צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
נשלח: 20:24 ,30 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: עוצמת הבלימה ב-IL2 |
|
|
מישהו יכול להסביר כיצד זה פועל?
ביום חמישי בתחילת התרחיש התחלנו לפנות את המסלול ולהסיע הצדה תוך כדי בלימה (במהירות נמוכה) הכנסתי את אף לקרקע... (עד עכשיו לא הבנתי למה לא המראינו ישר אלא התחלנו לפנות מסלול, כי היינו ראשונים בתור והפקודה הייתה להמריא ישר)
שאלה
הרי לרובינו אין דוושות אנולוגיות כדי לווסת את רמת הבלימה בעדינות. כיצד נית לקבוע את עוצמתה או ליתר דיוק כיצד היא נקבעת. כי לא ברור לי כיצד אני אמור לשלוט על רמת הבלימה ללא איזשהו בקר אנלוגי. טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 20:52 ,30 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תו לי לנחש... זה היה תוך כדי החזקת בלם ימין ולתת כוח במנוע?
אם כן זה היה פרסציה ג'ירוסקופית שהכניסה את האף שלך לקרקע.
יש מגבלה ב IL2 שאין ציר נפרד לכל בלם בגלגלים בנפרד.
השחרור של אחד הצדדים (נגיד הגלגל בצד החיצוני של הסיבוב) זה ע"י שנותנים הגה כיוון לאותו צד.
דהיינו החזקת בלם והגה כיוון ימינה דוחס את בלם ימין ומשחרר בלם שמאל, וגורם לפנייה ימינה במקום.
עם זאת צריך להתחשב במאסה של הפרופלור, כי פרסציה ג'ירוסקופית פועלת ב 90 מעלות עם כיוון הסבוב של הפרופלור.
דהיינו פנייה ימינה מפעילה כוח על הקצה העליון של הדיסק ומנסה להפוך את המטוס קדימה...
לא נורא... לומדים
לגבי עוצמת הבלימה ניתן לקנפג לציר, אך ב default זה יושב על כפתור וזה פשוט נדחס יותר ויותר חזק ככל שאתה ממשיך להחזיק את הכפתור בלימה לחוץ.
קח ספיטפייר סימן 9 ותסתכל על ידית הבלימה על הסטיק כאשר אתה מפעיל בלמים כדי לקבל את הרושם.
אלון
נערך בפעם אחרונה על-ידי ViFF בתאריך 21:13 ,30 נובמבר 2013, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 21:10 ,30 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
עוד:
The braking system as modelled in IL2FB is an accurate approximentation of what would have been fitted to Soviet and British aircraft
Brake force is applied via a lever on the control column and via a differential braking valve which directs brake pressure proportionally to the amount the lever is squeezed and relative (ie left or right brake) to the position of the rudder pedals
Note that rudders neutral will apply braking pressure evenly to both left and right brakes
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
נשלח: 23:17 ,30 נובמבר 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ציטוט: | תו לי לנחש... זה היה תוך כדי החזקת בלם ימין ולתת כוח במנוע?
...
לגבי עוצמת הבלימה ניתן לקנפג לציר, אך ב default זה יושב על כפתור וזה פשוט נדחס יותר ויותר חזק ככל שאתה ממשיך להחזיק את הכפתור בלימה לחוץ. |
זאת לא שאלה לגבי בלימה נפרדת, זאת שאלה לגבי בלימה רגילה. לצורך העניין המנוע היה ב-idle והייתי בהסעה בקו ישיר ורק רציתי לעצור את המטוס. נכון שהחזקתי את הבלם בצורה רציפה.
לגבי הציר - אין לי ציר מיותר
לגבי עוצמת הבלימה גדלה ככל המחזיקים יותר... כנראה בנחיתות רגילות הרגשתי את הנפילת האף וידעתי לשחרר את הבלם, פה לא שמתי לב - בסה"כ הבלימה הרי צריכה להיות רציפה... בצורתה הטבעית
תודה על התשובה, הבנתי טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|