צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 15:26 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הבושה היא בכלי התקשורת המטומטמים שלנו שמשמיעים את ההקלטה מיליון פעם כדי לזרוע פאניקה וכעס בציבור רק בשביל רייטינג.
ממש עשו לנו טובה ששיחררו קלטת חחח.
מזל שאנחנו מספקים להם מים וחשמל ודלק בתמורה קיבלנו קלטת אודיו.
שנה עברה וברור לכולם שאם עכשיו ישחררו מחבלים תשאל השאלה אז למה זה לקח שנה לכול הרוחות?
העיקר שבית המשפט הכריז על תנועת כך כארגון טרור חחח כמה פיגועים עשו כך? כמה החמאס והפתח?
זה מה שקורה כשנוהגים ברפיסות וצביעות האויב מתחזק וגם המחיר לשחרורו של שליט עולה.
בקטנה הכי חשוב זה לתת חצי מיליארד דולר לאבו מאזן וחבורת הרוצחים שלו.
למה לא יוצאים להפגין למען שיחרורו? איפה עם ישראל? אז אני מגיב ועוד כמה יגיבו (וחלק יקראו לי מפגר ובלה בלה ) ויעבור עוד יום והחדשות יתחלפו ויפלו עוד קאסמים ואולי גם כמה קטיושות...
ועוד כמה חודשים ואז לאיראן תהיה פצצה גרעינית ושוב פעם כולנו נתלונן באינטרנט.....עד שלא יהיה אינטרנט יותר |
|
חזור למעלה |
|
|
desert tomcat-204 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 05, 2006 הודעות: 374 מיקום: תל חיפה ורמת ירושלים
|
נשלח: 15:26 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
המדינה יכולה לשחרר אותו אם הם יסכימו לשחרר את הפלשתינים השבויים אצלנו |
|
חזור למעלה |
|
|
אסימון טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 1014 מיקום: שעה שש.. כרגיל.
|
נשלח: 15:31 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
יש למישהו לינק לקלטת האודיו ? |
|
חזור למעלה |
|
|
X-striker טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 16, 2006 הודעות: 130
|
נשלח: 15:38 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
claud כתב: | הבושה היא בכלי התקשורת המטומטמים שלנו שמשמיעים את ההקלטה מיליון פעם כדי לזרוע פאניקה וכעס בציבור רק בשביל רייטינג.
ממש עשו לנו טובה ששיחררו קלטת חחח.
מזל שאנחנו מספקים להם מים וחשמל ודלק בתמורה קיבלנו קלטת אודיו.
שנה עברה וברור לכולם שאם עכשיו ישחררו מחבלים תשאל השאלה אז למה זה לקח שנה לכול הרוחות?
העיקר שבית המשפט הכריז על תנועת כך כארגון טרור חחח כמה פיגועים עשו כך? כמה החמאס והפתח?
זה מה שקורה כשנוהגים ברפיסות וצביעות האויב מתחזק וגם המחיר לשחרורו של שליט עולה.
בקטנה הכי חשוב זה לתת חצי מיליארד דולר לאבו מאזן וחבורת הרוצחים שלו.
למה לא יוצאים להפגין למען שיחרורו? איפה עם ישראל? אז אני מגיב ועוד כמה יגיבו (וחלק יקראו לי מפגר ובלה בלה ) ויעבור עוד יום והחדשות יתחלפו ויפלו עוד קאסמים ואולי גם כמה קטיושות...
ועוד כמה חודשים ואז לאיראן תהיה פצצה גרעינית ושוב פעם כולנו נתלונן באינטרנט.....עד שלא יהיה אינטרנט יותר |
צודק בכל מילה! |
|
חזור למעלה |
|
|
AL923 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 06, 2007 הודעות: 93
|
נשלח: 15:38 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ההודעה אמנם מפיו, אך אני די חושב כי לא הוא שכתב אותה.
יש בה אלמנטים שנועדו לעורר אהדה וכו', דברים מחושבים
שלא באים בספונטניות בד"כ.
(אמנם יש לו זמן, אבל ההודעה נשמעת לי ככתובה בידי שוביו).
(למשל שני הטיעונים ש"שהייתי במבצע צבאי ולא סוחר סמים" (הנימה נשמעת לי של אדם חיצוני שלא מישראל ששמע על הדברים כפשוטם והעביר אותם בכתב) ו"כמו שיש לי הורים, אמא ואבא, גם לעצירים הפלסטינים יש אמהות ואבות שחייבים להחזיר להם את בניהם" שנשמע שמאלני מדי, עמדה די נוחה וחביבה מצדם של ארגונים שכאלה. כמו כן גם לגבי מצבו המדרדר - נועד לזרז הליכים, מה שסותר גם קצת את הצהרות המחבלים בדבר הטיפול בו ומצבו הטוב ובגלל הטיעונים הנ"ל קשה להחליט למי להאמין)
מצאו בו שימוש נוסף ככלי ע"מ לממש את מבוקשם.
ישראל צריכה להתחיל לפעול ע"מ להגן על עצמה, ולא לחכות לפעולות של ארגוני המחבלים ואז להגיב בכמה הפגזות. ממשלת הקלון הזאת מנסה לשמור על מעמדה בזמן שהחיילים הפשוטים מנסים לשמור על חייהם בהיתקלויות, בקרבות ובפעולות האיבה נגדם. יש לנפץ את הנתק הקיים בין הממשלה לבין שאר העם, ולהעיר את הממשלה מהחלומות שלה למציאות, לפני שיהיה מאוחר מדי... |
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 15:47 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
desert tomcat-204 כתב: | המדינה יכולה לשחרר אותו אם הם יסכימו לשחרר את הפלשתינים השבויים אצלנו |
אם נשחרר אסירים פלשתינים תמורתו אז הוא אולי יחזור, אבל ההבא בטור יחטף במגמה לשחרר עוד אסירים.
אסור להיכנע לדרישות של האויב באשר הוא!
כשאני הייתי חייל בגבול הצפון הבהרתי לצוות שלי היטב שאם משהו משתבש ואני נחטף, אני רוצה שהם ידפקו פגז על הרכב של החוטפים ולא אכפת לי שגם אני אמות. לא הייתי רוצה לחיות בשבי ובטח שלא הייתי רוצה שהמדינה תשחרר רוצחים תמורתי! עם כל הצער שבעניין למדינה עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף. חלקכם בטח יחשבו שהדעה שלי קיצונית ומוגזמת, אבל לדעתי היא הנכונה.
הדרך היחידה לשחרר אותו מבלי להפגין חולשה ופאטטיות היא לגבות מהעם הפלשתיני ומארגוני הטרור מחיר כבד בנפש וברכוש. צריך להכניס להם טוב למוח שלא ניכנע להם גם אם זה יעלה בחייו של החטוף.
נערך בפעם אחרונה על-ידי 69LSD בתאריך 16:04 ,25 יוני 2007, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
FighterJet טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2006 הודעות: 162
|
נשלח: 15:52 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מדובב בהחלט התחביר של המשפטים הוא כמו של ילד קטן (או פעיל חמאס לא מבין עברית...) |
|
חזור למעלה |
|
|
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
nokia122 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 17, 2007 הודעות: 442
|
נשלח: 16:01 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
עצוב. . . עצוב . . . |
|
חזור למעלה |
|
|
yaniiiv טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 10, 2006 הודעות: 573
|
|
חזור למעלה |
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 18:20 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני חשוב שצריך לדבר עם הערבים. בדרך כלל אני נגד הדברות איתם אבל זה בערך מה שהייתי אומר:
"אנשים נכבדים הוכחתם את צדקתכם. הוכחתם שעלינו לחשוב בכובד ראש ולהתייחס לבעיה ברצינות.
אי לכך ובהתאם לזאת אני מכריז שעזה תופצץ מן האויר כל שעתיים. כל שעתיים יפלו עליכם 3 טון פצצות בשבוע הראשון ובשני יוכפל המספר וכן הלאה עד שתשחררו את גלעד שליט.
רציתם שתהיה הדברות ?! יש הדברות ! הדברות בשפה שלכם. שפת הכח והברוטליות...
מנטליות זו תמשך עד אשר יוחזר גלעד שליט. "
לדעתי, אנחנו צריכים לבוא מעמדה של כח.
לא להתחנן אליהם שישחררו אותו אלא לגרום להם להתחנן שניקח אותו כבר כי הם לא יכולים יותר....
תחשבו על זה ! ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
Hawk-Eyes טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2007 הודעות: 22 מיקום: בת ים
|
|
חזור למעלה |
|
|
69LSD טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 07, 2006 הודעות: 548 מיקום: צפון
|
נשלח: 18:56 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
schredder, אני מסכים לגמרי עם צורת ההדברת שלך... בהחלט שפה משותפת. |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 20:22 ,25 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
רק שתדעו כשהוא אמר ולא סוחר סמים הוא התכוון ל-טננבויים שהמדינה שיחררה אותו.. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|