צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
נשלח: 23:29 ,12 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: סימולטור, עיניין של כבוד. |
|
|
חבר'ה, תכניסו לכם טוב לראש. הפועל הנכון כאשר משתמשים בסימולטור הוא "אני טס
בסימולטור", ולא "אני משחק בסימולטור". אולי לחלקכם זה ישמע מגוחך, אבל אני
חושב שזה חשוב. אם אתם באמת מכבדים את עצמכם כטייסים וירטואליים, ולא כסתם ילדים
שבאים להנות מלרסק את המטוס על הקרקע, עליכם להבין שסימולטור זה לא משחק.
סימולטור הוא מדמה מציאות, ותפקידו להתקרב למציאות עד כמה שניתן. זה שונה ממשחקים
כמו GTA לדוגמא.
אני מעלה את העיניין הזה כי כבר ראית פה כמה וכמה פעמים שחבר'ה משתמשים בפועל "משחק"
ולא "מטיס". תחשבו רגע שהיו כותבים עלינו בעיתון: "באתר הפורומים של פרייפלייט, ישנה
קהילה מיוחדת שמשחקת בסימולטור....." זה יישמע כמו חבורה של ילדים בני 8 שבאו להנות. אני מאמין שכבר הבנתם את הרעיון.
אני לא בא לתקוף אף אחד חלילה, וכל אחד הישר בעיניו יעשה.
לא צריך להקפיד על זה כמו לא יודע מה... אבל אתם יודעים, תשתדלו.
חברכם לטיס,
SubMachine.
נערך בפעם אחרונה על-ידי SubMachine בתאריך 23:33 ,12 יולי 2007, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
SubMachine טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 23:48 ,12 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
באמת נכון להשתמש בזה, טס בסימולטור זה נשמע באמת אנשים משקיעים וטסים לפי המציאות, לעומת משחק בסימולטור שנשמע כאילו טסים בסימולטור בשביל להעביר את הזמן, בחפיף...
תודה רבה שיידעת את כולם בנוגע לזה |
|
חזור למעלה |
|
|
אסימון טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 1014 מיקום: שעה שש.. כרגיל.
|
נשלח: 0:30 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
סימולטור = מדמה מציאות.
משחק = משחק.
תחליטו אתם היכן אתם רוצים לטוס.
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 2:06 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Schredder מסכים עם מה שאמרת...
אני חושב שחשוב לא להשתמש בשורש ש.ח.ק אבל... לעומת זאת כמובן שזה טמטום רציני לריב על זה או לתת למישהו באן (אתה רציני? )...
תנו לזה לדבר בעד עצמו... לדעתי אחד הפרמטרים החשובים בסימולטור, זה להסתכל על חתך גילאים. אני בא מהעולם של פאלקון ובקהילה בחו"ל רוב האנשים עד כמה שאני יודע הם בגיל של בין 25 ל 50... כמעט לא תמצאו אנשים מתחת ל 18-20, זה בלבד מראה על הרמה לדעתי... יש בקהילה מהנדסים, רופאים, עורכי דין, רואי חשבון וכו'... גם זה מראה משהו.
אבל כמובן ההתייחסות האמיתית היא באיך שאתה מרגיש עם זה... אם זה מספיק טוב, אף אחד שחשוב אחרת לא אמור להפריע לך.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 2:15 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
i_hawk כתב: | Schredder מסכים עם מה שאמרת...
אני חושב שחשוב לא להשתמש בשורש ש.ח.ק אבל... לעומת זאת כמובן שזה טמטום רציני לריב על זה או לתת למישהו באן (אתה רציני? )...
תנו לזה לדבר בעד עצמו... לדעתי אחד הפרמטרים החשובים בסימולטור, זה להסתכל על חתך גילאים. אני בא מהעולם של פאלקון ובקהילה בחו"ל רוב האנשים עד כמה שאני יודע הם בגיל של בין 25 ל 50... כמעט לא תמצאו אנשים מתחת ל 18-20, זה בלבד מראה על הרמה לדעתי... יש בקהילה מהנדסים, רופאים, עורכי דין, רואי חשבון וכו'... גם זה מראה משהו.
אבל כמובן ההתייחסות האמיתית היא באיך שאתה מרגיש עם זה... אם זה מספיק טוב, אף אחד שחשוב אחרת לא אמור להפריע לך. |
נכון, גם אני מכיר מישהו בטייסת שלי שהוא בן 52, וגם עוד מישהו שרצינו לעשות טיסה והוא לא יכל להגיע כי הוא היה צריך לשמור על הבן שלו...זה רק מראה עד כמה פתוח האזור של הסימולטורים, כל אחד יכול לטוס בזה, ולא כמו ב"משחקים" אחרים, אין מגבלת גיל... |
|
חזור למעלה |
|
|
SubMachine טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 2:39 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כמה שאני יודע אצלנו בקבוצה FF/RV הכי צעיר הוא בן 20. אני בן 28 ואני נחשב מהצעירים חחח... רוב החבר'ה הם יותר משלושים. חלק מהותיקים אלו שהקימו את FF כבר מעבר ל 45-50 ויש לנו גם את Red1 למי שמכיר מ FW שהוא בן 59 ומומחה לסקינים...
חוץ מזה בקהילה של פאלקון ב FW פגשתי כבר כמה וכמה אנשים מעל 60 וגם אחד מדרום קוריאה בגיל 71 (או 74 לא זוכר, בטוח מעל 70).
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
scratched טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 08, 2007 הודעות: 12
|
נשלח: 4:41 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
מסכים עם Schredder בחלקים מסויימים.
ואם לא צריך להקפיד על זה מי יודע מה אז אולי לא חשוב להעלות דיון כזה
בסופו של דבר אם תפעיל רגע את המחשבה, זה משחק מחשב.
ואם תכתוב טס או משחק יהיו עדיין אנשים שיקחו טס כבדיחה ומשחק, כעניין של הורדת כבוד,
זה נושא שאי אפשר להתייחס אליו באופן שהוא לא אינדיבידואלי,
אני מניח שתגן על עמדתך ואני מבין למה, אבל בכל זאת, הקהילה הזאת מורכבת גם מבני 8 שבאו להנות
וגם מבני 50 שבאו להנות\מה שבא לך.
תחשוב על זה. |
|
חזור למעלה |
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 11:14 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חחחחחחחח מכל הדיון הזה הסקתי שגיימר דפוקים חחח...
באן?!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
חזור למעלה |
|
|
BlaZe בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 07, 2006 הודעות: 986 מיקום: אילת
|
נשלח: 19:43 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
IsraelAF, לא תרמת במיוחד לדיון וחבל
שים לב להודעתך ידידי..
בכל אופן
אני באופן אישי אומר שאני משחק בקלאן(למען האמת אני מתבייש לומר שאני טס בטייסת-כי אנשים לא מבינים את זה לטובה ברוב המקרים) |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 20:30 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
BlaZe כתב: | IsraelAF, לא תרמת במיוחד לדיון וחבל
שים לב להודעתך ידידי..
בכל אופן
אני באופן אישי אומר שאני משחק בקלאן(למען האמת אני מתבייש לומר שאני טס בטייסת-כי אנשים לא מבינים את זה לטובה ברוב המקרים) |
מה שנכון נכון, אנשים פשוט לא מבינים, ולא רוצים להבין את הדברים האלו...
גם שחבר שלי שואל אם אני למשל ללכת איתם לקניון, ואני אומר להם שאני לא יכול כי קבעתי טיסה (האמת כואבת), אז הם ישר אומרים "אוחח שוב פעם אתה והמטוסים שלך", וזה ממש מטריף אותי...
גם שחבר שלי שואל אותי באיסיקיו מה אני עושה, אז אני אומר לו סתם משחק במחשב...אז הוא אומר לי "במטוסים", כל הזמן הם חושבים שכל החיים שלי סובבים סביב המטוסים...
נמאס לי מזה, זה כבר מציק ויכול לשגע...אני טס בסימולטורים, יש לכם בעיה עם זה? |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|