צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
HeadCrab מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2006 הודעות: 146
|
נשלח: 16:41 ,9 אוגוסט 2007, ה' כותרת הודעה: OT: מחר בשעה 10:30 בערוץ ההיסטוריה |
|
|
לאוהבי מלחמת העולם השניה, ישודר מחר בערוץ ההיסטוריה בשעה 10:30 בבוקר, פרק של הסדרה המעולה Lost Evidence. הסדרה מציגה את הקרבות הגדולים והחשובים של מלחמת העולם השניה, בין היתר- הקרב על סטאלינגרד, שחרור איטליה והחזית הפסיפית. כל פרק מכיל ניתוחים של פעולות טקטיות על מפות מחשב ממודלות, הסברים וקטעי וידאו מקוריים, ראיונות עם האנשים שנלחמו וחיים לספר על כך, שיחזורים מרתקים ועוד.
הפרק מחר מתאר את קרבות D-Day של ה-6 ביוני 1944 והשבועות שלאחריו.
הסדרה תשודר במהלך חודש זה- אוגוסט.
אני נתקלתי בתכניות זו ב- youtube וגליתי שיש עוד עשרות פרקים מעניינים שכדאי לראותם על מסך הטלויזיה. כמו כן, יצרתי קשר אתמול עם נציגי הערוץ, אשר לזכותם יאמר שהגיבו מהר וענו בצורה עניינית ורצינית. שאלתי אותם בנוגע למס' סדרות כמו זו שצוינה כאן, ומדוע אינן משודרות בערוץ. התשובה שקיבלתי בהחלט ענתה לציפיותי ולסיבות האפשריות עליהן חשבתי. אולם, תופתעו לשמוע שהם שוקלים לעלות את הסדרה Dogfights לאויר, ואני מקווה כי פנייה זו, תשפיע עליהם לעשות זאת, ואם אפשר, במהרה.
מקווה שתהנו לצפות,
רז. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 17:20 ,9 אוגוסט 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אדיר!!! מלחה"ע השנייה היא הנושא האהוב עליי.... אצפה ומקווה גם להקליט |
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 21:04 ,9 אוגוסט 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
גדול גדול רז!!
אשתדל לראות את התוכנית מחר.
IAF.101~Maverik [img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
101stHurricane מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 21, 2006 הודעות: 118
|
נשלח: 21:25 ,9 אוגוסט 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
שדיים...
10:30 בבוקר זה מקודם לי.
אני אנסה לעשות מאמץ ולקום. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|