צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Shmulik_Miata טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 22, 2018 הודעות: 58
|
נשלח: 21:27 ,20 אוקטובר 2018, שבת כותרת הודעה: מה מיוחד ב-THRUSTMASTER Warthog שאין ב-X56 של לוג'יטק? |
|
|
כנראה שאני בחודש הבא (בלק פריידי) אקנה את אחד הסטיקים האלה (יש עוד סטיקים טובים שאתם מכירים?) ואני לא מבין בתכלס' מה הטעם בלרכוש את ה-THRUSTMASTER. מה היתרון שלו על פני ה-X56 של לוג'יטק ?
אשמח לקבל עוד המלצות. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 10:35 ,21 אוקטובר 2018, א' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי רק את הTHRUSTMASTER אז אכתוב מה אני אוהב בו:
1. replica של סטיק F16 ומצערת A10. זה לא נראה כמו צעצוע ולא מרגיש כמו צעצוע. פיזור הכפתורים נהדר - בסוף זה תוצאה של מחקר הנדסת האנוש שעשו למטוסים האמיתים - קל להגיע לכל כפתור והם ממוקמים מעולה.
2. מדויק מאוד, כפתורים מאוד נוחים בעיני, איכות בניה מעולה.
3. עשוי ממתכת - עמיד ומספיק כבד כדי לא לזוז על השולחן.
4. מהלך מצערת ארוך, מדויק ויש סטופר שאפשר להוציא עבור המבער. המצערת מוארת ומרגישה טוב ביד.
5. הTARGET תוכנה נוחה וחזקה. אני משתמש בה רק לפאלקון והיא מאפשר המון חופש. בDCS המטוסים יותר מותאים מראש לסט.
מינוס מאוד מעצבן במצערת - הmini stick עשוי תחת. הם חסכו עלינו וחבל. אפשר לחיות עם זה... אבל זה מעצבן.
לא הייתי מחליף היום לשום סט אחר. פשוט נהדר. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 16:55 ,21 אוקטובר 2018, א' כותרת הודעה: |
|
|
במידה ואתה כמוני, מעדיף את ציר ההגה כיוון (Rudder Axis) על הסטיק במקום פדלים, דבר אחד חשוב לקחת בחשבון לגבי הסטיק TM Warthog זה היעדר ציר twisty. יש אפשרות לקנות רק את המצערת כ stand alone ולשלב עם סטיק אחר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|