צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
tilarium טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2005 הודעות: 571 מיקום: תל-אביב
|
נשלח: 21:27 ,6 נובמבר 2006, ב' כותרת הודעה: כמה רעיונות |
|
|
חבריה שלום ,
אני יחסית חדש באתר ולכן אני קורא המון הודעות אחורה בפורומים בישביל להכיר את האנשים ובכלל להבין מה הולך פה.
נתקלתי באיזה שרשור על ספאמרים,דרגות ואיכות ההודעות בפורומים ועלו לי כמה רעיונות.
אם אני לא טועה ( תקנו אם כן ), הטכנולוגיה שבה בנוי האתר( PHPBB ) תומכת במה שאני הולך להציע...
1. דירוג הודעות לפי התוכן - הדרגות לא ינתנו לפי כמות ההודעות או לפי אורך ההודעה , אלא לפי איכות ההודעה . ואת איכות ההודעה יקבעו חברים באתר ע"י דירוג ההודעה מ 0-5.
משתמש עם כמות מסויימת של הודעות לעניין שמדורגות גבוה , יתקדם ומי שיכתוב שטויות לא יתקדם בכלל. ( אני אעלה לפה לינק של אתר שפועל בצורה כזאת כשאתקל בו - ראיתי מלא ).
2. הפחתה בכמות הדרגות - בגלל שמה שהצעתי בסעיף א' לוקח הרבה זמן ובגלל הגיון בריא , אני מציע להוריד את כמות הדרגות לדרגות של צוערי טייס + דרגות קצונה בלבד. דרגות זה רעיון נחמד ולדעתי לא צריך לבטל.
3. טיפול בספאמרים - הפורומים הומצאו כידי לתת לכל מיני קהילות אפשרות לשתף מידע,"לשמוע ולהישמע" . כשהתחלתי עם הסימולטורים ( אמצא שנות התשעים ) , בישביל לשחק עם מישהו ברשת הייתי צריך לשכנע חברים שסימולטורים זה כיף ואז לחייג אליהם במודם ולשחק ( רק שני אנשים ). לא היתה קהילה כזו.מה שהצלחתם לעשות פה הוא מדהים יש טייסות , תרחישים ואפשר להרביץ דוגפייט מתי שבא לך. אבל הקהילה עדיין קטנה ( יחסית ) ולדעתי להעיף אנשים מהאתר זה לא פתרון. אני מציע להוריד את הספאמרים בדרגה - אם זה כל כך חשוב להם שיכתבו הודעות לעניין .
זהו.
אשמח לשמוע מה דעתכם ואם צריך גם לעזור בביצוע. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
DaBrain טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2006 הודעות: 911 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 22:06 ,6 נובמבר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
DOR, אני חושב שהרעיון מצוין, אבל הטיפול בסאפמרים צריך להיות ביד קשה מאוד.
ובכל זאת אפשר להפוך את פרייפלייט לקהילה ענקית! בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
BlaZe בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 07, 2006 הודעות: 986 מיקום: אילת
|
נשלח: 22:47 ,6 נובמבר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
,אני בעד לשנות את הדרגות לדרגות שקצת יותר ידברו אלינו...
גם לגבי מתן הענישה לספאמרים..
בכל אופן
בנוגע להיגד הראשון אני לא כל כך בעד
סתם מסבך את הפורומים |
|
חזור למעלה |
|
|
tilarium טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2005 הודעות: 571 מיקום: תל-אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 1:29 ,7 נובמבר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
דווקא רעיון נחמד,הרי כולם רוצים פורומים איכותיים,אז מה איכפת "לך" לדרג את ההודעה,
הרי אם כתבת משהו סתמי אז זה פחות מעניין,ואם כתבת משהו מעניין שקיבל דירוג גבוה,כולם יוכלו לקרוא ולהפיק או לא תועלת מההודעה.
דרך אגב זה רק מעלה את הרמה של הפורום,הרי לא תירצה לכתוב שטויות,נכון? או שאני טועה. DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|