צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 26, 2012 הודעות: 503
|
|
חזור למעלה |
|
|
Halfon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 03, 2014 הודעות: 167
|
נשלח: 13:56 ,11 יולי 2014, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חבל שלא מוכרים בארץ :\
אגב אני xSystemx מFXP |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Halfon טיסות סדירות
|
נשלח: 14:27 ,11 יולי 2014, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | Halfon כתב: | חבל שלא מוכרים בארץ :\
אגב אני xSystemx מFXP |
אתה ההיפך המוחלט ממה שקרה היום עם הספאם מ"אוירונאוטיקה". אנשים שמזיקים לנו כי הם חושבים שלא נאהב את האתר שלהם או משהו, אז עושים יותר גרוע ומספימים. מה לעזאזל.
ביקורת יפה, כמעט השתכנעתי לקנות אותו. אבל כבר השקעתי כליה וחצי בחזיר אז אני תקוע איתו לנצח. |
מה ? >.<
אין לי מושג על מה אתה מדבר, ומה הקשר לפורום אוירונאוטיקה? |
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
1אוראל1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2009 הודעות: 1024 מיקום: פתח תקווה
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
כוכבכחול טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Halfon טיסות סדירות
|
נשלח: 15:11 ,11 יולי 2014, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני מכיר את הבעלים של פורום אוירונאוטיקה, דיברתי איתו והוא ביקש שאני אמסור את ההודעה הבאה:
היי, לפני הכל הייתם משקיעים מעט בקריאת ההודעה, אין לי שום כוונה לפרסם 'רווח אישי', קהילת פרי-פלייט בעיקר תומכת בסימולטור כאשר קהילת אווירונאוטיקה עוסקת גם בסימולטורים אך בעיקר בכל תחום התעופה מאשר קהילת פרי-פלייט. בהודעה ציינתי שאני לא עושה את זה כווח אישי, אין לי שום מקום לפרסם בקהילת פרי-פלייט ככה שהדרך היחידה היא הודעות פרטיות (אתם רואים את זה כרווח אישי), שאר קהילות הפורומים קוראים לזה רווח אישי ואני יודע גם אישית שאני לא אצליח "לפרק" את קהילת פרי-פלייט ואין ברצוני לעשות זאת אלא להביא מכל צד גולשים גם לקהילת פורומים שלי וגם לקהילת פורומים שלכם.
אה ונזכרתי בשאלה בנוגע לסטיק, שמעתי שיש לו שיפט שבעזרתו אפשר להכפיל את כמות הכפתורים והכובעים. איפה מפעילים אותו? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 15:42 ,11 יולי 2014, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Halfon כתב: | אני מכיר את הבעלים של פורום אוירונאוטיקה, דיברתי איתו והוא ביקש שאני אמסור את ההודעה הבאה:
היי, לפני הכל הייתם משקיעים מעט בקריאת ההודעה, אין לי שום כוונה לפרסם 'רווח אישי', קהילת פרי-פלייט בעיקר תומכת בסימולטור כאשר קהילת אווירונאוטיקה עוסקת גם בסימולטורים אך בעיקר בכל תחום התעופה מאשר קהילת פרי-פלייט. בהודעה ציינתי שאני לא עושה את זה כווח אישי, אין לי שום מקום לפרסם בקהילת פרי-פלייט ככה שהדרך היחידה היא הודעות פרטיות (אתם רואים את זה כרווח אישי), שאר קהילות הפורומים קוראים לזה רווח אישי ואני יודע גם אישית שאני לא אצליח "לפרק" את קהילת פרי-פלייט ואין ברצוני לעשות זאת אלא להביא מכל צד גולשים גם לקהילת פורומים שלי וגם לקהילת פורומים שלכם.
|
אוי זה אדיר. אז הוא חשב שמה שהוא יעשה זה לא בסדר, אז הוא החליט לעשות משהו שהוא עוד יותר לא בסדר!
אדיר. זה רק מראה עד כמה הוא לא מכיר את PF.
צא מהצללים, חבר, או שתישאר שם ותמשיך לגרום לנו לחשוב שאתם מנסים להזיק.
אני מתנצל שדחפתי בדיון הזה את העניין איתם אבל זו הזדמנות די מיוחדת. אמחק\אעביר (בהתאם להתפתחויות) את התוכן הלא שייך בקרוב.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 16:34 ,11 יולי 2014, ו', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|