צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
baz22 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 16, 2007 הודעות: 2
|
נשלח: 9:57 ,4 אפריל 2014, ו' כותרת הודעה: בעיה בשעבוד ה TGP |
|
|
היי, לאחר הרבה שנים של טיסה בעולם ה DCS, התחלתי לטוס בפאלקון, אני נורא אוהב אתה הראליזם שבו, ממש דומה לדרך שDCS עושים עם A10 המוצלח שלהם.
אני עוד לא ברמה של טיסות רשת וקמפיינים, בינתיים רק מנסה את כל כלי הנשק וטקטיקות התקיפה ששונות לגמרי מה A10 האיטי ( סוף סוף יש לי מטוס שגם יכול לעשות AA וגם AG באותה המשימה תענוד. למרות שהגרפיקה לא ממש משתווה לזאת של DCS אבל זה משתפר עם השנים אני רואה.
עכשיו לעסק, יש לי בעיה עם הTGP, נניח שאני ממריא ובדרך לנקודות ציון מסויימת, אני מצליח להפעיל אותו, להזיז את הקורסר ולשגר חימוש מונחה והכל בסדר.
הבעיה היא כאשר אני ממריא, עובר את נקודת ציון 2 נגיד, מפעיל האת הTGP ואז אני לא מצליח להעביר אותו לנקודות ציון הבאות.
ברגע שאני מזיז אותו ידנית אני לא מצליח שוב לשעבד אותו לנקודות ציון הבאות ( לרוץ בין נקודות ציון ) ראיתי את הסרטונים ביוטיוב, אני לוחץ DMS DOWN כמו משוגע ועדיין כלום... לא מצליח להוריד שום מדריך נורמאלי להפעלה שלו.
מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא נכון?
תודה! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|