צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Sleepara טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 14, 2012 הודעות: 174 מיקום: Hatsor HaGlilit
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
GK11 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 05, 2012 הודעות: 50
|
נשלח: 12:12 ,23 05 2018, ד' כותרת הודעה: |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
eitanil188 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2013 הודעות: 166
|
נשלח: 13:58 ,23 05 2018, ד' כותרת הודעה: |
|
|
קובי התותח,,כל הכבוד נראה מצוין |
|
חזור למעלה |
|
|
AssafB טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 12, 2014 הודעות: 137
|
נשלח: 23:44 ,25 05 2018, ו' כותרת הודעה: |
|
|
היה יופי של ערב!
סיכום של מבנה BAR-2 (אני מוביל, דניאל מספר-2)
משימות המבנה:
משימה עיקרית: השמדת האנגר המאחסן משגרי רקטות.
משימה משנית: סיוע באיתור ותקיפת משגרים ניידים הנמצאים בתנועה לכיוון הגבול
כמה נסיונות להתקרב ליעד לא הצליחו בגלל נעילות של SA8 בקרבת היעד.
דניאל איתר את הסוללה העקשנית. יעף עם מווריק (אני יורה, דניאל בחיפוי) והיא הושמדה.
מיד לאחר מכן דניאל קיבל הובלה לתקיפה של ההאנגר כאשר הוא יורה ואני בחיפוי. ההאנגר הושמד בפגיעת GBU12.
בסביבת היעד זיהינו מספר משגרי רקטות ניידים. ע"מ לאפשר תקיפה שלהם בתותחים תקפנו תחילה תותח שילקה שהיה בסמוך. מווריק ראשון שלי החטיא, שני פגע (שוב אני יורה, דניאל מחפה)
התארגנו ליעפי תותח על המשגרים (SHOOTER-SHOOTER, מבנה TRAIL בהפרדה של כ-30 שניות) בכיוון תקיפה ממזרח למערב עם יציאה מהירה מהיעפים דרומה בגלל איום טק"א ממערב ליעד.
יעף ראשון לא זיהיתי פגיעות אבל כן ראינו המון נותבים נורים אלינו מהקרקע.
יעף שני פגעתי כנראה במשגר אחד. דניאל פגע בכמה אבל חטף ירי נ"מ ביציאה מהיעף.
לאור הפגיעה ומצב הדלק הנמוך ממילא הוריתי על חזרה לבסיס כאשר אני מלווה את 2 (הזדקקתי וקיבלתי הכוונה של ה-AWACS ע"מ לחבור למבנה בגלל שהפגיעה של 2 כללה גם השבתה של הSADL)
בסיכום:
1) לאורך כל הטיסה השתדלתי שנעבוד בצורה מסודרת ואני חושב שהיינו בסדר גמור. היינו כמעט כל הזמן בקשר-עין (מספר 2) ויעפי התקיפה היו מאורגנים ומסודרים
2) תוצאות יעפי תותח שלי היו גרועות
3) היעד העיקרי של המבנה שלנו - השמדת ההאנגר - הושלם. משימות משניות: השמדת רק"ק, סיוע למבנה "כריש" באיתור רק"ק נוספים - הושלמו בצורה חלקית בלבד.
4) ההחלטה שלי לנתק מגע לאחר הפגיעה במספר-2 הייתה קצת מתסכלת: היה לי עוד חימוש וזמן דלק ל1-2 יעפי תקיפה נוספים אבל החלטתי שהסביבה רוויית הנ"מ (סיכון גבוה בשבילי) והעובדה ש-2 פגוע וחוזר צולע מעל שטח אויב (סיכון גבוה בשבילו) מצדיקה חזרה שלנו ביחד לבסיס וסיום המשימה.
אחלה ערב, עבודה מקצוענית של דניאל כ-2 ושל יובל כ-AWACS/מגדל ומשמעת קשר יפה מאד של כל האחרים: הרדיו היה פנוי ושקט מאד בהשוואה לטיסות קודמות (לפחות ערוצי APPROACH ותדר תקיפה)
תודה רבה לקובי על המשימה ותודה רבה ליוחאי, מיכה, ואבי על הארגון והתמיכה
אסף. |
|
חזור למעלה |
|
|
Sleepara טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 14, 2012 הודעות: 174 מיקום: Hatsor HaGlilit
|
נשלח: 14:28 ,26 05 2018, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יפה מאוד אסף עבודה טובה תיחקור אינפורמטיבי ומקצועי. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|