נשלח: 17:34 ,5 דצמבר 2015, שבת כותרת הודעה: איפה בעולם הכי משתלם לעשות רשיון טיס אזרחי?
שלום שמי תומר,
אני חדש בתחום הטיס ורוצה להתחיל קורס טיס אזרחי במטרה להתחיל בקריירת טיס ובתקווה להגיע לחברת תעופה גדולה.
יצא לי לברר מעט לגבי קורס שבסופו מקבלים רשיון טיס אזרחי למטוס קל בתנאי יום כשהשמיים בהירים(הכי בסיסי), וכמיטב הבנתי המחירים בארץ לרשיון מסוג זה נעים בין 60 ל 80 אלף שקל כולל כל האגרות ושעות הטיסה הנדרשות, לא עסק זול לעומת בתי ספר בחו"ל שמציעים את אותו הרישיון והקורס בחצי מחיר ממש.
השאלה היא איפה הכי מומלץ ללמוד מבחינה כלכלית, נוחות(שפה, מומלץ שתהייה אנגלית כמובן) ותנאי מזג אוויר נוחים לטיסה ברוב השנה?
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 20:21 ,5 דצמבר 2015, שבת כותרת הודעה:
אתה שואל שאלה מחקרית("איפה בעולם הכי משתלם לעשות רשיון טיס אזרחי?"), אני לא משוכנע שתמצא את החוקר כאן בפורום.
השאלה המצמצמת היא לימוד בישראל מול לימוד בארה"ב-יתרונות וחסרונות. בד"כ אלו החלופות השכיחות שקיים עבורן כאן בפורום ניסיון.
את אחד היתרונות העיקריים בלימוד בארה"ב כבר ציינת.
אם אתה מתכוון בסופו של דבר לטוס כאן בארץ אתה חייב לשקלל גם את עלות(וזמן) הסבת הרישיון האמריקאי לרישיון ישראלי(מבחנים, שיעורים, שעות טיסה, אגרות וכו') וזה לא מעט כסף וזמן, עובדה שבשל כך בסופו של דבר חלק גדול ממחזיקי הרישיון האמריקאי לא משלים את תהליך ההסבה כאן בארץ ויש גם מספר דוגמאות לכך כאן אצל חברי הפורום.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה