צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 16:15 ,19 פברואר 2014, ד' כותרת הודעה: פרופיל מיפוי לסטיק T.Flight Hotas X |
|
|
שלום לכולם
רכשתי את FC3 ואני מחפש פרופיל מיפוי להטסת F-15c . האם מישהו משתמש בסטיק הזה ויכול לשתף את המיפוי שלו ?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 18:57 ,20 פברואר 2014, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא משתמש בג'וייסטיק הזה, אבל אני יכול לעזור לך לקנפג, יש לך TrackIR או מכשיר עקיבת ראש אחר?
בכל מקרה, אני הייתי עושה:
בסטיק:
ההדק יורה תותח.
הכפתור הכתום במרכז יורה טילים.
הכובע שולט בסמן של המכ"ם, ובשילוב עם מודיפייר - קיזוז המטוס.
המקש שמימין לשיגור טילים - נעילת מטרה.
המקש שמימין וקדימה בסטיק, זה שעם האצבע המורה לוחצים - שיחרור נור, ובשילוב עם מודיפייר, שיחרור מוץ.
במצערת:
הלחצן הבודד בתחתית המצערת - מודיפייר
שני הלחצנים במצערת שמוסתרים - גובה אנטנת המכ"ם
שלושת הלחצנים שבחזית המצערת - אחד מדפים, אחד מעצור אוויר, ואחד בלם גלגלים. וגם אותם אפשר לעשות עוד משהו עם מודיפייר.
ושאר הדברים על המקלדת.
אם יש לך שאלות וזה, תבוא לטימספיק שלנו, כל ערב אנחנו שמה, ונעזור לך בכיף. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 19:35 ,23 פברואר 2014, א' כותרת הודעה: |
|
|
היי אור
ראשית תודה על הרצון והטיפים במיפוי הסטיק. ישבתי על המיפוי כמה שעות אתמול בלילה ולדעתי הגעתי למיצוב נכון של צרכי הטייס מהסטיק. אני עוד בוחן את זה במס' משימות ותוך כדי גם לומד את ה F-15. ברגע שאני אהיה סגור שזהו המיפוי הסופי אין לי בעיה להעלות את הקובץ לכאן במידה ומישהו יצטרך
שוב תודה
עמיקו |
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|