צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SoNiC306 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1482 מיקום: נשר
|
נשלח: 17:45 ,26 אוגוסט 2018, א' כותרת הודעה: הרשאות שרת DISCORD |
|
|
היי חברים,
מאחר ולאחרונה ניכנסים אנשים לשרת ומפציצים אותו בקישורים לשרתים אחרים וסתם גורמים ל SPAM.
נא לישלוח לי הודעה בפרטי עם שם המשתמש ב DISCROD על מנת לקבל הרשאות. בתוך 72 שעות אני סוגר הרשאות של EVERYONE ולמי שלא יהיה הרשאה לא יוכל לעשות כלום. מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 17:15 ,27 אוגוסט 2018, ב' כותרת הודעה: |
|
|
השרת הזה לדעתי לא בשימוש של הקהילה. אני מציע לבטל אותו watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 22:16 ,27 אוגוסט 2018, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא ראיתי תועלת בדיסקורד הזה |
|
חזור למעלה |
|
|
vAiCon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2011 הודעות: 486
|
נשלח: 3:19 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
פונקציה מאוד יעילה ונוחה,
רוב חברי הקהילה מחזיקים חזק בTS, וחבל
בברכה,
אסף [vAiCon]
*חבר פעיל בטייסת 108*
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 8:21 ,28 אוגוסט 2018, ג' כותרת הודעה: |
|
|
זה נוח לטייסת שלא רוצה שכל שיחה או פעילות תהיה פומבית ושאין לה TS
לקהילת פריפלייט שיש בה רוב דומם גדול ומחפשת להגיל את החשיפה שלה כל הזמן בהבסס על פעילות הקהילה - דיסקורד ו-whatsapp מחביאים את הפעילות הקיימות. ואז חושבים שהקהילה מתה... watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 18:22 ,31 אוגוסט 2018, ו' כותרת הודעה: |
|
|
SoNiC306 כתב: | ואם כבר שרת TS יש לו תג מחיר(תקנו אותי אם אני טועה) כששרת DISCORD הוא חינמי |
אתה טועה, השרת TS שלנו הוא חינם מאז 2007. היינו בין הראשונים שקיבלנו NPL (ר"ת Non Profit License) עם אפשרות של חיבור עד 500 משתמשים, וגם אז קיבלנו את זה חינם. כיום זה קשה עד בלתי אפשרי להשיג בחינם.
לגבי כל העניין הזה של "פרטיות" זה בסדר גמור בטיסות מבצעיות שהחברים בטייסת מעוניינים שלא יפריעו להם באמצע טיסה, ואכן יש בטימספיק חדרים שסגורים עם סיסמה.
לגבי זה שכל טייסת יכולה להקים לעצמה דיסקורד - גם זה בסדר גמור, אבל הם לא יכולים לקרוא לעצמם חלק מהקהילה.
מבחינתי זה צעד נוסף בכיוון של הצד המכוער של "פרטיות" שמתבטא בהיעדרות מכוונת מהטימספיק הקהילתי, וכל מיני איסורים בסגנון של "לא להתערות עם הקהילה" , "לא לטוס בשיגרה עם טייסים אחרים מהקהילה" וגם שמעתי על "טיסות רק בתוך הטייסת שלנו ומי שיעז לטוס עם אחרים יעוף מהטייסת" ועוד דוגמאות רבות. סגנון התנהגות כזה רק מקטין את הקהילה, ובהחלט לא תורם לקהילה. יש כמה דוגמאות בקהילה שלנו של טייסות שבחרו בסגנון התנהלות הזה ותוך זמן יחסית קצר התאדו.
הניסיון מלמד שכל התנהגות בסגנון של "התכנסות פנימה" לא בונה קהילה.
מבחינתי דיסקורד זה נחמד, אבל לא תרם וגם לא רואה איך יתרום בעתיד שום דבר משמעותי לקהילה ועל כן מיותר.
בנוסף יש את כל הבעיות של משתילים פרסומות, פוליטיקה, וגם כאלה שמכניסים בוטים זדוניים.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 18:56 ,31 אוגוסט 2018, ו' כותרת הודעה: |
|
|
עוד משהו - לאחרונה נכנסתי אליו ומסתבר שהיו שם כמה משתמשים שהשתמשו בשפה מאוד לא נעימה למשתמש מסויים.
מה שאומר שאם אנחנו משאירים את השרת הזה - משהו צריך לבצע בו ניהול קהילתי... watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|