צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
liranhovav טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2007 הודעות: 99
|
נשלח: 17:04 ,2 אפריל 2007, ב' כותרת הודעה: ATO דפוק? |
|
|
היי חג שמח
המשימה האחרונה שלי הייתה להפציץ בסיס מסויים אז לחצתי כפתור ימני על המטרה ו לחצתי על "RECON" מסתכל על הבסיס שאותו אני צריך להפציץ והוא כבר גמור לגמריי פיצצו לו את הצורה כלום לא פועל אצלו כלום!
יכול להיות שזה "מידע מודיעני" לקוי?
עשיתי את המשימה בגלל הספק ונכשלתי...לא יכול להיות משהו פה דפוק.... מישהו יודע מה קרה פה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 18:08 ,2 אפריל 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בדקת ברשימת המטרות? האם הכל היה בסטטוס 0%? מה היה רשום ב-briefing?
וכן, ייתכן וה-ATO דפוק, ראה הודעתי בדבר תקיפת גדוד AAA שכלל לא רשום במצבת הכוחות. |
|
חזור למעלה |
|
|
liranhovav טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2007 הודעות: 99
|
נשלח: 19:29 ,2 אפריל 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ואווו איך מגיעים לAAA ולמצבת הכוחות?? יש כזה דבר בכלל??
כן אמרו לי להפציץ את הבסיס הלכתי למטרה עשיתי RECON והבסיס היה מושבת גם כל מה שמסביבו כמעט חוץ ממבנה אחד או שניים....
ובסוף החוצפנים רשמו לי שלמרות שלא הצלחתי לפוצץ את הבסיס הצליחו לפוצץ אותו.... שזה דפוקקקקקקקקקקקקקקק כי עוד מלפניי שהמראתי הבסיס היה מפוצץ |
|
חזור למעלה |
|
|
Pant3r טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2006 הודעות: 52
|
נשלח: 12:58 ,3 אפריל 2007, ג' כותרת הודעה: זה קרה לי כבר כמה פעמים - תשנה את המטרה או תבטל את המשימה |
|
|
ניתן לשנות את מטרת ההפצצה ואת כיווני הטיסה , וזה שימושי מאוד , במיוחד בבאגים כאלה של המשחק , ד"א , חשוב לעדכן את המשחק לפאט'צ האחרון , שים לב שיוצא כל כמה זמן פאט'צ למשחק , מה שאומר שיש לו באגים ולא חסר לו , פחות באגים מפלקון 4 הרגיל , אבל עדיין יש באגים , ובקשר למודיעין - זה באגים ידועים , שלאט לאט מסדרים אותם. פנתר1 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|