צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Ice טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 25, 2012 הודעות: 269
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
schredder טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/09/2005 הודעות: 1316 מיקום: דרום
|
נשלח: 19:17 ,7 מרץ 2016, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בהנחה שזו מצערת USB , לדעתי הייתי פותח אותה ומוודא שהפוטנציומטר מחוזק טוב ולא רוקד... בכלל ... מציע לבצע מוד של hall sensor... קל ,זול ומציע אמינות ודיוק משופרים לאורך זמן... ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי |
|
חזור למעלה |
|
|
Ice טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 25, 2012 הודעות: 269
|
נשלח: 19:32 ,7 מרץ 2016, ב' כותרת הודעה: |
|
|
schredder כתב: | בהנחה שזו מצערת USB , לדעתי הייתי פותח אותה ומוודא שהפוטנציומטר מחוזק טוב ולא רוקד... בכלל ... מציע לבצע מוד של hall sensor... קל ,זול ומציע אמינות ודיוק משופרים לאורך זמן... |
אכן מצערת USB. אין לי כל כך מושג מה זה פוטנציומטר ומה זה hall sensor. בנוסף, אני לא רואה בורג אחד שאפשר לפתוח אז אני חושב שצריך שם להפעיל יפה לחץ על כמו מגרעת ואז זה יפתח אבל אני מפחד לא לעשות נזק כלשהו כך.
עריכה:
מצאתי מאיפה לפתוח (הייתי צריך להוציא משהו כדי לחשוף את הברגים) פתחתי ועכשיו מה עושים
עריכה: פלסטיק שלא היה במקום הפריע. בנוסף, ניקיתי את המשמו ועכשיו גם אין קפיצות. עובד פיקס עכשיו. תודה על העזרה |
|
חזור למעלה |
|
|
ofermayo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 17, 2014 הודעות: 106
|
נשלח: 7:08 ,8 מרץ 2016, ג' כותרת הודעה: |
|
|
דרך אגב אתה יכול לשנות גם את הסרק בSettings של פאלקון על ידי לחיצה ימנית על set AB |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|