צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 10:26 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
נראה ממש טוב אבל אפשר לטוס עם זה גם בשרתים (לא היה לי כח לקרוא את הכל ) |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 10:59 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
RF כתב: | נראה ממש טוב אבל אפשר לטוס עם זה גם בשרתים (לא היה לי כח לקרוא את הכל ) |
LIMITATIONS
===========
1. 1C:Maddox have severely limited the variables which can be exported from a multiplayer game. Most of the main gauges will therefore only work when flying offline. If, like me, you'd like to see this restriction lifted then I suggest you contact 1C:Maddox and ask them to make the necessary changes to the sim (perhaps via a variable which a multiplayer server admin could edit e.g. AllowDevicelink=1).
......בעיקר אופליין אבל בכל זאת יפה
gprr |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 11:49 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יפהפה. באמת.
יש יתרון למי שעובד עם מסך שני עצמאי. אני זוכר שלפני כמה שבועות מישהו הציג שם גם שכלול נוסף המבוסס על אותו סוג תמיכה כדי לחבר למסך המשני Touch Screen ואז לקבל מעין "קוקפיט פעיל" כמו שהיה ב CFS.
מעניין, אם רוצים מטוס אחר אז צריך רק לעדכן את הסקין של השעונים, או שצריך לכתוב תוספת בעצמך ?
ובאמת, יותר נוח להסתכל הצידה מאשר להוריד את הראש פנימה לקוקפיט ? אולי זה חוסך את הזום-אין שצריך כדי לקרוא חלק מהשעונים. אבל ב BoB שייתן תמיכה ל 6DOF כבר לא נצטרך אפילו את זה - פשוט נשענים קדימה ורואים יותר טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 12:05 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
101Hedgehog כתב: | יפהפה. באמת.
יש יתרון למי שעובד עם מסך שני עצמאי. אני זוכר שלפני כמה שבועות מישהו הציג שם גם שכלול נוסף המבוסס על אותו סוג תמיכה כדי לחבר למסך המשני Touch Screen ואז לקבל מעין "קוקפיט פעיל" כמו שהיה ב CFS.
|
רעיון גדול
gprr |
|
חזור למעלה |
|
|
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 19:41 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
רעיון מצויין - אבל לא שימושי
1. 1C:Maddox have severely limited the variables which can be exported from a multiplayer game. Most of the main gauges will therefore only work when flying offline.
התקנתי ובדקתי ב offline עובד , multiplayer - לא עובד ,
חבל כי יש לי מחשב צמוד ברשת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|