הצטרף בתאריך: Nov 14, 2006 הודעות: 148 מיקום: חולון
נשלח: 14:02 ,1 דצמבר 2006, ו' כותרת הודעה: שאלה בקשר לכל התנעלות הטייסת וקבלה אליה
היי חברה טוב אני חדש כאן ובכל העסק של הסימולטורים ואני עוד לא ממש מבין את כל המערכת של הטייסות פה שמתי לב שאנשים פה לוקחים את המשחקים לרמות שאי אפשר לתאר ולוקחים את זה ממש ברצינות (כל הכבוד ממש הדהים אותי ) אני מאוד הייתי רוצה לדעת איך מתנהל פה העניין של הטייסות למשלאם אני רוצה להצטרף לטייסת העקרב שמעתי שיש קורס טייס אבל אני לא בדיוק הבנתי אם אני חדש במשחק ועוד לא יודע לשלוט בכל המערכות טוב כל כך אני גם יכל להצטרף לקורס טייס או הצטרפות לקורס טייס דורשת ידע מתקדם?
ועוד דבר אחד אני מעוניין לדעת פשוט אם כל מי שמשחק פה ברצינות בטייסות כולם למדו לפי המדריך הארוך של המשחק וקראו את כולו או שאפשר להסתדר בלי זה?
תודה מראש!
עכשיו לשאלך לגבי המדריך. אז שמע...יש כאלה שלקחו את זה ברצינות ונסעו למקום כל שהוא והדפיסו אותו...כמו שתאה שומע....700 עמ' להדפסה....אבל לא רק....אני למשל קראתי רק את הדברים החשובים ואת אלה שלא הבנתי / למדתי כמו AG, נסיקות ומינהן ואת מבנה הקוק-פיט כל שהיום (ממש בלי השתחצנות) אני ידוע את כל החלקםי החשובים בתא הטייס של הF16. ותאמין לי אם יש לך זמן...תחרוש על זה בקטנה ותראה איך גם אתה יודע כל דבר.
אם אתה רוצה להצטרף לקורס צור איתי קשר היום ב18:30 בערך במסנג'ר:
בתור המפקד של כל המערכת הזאת....אני מאוד ממליץ לך על הקורס...
אם תרצה להשתתף אתה מוזמן אבל אני מציע לך לעשות זאת מהר....תעיין טיפה ב10 עמ' הראשונים של הפורום של הפאלקון תמצא כהמ דיונים....חלקם ממש לא חשובים וחלקם מסבירים לך על מה היה פה עד היום....
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה