נשלח: 9:15 ,12 אוקטובר 2007, ו' כותרת הודעה: על בסיס ננו טכנולוגיה המהנדסים הרוסיים פיתחו שכפ"ץ (מגן
סרטון שהאלתי ליוטובה על שכפ"צים חדשים
מאפיינים של החומר החדש וקצת עלב:
החומר גמיש אך בעת פגיעה הוא מתקשה ולא מרפה עד שהכדור נהדף
גמישות יוצאת מן הכלל מאפשרת לשריין מקומות שבדרך כלל נשארים חשופים
חוזק : השכפ"ץ חזק יותר משכפ"צים רגילים (קרמיקה+ בד חזק במיוחד) וגם כן המכה של הכדור מתפשטת על כל השכפ"ץ באופן שווה ולכן הנפגע מרגיש מין דחיפה חזקה ולא מכה ששוברת לו את העצמות
מהפעולות שהרוסים עשו בצ"צניה הם הבינו שה השכפ"ץ מגן באופן יוצא מן הכלל על החיילים מכדורים רגילים אך 70-80 אחוז מהעבודות מתבצעות על ידי רסיסים בגלל שהם פוגעים במקומות חשופים ולא ניתנים למיגון על ידי שכפ"ץ רגיל ושכפ"ץ החדש מאפשר למגן את המקומות הללו בזכות הגמישות שלו
אני חייב לציין שהאמריקאים המציאו ראשונים חומר דומה אך הם עשו זאת רק כדי להגיד ההינו ראשונים החומר של האמריקאים בנוי משלוב של נוזל זכוכית (או משהו כזה) ואבקת קבלר (בד חזק במיוחד) הנוזל מקשר בין חלקיקי האבקה שהם נותנים לו את החוזק (פשוט קבלר נוזלי) הקבלר הנוזלי לא נחדר אל ידי הכדור אך הכוח שלו שובר לחייל את העצמות ואף משאיר לו פצעים פתוחים מכיוון שהחומר אינו מתקשה ולכן האמריקאים מעדיפים את הdragon skil שיש לו יכולות לא רעות בכלל ואף מצוינות
סרטון על הdragon skil
http://youtube.com/watch?v=KS0pSwdQfbY
אני שמח הים היה לי אחד כזה במילואים
נ.ב פירסמתי את ההודעה בה hwzone עך הפורום שם קצת מת עז העברתי לכאן
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה