צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
raam טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 29, 2007 הודעות: 12
|
נשלח: 17:46 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: צריך עזרה בתקיפות אויר-קרקע |
|
|
שאני משחק בקמפיין במשימות שצריך לתקוף מטרות על הקרקע שהן בתוך עיר או ליד בסיס אני לא מסוגל להבדיל (במהלך הטיסה) מה הן המטרות (כמו s-60) ומה סתם בניינים או דברים אחרים...
איך אני מזהה במהלך טיסה??
נ.ב:
אני בעיקר מתקשה עם זיהוי מטרות קרקע בעזרת פצצות טיפשות (נראה לך ככה קוראים להן ואם לא אז התכוונתי לפצצות כמו CBU וכל אלה).
ואם זה קצת מסובך להסביר את זה בפורום אז זה המסנג'ר שלי:
evyatarlavy@hotmail.com
תודה מראש! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
double_o טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 06, 2007 הודעות: 228
|
נשלח: 18:30 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אם אתה מחפש מטרות נעות אז תנסה למצוא את האבק שהן עושות הוא בצבע חום ודי בולט. בשביל למצוא מטרות נייחות תצטרך פשוט להתקרב אליהן ולזהות אותן. במקרה של תותחי נ"מ אתה יכול גם לטוס גבוה יחסית לחכות שיירו עליך ואז לזהות את התותחים על פי העשן שלהם (צבע לבן), כמובן שזה פחות מומלץ.
שיטה אחרת היא להשתמש במקשים 6 (יתן את המטרה ומה שלידה) ו SHIFT+6 (יתן את אזימוט המטרה ממך), רק תוודא שזאת באמת המטרה שאתה מחפש.
אתה גם יכול להשתמש הנשק מונחה כמו המאווריק כדי לגלות כלי רכב מטווחים רחוקים יחסית ולפגוע בהם בדייקנות. |
|
חזור למעלה |
|
|
Bigalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2006 הודעות: 228
|
נשלח: 22:13 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אתה יכול גם כן להשתמש בתצ"א לפני המשימה.
ולהקליד נ"צ מדיוק ב DED לנ.צ המטרה. HAMMER
מ"ט 117 טייסת הסילון הראשונה |
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 22:21 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
מטרות נעות? SHIFT+H יעלה לך על ה-HUD תצוגה ירוקה תרמית מדליקה שתוריד לך את ה-FPS יותר מהר מקבלת החלטות בממשלה... אבל יעיל בצורה היסטרית לגלות שיירות....
וכמובן תכנון לפני למטרות לא נעות ולשים אותם ידנית ב-GPS ... |
|
חזור למעלה |
|
|
raam טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 29, 2007 הודעות: 12
|
נשלח: 18:12 ,4 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תודה! תודה! תודה!
אחלה פורום!!!! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|