כנראה לא הייתי ברור.
רמת המשחק ACE, ז"א ללא מבטים חיצוניים, ללא MINIHUD, רמת G REALISTIC
PADLOCK מאופשר, בשביל החברה שאין להם TRACKIR..
עכשיו שאר הדברים, אין מטוסי אוייב, אין AWACS ואין צורך בתידלוק או משהו בסגנון...
זה תחרות דוגפייט 1 על 1 נטו. ההגדרות של FORTIS EUROPE DOGFIGHT CUP
אתה מנצח, אתה מפליט ולוקח מטוס חדש (עד 3 פעמים, במידה וזה תיקו או עד פעמיים אם ניצחת את היריב פעמיים).
|
|
חזור למעלה |
|
|
4X-CEA טיסות סדירות
|
נשלח: 1:14 ,9 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
VooDoo כתב: | uri_ba כתב: | צריך קצת יותר פירוט לחוקים, אבל בגדול אני בפנים
ההבהרות שצריך לעשות:
1. רמת קושי.
ג. miniHUD - כן/לא
ד. PADLOCK - כן/לא
כנראה לא הייתי ברור.
עכשיו שאר הדברים, אין מטוסי אוייב, אין AWACS ואין צורך בתידלוק או משהו בסגנון...
אתה מנצח, אתה מפליט ולוקח מטוס חדש (עד 3 פעמים, במידה וזה תיקו או עד פעמיים אם ניצחת את היריב פעמיים). |
תמיד הייתי רוצה לדעת מה זה PADLOCK וMINIHUD.... מה זה חחח ירון.
טייס CVFR, IFR, ATPL ומסוקים.
מסנג'ר: Yaroon013@hotmail.com |
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
|
נשלח: 9:34 ,9 נובמבר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
4X-CEA כתב: | VooDoo כתב: | uri_ba כתב: | צריך קצת יותר פירוט לחוקים, אבל בגדול אני בפנים
ההבהרות שצריך לעשות:
1. רמת קושי.
ג. miniHUD - כן/לא
ד. PADLOCK - כן/לא
כנראה לא הייתי ברור.
אתה מנצח, אתה מפליט ולוקח מטוס חדש (עד 3 פעמים, במידה וזה תיקו או עד פעמיים אם ניצחת את היריב פעמיים). |
תמיד הייתי רוצה לדעת מה זה PADLOCK וMINIHUD.... מה זה חחח |
PADLOCK נועל לך את היריב במובן של הסתכלות, ז"א אם אין לך TRACKIR אתה צריך להשתמש בסטיק או במקלדת בשביל להסתכל מסביב..
MINIHUD, אתה רואה את נתוני טיסה (גובה, מהירות) כאשר אתה מסתכל לצדדים..
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|