צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
or_a טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2007 הודעות: 281 מיקום: קריות
|
נשלח: 18:33 ,10 פברואר 2007, שבת כותרת הודעה: עזרה דחופהה |
|
|
התקנתי את המשחק מחדש, ואחרי שהוא כבר עלה לי פעם ועבד חלק, עולה עכשיו רק המוזיקה של ההתחלה( של הסרט) והמשחק נתקע...
שמישהו בבקשה יעזור לי.... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
moshemag תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 13/10/2005 הודעות: 337
|
נשלח: 18:49 ,10 פברואר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
דרייבר של כרטיס מסך (NVIDIA) או הגדרות AA בתצוגה.
למידע נוסף לך ל http://www.lead-pursuit.com/FAQ_01.htm
וחפש את הקטע הזה:
2. When I start the game up I get only a black screen and not even a User Interface.
FSAA (Full Screen Anti-aliasing) currently causes problems, especially when set to 4x, though 2x can cause some problems in cockpits too, particularly for nVidia graphics cards. Switch off FSAA via your Display Settings menu for your graphics card. Consult your graphics card manual or the manufacturer's website if you have difficulty finding this. Also, uninstall and reinstall your graphics card's drivers, and install the latest version of DirectX from the Microsoft website. If you have "ffdshow" installed at the same time, it might be a cause of a conflict, too. |
|
חזור למעלה |
|
|
or_a טיסות סדירות
|
נשלח: 19:17 ,10 פברואר 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תודה אבל זה לא עוזר.... הכוונה של הייתה שמההתחלה שעולה המשחק, יש את הבעיההזאת, שרק שומעים את הקולות, ומסך שחור, ואנ יעוד פעם מזכיר שזה כבר פעל לי חלק על המחשב....ותודה רבה לעוזרים ...... |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
|
חזור למעלה |
|
|
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
or_a טיסות סדירות
|
נשלח: 19:56 ,13 פברואר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
היי.....זוכרים? אני שפתחתי ת'הודעה.....אז בסוף זה הסתדר לי......אחרי שהייתה לי הבעיה......אצלי כדי לפתור אותה פשוט אחרי שפירמטתי ולא עלה לי טוב, אז ראיתי שהתקנתי את התוכנה של הכרטיס מסך(זאת של כל ההגדרות של הכרטיס- אצלי היא של ATI) ..........פשוט מחקתי אותה וזה הסתדר לבד..........לא צריך לפרמט שוב אחרי פירמוט!!!1 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|