צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Raptor-22 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 22, 2006 הודעות: 11
|
נשלח: 19:40 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: עזרה למיואש |
|
|
שלום כולם אני קצת חדש בעניין של הסימולטורים והתקנתי אלייד פורס וחטפתי שוק...
זה נראה בלתי אפשרי ללמוד את הכל או לפחות הרוב, נכנסתי לקובץ הדרכה שבא עם הסימולטור אבל זה אנגלית דיי גבוהה ואני לא ממש מבין... יש איזושהי דרך ללמוד לשחק בסימולטור הזה? כי ללמוד לבד זה נראה בלתי אפשרי חח
תודה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 19:48 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אין כל כך מה לעשות, לרוב הדברים במשחק אין מדריך בעברית.
אף אחד לא טען שפאלקון הוא סימולטור פשוט וקליל, והוא אכן לא הכי מתאים לחדשים בתחום.
במקומך הייתי מנסה קודם משחקים קלילים יותר כמו לוק און, בהם יותר קל לצבור בסיס שאחרי זה אתה מוסיף עליו אתהעומק של פאלקון. |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 21:02 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
Raptor-22, אל תמהר זה לא שאנחנו ממהרים לאן שהו לאט לאט כל יומיים שלושה ללמוד משהו חדש זה גם טוב אנחנו לא בקורס טיס או בקא"מ או קאמ"מ
יש לי כמה דברים טובים להתחלה ללמידה של הנעה של המטוס והפעלת המפסקים
אני אשים את כל המדריכים שיש לי על קובץ אחד ואני אביא לך קישור
ותאמת אולי בעתיד נתרגם חלקים ממנו כולל תמונות מתא הטייס
לפי דעתי גם אם אף פעם לא טסת ואתה רוצה להתחיל זה קשה אבל אפשרי
אני אתן לך דוגמא אישית הסימולטור הראשון שהייה לי אי פעם הייה פאלקון 3 האגדי שהייה מבוסס על האף 16 נץ (F16A ) ,נכון הוא לא ברמה של פאלקון 4 מבחינת תפעול תא טייס אבל לפי דעתי הוא הייה בסיס טוב לכל השאר. |
|
חזור למעלה |
|
|
flash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 18, 2006 הודעות: 245 מיקום: באויר
|
נשלח: 22:21 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
Raptor-22, אני מחזק את דברי שגיא וEagle Driver,. אין דרך קלה ללמוד את המשחק.
דרך אגב שיא מה זה "קאמ"מ"? |
|
חזור למעלה |
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 22:31 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
קורס אימון מבצעי מתקדם- שלב שבו לומדים החניכים איך להשתמש במטוס ככלי נשק (מערכות חימוש, טקטיקות מתקדמות וכו') |
|
חזור למעלה |
|
|
MH_16 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 30, 2006 הודעות: 435
|
נשלח: 22:47 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
sagid כתב: | Raptor-22, אל תמהר זה לא שאנחנו ממהרים לאן שהו לאט לאט כל יומיים שלושה ללמוד משהו חדש זה גם טוב אנחנו לא בקורס טיס או בקא"מ או קאמ"מ
יש לי כמה דברים טובים להתחלה ללמידה של הנעה של המטוס והפעלת המפסקים
אני אשים את כל המדריכים שיש לי על קובץ אחד ואני אביא לך קישור
ותאמת אולי בעתיד נתרגם חלקים ממנו כולל תמונות מתא הטייס
לפי דעתי גם אם אף פעם לא טסת ואתה רוצה להתחיל זה קשה אבל אפשרי
אני אתן לך דוגמא אישית הסימולטור הראשון שהייה לי אי פעם הייה פאלקון 3 האגדי שהייה מבוסס על האף 16 נץ (F16A ) ,נכון הוא לא ברמה של פאלקון 4 מבחינת תפעול תא טייס אבל לפי דעתי הוא הייה בסיס טוב לכל השאר. |
sagid,
אשמח אם תשים פה מדריך לכיבוי מערכות המטוס והנעת המטוס.
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Raptor-22 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:17 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
sagid, תודה על הקישורים, אבל עדיין זה לא כל כך עזר לי כי אני לא משהו באנגלית וזה גם אנגלית גבוהה. פעם טסתי הרבה בכוכב כחול וסיימתי אותו איזה 30 פעם אבל זה היה בכיתה ה' ועכשיו אני עולה לי' אז אני לא זוכר כלום. נראה לי שגם אם הייתי זוכר זה לא היה עוזר לי אם כל הכפתורים בתא טייס והתנעה וכו'... אתם רוצים להגיד לי שאתם יודעים כל כפתור מה הוא עושה שם?!?! ויש איזו הצעה מאיפה כדאי להתחיל? |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 12:42 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
Raptor-22, חייבים לדעת בע"פ כל מפסק ומפסק
אין במציאות מדריך טיסה יחד עם הטייסים במטוסי הקרב לכן חייבים ללמוד את כל הכפתורים בע"פ
עם כל הכבוד שיש לי לכוכב כחול פשוט אל תחזור לטוס איתו כי הוא לא יעזור לך עם פאלקון פשוט שני עולמות נפרדים
ההצעה שלי שתתחיל מהפרק הראשון במדריך של AF
מלמדים אותך את הכל מ א' ועד ת'
לא ידוע לי על מדריך בעברית שמכסה את כל מה שיש במשחק
ואולי בגלל AF יעזור לך לשפר את האנגלית..אם יש לך מילים לא מובנות יש מילונים באינטרנט ופשוט תרשום לך בצד את המילה ואת פירושה ככה שבעם הבאה שאתה תקרא יהיה לך את הפירושים מוכנים מראש
אל תשבר מזה...ראה את זה בתור אתגר |
|
חזור למעלה |
|
|
Raptor-22 טיסות סדירות
|
נשלח: 13:05 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני בהחלט אנסה... אולי אני אלמד הכל לפני שאני יהיה בקורס טיס חחחח (במידה ואתקבל כמובן...)
כמה זמן לקח לך ללמוד את הכל? ואתה משתמש בהכל באלייד פורס?
קיבלתי הצעה מ-Eagle Drive להתחיל עם לוק און שהוא יותר בסיסי ופחות כפתורים וזה ואחרי זה להוסיף את השאר בפאלקון... אולי זה מה שאני יעשה... |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 13:25 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ואיך תלמד את לוק און זה גם באנגלית...בחירה שלך |
|
חזור למעלה |
|
|
Raptor-22 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:34 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אבל זה יותר בסיסי לפי מה שהבנתי... פחות ללמוד... כמה זמן לקח לך פחות או יותר ללמוד הכל? |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 16:10 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תשמע אני ראיתי את הדיון ואני פשוט חייב להגיד לך משהו ..
זה לא סימולטור שעל רגל אחת מהר מהר מהר ללמוד זה משהו שלוקח זמן גם אני הייתי פעם איפה שאתה ואני לא היתייאשתי אלא ישבתי וקראתי הכל אני אפילו הדפסתי את כל המדריך (2 קלסרי ענק מלאים) כי זה לא נוח לקרוא הכל מול המחשב אחרת העיניים שלך ישרפו ... אני הלכתי למכון הדפס עלה לי 150 שח' אבל שווה את זה ואני פשוט ישבתי מול המחשב יחד עם המדריך (וגם כמה מהחבר'ה פה בפורום שטירטרתי נון סטופ- ואני באמת מודה להם ) ויישמתי את הכל ... עכשיו זה לקח לי לא הרבה זמן ללמוד בערך 80 אחוז מהספר .. בערך לקח לי חודשיים אבל אלו חודשיים עיקביים ! ואני אומר לך אחרי שאתה תיגמור לקרא אתה תרגיש ממש שמח מזה !
עכשיו אני לא אומר לך רוץ תדפיס הכל אלא תיראה באמת אם אתה אוהב את המשחק אם אתה באמת רוצה ממש ממש להיכנס לסיפור הזה ... ואז ייקח לך אני מאמין אם תשקיע אותו זמן שלקח לי ...
נ.ב
בקשר לקישור SAGID כשהוא אומר להפעיל את ה LEFT HDPT ואת הימין .. אין את זה במדריך של אלייד פורס. ..והכפתורים בכלל שונים .. אז מה זה בידיוק עושה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
Raptor-22 טיסות סדירות
|
נשלח: 16:14 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כן... אני מניח שאני באמת אקרא את המדריך... אבל כנראה שייקח לי יותר ממך אולי כי אני אצטרך לתרגם חלק גדול מהספר ולבזבז על זה זמן... אבל אני מאוד רוצה להיכנס לכל הסיפור הזה וגם אם ייקח לי חצי שנה אני אקרא את המדריך.
תודה לכל העוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 17:05 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אין בעד מה...תרגיש חופשי להפציץ שאלות אבל עיניניות בפורום בדיונים שנפתחו במיוחד לכך ואנשים בכיף יעזרו עד כמה שניתן |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|