צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 21:28 ,13 אוגוסט 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
רעיון מעולה, באמת יכול לתרום לסדר פה בפריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
נשלח: 21:40 ,13 אוגוסט 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לדעתי ההתנהלות הזו היא טובה, אך בהחלט לא מספקת. הסיבה? המשתמשים אולי יהיו ערניים ואולי
לא למה שמתרחש, ואולי חלק כלל לא יטרחו לשתף פעולה. שנית, וזה הכי חשוב, גם אם יודיעו על עבירה
כזו או אחרת באשכול שציינת, יתכן ולא תיהיו זמינים/לא תשימו לב להודעה שפורסמה וכתוצאה מכך אותו
אדם "עבריין" יוכל להמשיך במעשיו.
מזה זמן רב אני רשום בכמה פורומים שונים, כולם פורומים וותיקים, אשר מתנהלים בצורה דומה. אותם
פורומים, שבאחד מהם הייתי פעיל מאוד(משהו דומה למנהל ויועץ) למדו ובנו את דרך ההתנהלות שלהם
בצורה הקשה. כלומר- ניסוי וטעייה. וכך הם הסיקו מסקנות לאחר שנפגעו.
אני יביא לפניך את המסקנות שהם הסיקו, ואת המלצותיי, ואתה מוזמן לקבל אותן אם תרצה.
באותם פורומים כל ההנהלה הראשית בנויה מכמה חלקים(מובא לך לפי סדר החשיבות של כל דרגה) :
מנהלים ראשיים-שתפקידם לנהל את האתר באופן כללי ואת ההוצאות עליו.
סגני מנהלים-שעוזרים למנהלים הראשיים לנהל את האתר ולקבל החלטות.
-------------------------------------------------------------------------
מנהלי פורומים/מפקחי פורומים-עליהם אפרט בהמשך, כי זה בדיוק מה שאתה צריך.
-------------------------------------------------------------------------
משתמשי כבוד-משתמשים שתרמו לאתר בצורה ניכרת.
דרגות אחרות........
המנהלים הראשיים בוחרים באנשים איכותיים ואמינים לתפקיד מפקחי הפורומים. ממנים כל מפקח
פורום על פורום מסויים, או על 3 פורומים לכל היותר, כאשר בין שלושת הפורומים עליהם הוא מפקח
רק באחד או שניים יש פעילות שותפת, והפורמ/ים האחר/ים עליהם הוא יפקח הם שקטים יותר.
שיטה אחרת היא להציב המון מפקחי פורומים, שיפקחו על כל הפורומים. (זוהי השיטה היותר מקובלת לדעתי).
מפקח הפורומים יקבל גישה לנעול, למחוק, לערוך אשכולות ותגובות, ולהשעות משתמשים/להזהיר אותם.
אצלנו לדוגמא, יש מדד אזהרות לכל משתמש, ואחרי 4 אזהרות המשתמש מושעה מהאתר. אומנם יש
דברים שעליהם משעים מייד ואפילו לצמיתות. המפקח חייב לרשום את סיבת ההשעיה, כדי לוודא שאין
שום מניע אישי בה.
ההתנהלות הזו מובילה לשני דברים:
1. פריסת הכוחות בין הפורומים השונים- כלומר פיקוח תמידי על הנעשה בכל פורום, ועירנות מתמדת,
כיוון שלא מדובר ב 3 מנהלים שצריכים לפקח על המון פורומים, אלא על המון מפקחים. זה לא ייתן הזדמנות
לעוברים על חוקי הפורום להתחמק מעונש.
2.המנהלים יהיו עם אצבע על הדופק בכל הנעשה, עקב הדיווח של המפקחים.
אם תירצה לקבל את ההמלצה, או שתרצה הסבר נוסף, אשמח לעזור.
בכל מה שתבחר, מי ייתן ונחיה חיי פורום שקטים.
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
VooDoo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 542
|
נשלח: 0:28 ,14 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
רעיון מהפורום של LOCKON...
ראשית לכל מתמש יש אחוז אזהרה, קיבלת פעם פעמיים שלוש אתה עף... זה הולך אצלהם באחזורים...
זאת אומרת מנהל פשוט מעלה את אחוזי ההזהרה לאותו משתמש, לפי העברה שהמתמש עשה..
דבר שני, דיווח על הודעה, זאת אומרת כל משתמש בפורום יכול ללחוץ על הכפתור ולדווח על הודעה מסוימת למנהל. זאת אומרת למנהלים יהיה הרבה יותר קל לעקוב אחרי ההודעות בפורום, כמאט בלי לפספס דבר.
עוד רעיון, רישום לפורום עם מייל של ספקית האינטרנט... נכון אפשר לשנות גם אותו.. אבל לא בתדירות גבוהה כמו כל ה YAHOO, MSN, GMAIL למניהם...
ובעתיד אולי לגבות כסף לרישום.. משהו סימלי כמו 3-5 ש"ח... ללא הגבלת זמן... רק בשביל שכל הילדים שיוצרים 10 חשבונות לא יהיו פה... ( כמו כן הכסף רק יעזור לתשתית האתר..) |
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 544
|
נשלח: 0:33 ,14 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מברך על ההצעה... רעיון מעולה... אני הייתי בוחר באפשרות הראשונה שSUBMACHINE הציג...
אני מקווה שזה יצא לפועל ויעבוד טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 1:17 ,14 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
VooDoo, בנוגע לאחוזי אזהרה, אכן זה באמת יכול לעזור, ומשתמשים בהם בכמה פורומים גדולים.
בנוגע לדיווח על ההודעה, גם רעיון מעולה, אבל זה יכול פשוט להציף יותר מדי את המנהלים.
בנוגע למייל של ספקית האינטרנט, לא לכל אחד יש מייל כזה, ובמידה ויש למישהו מייל כזה, הוא לא משתמש בו לרוב, מניסיון.
בנוגע לגביית כסף לרישום, בשום פנים ואופן לא. אולם זה יתרום לתשתיות האתר, אבל מי ירצה להירשם לאתר שעולה 5 שקל להירשם אליו? ככה נפסיד המון משתמשים... |
|
חזור למעלה |
|
|
שי_אלעזר תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Aug 31, 2006 הודעות: 945 מיקום: אזור
|
|
חזור למעלה |
|
|
elnatan-isr טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 544
|
נשלח: 1:49 ,14 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אם כבר האתר מקבל כסף לפחות שישתמש בו לעצמו ולתפח אותו...למה שיחלק אותו למשתמשים??
אני נגד הרעיון.... |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 2:16 ,14 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הרעיון בפורומים האלו זה שאנשים ובין היתר חבר'ה כמוני בחטיבה ובתיכון יוכלו להכנס כאשר צריך לשלם כסף בד"כ אין איך ובנוסף, אני לא אשלם כדי להיכנס לפורטל לפי דעתי זה לא נכון...
רמי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|