צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 17:19 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
ארטיום, ברוך הבא לסימולציה המתקדמת ביותר שיש היום לPC.
יפה אור! |
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
|
נשלח: 17:37 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
xcom כתב: | ארטיום, ברוך הבא לסימולציה המתקדמת ביותר שיש היום לPC.
יפה אור! |
זאת בדיוק הנקודה זה סימולטור טיסה או סימולטור קרבות אויריים.
עזוב אותך - זה פשוט אומר שאני לא אתקרב למשחק הזה - זה פשוט לא בשבילי - היחס בין המשימה לבין התעסקות לטעמי גבוה מידי. טייסת 101 האדומה הוירטואלית של Aces High 2 |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 18:17 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
רק תחשוב איך הסימולציה של קרבות האוויר משתנה מקצה לקצה כשהסימולציה של תפעול המטוס כל כך מתקדמת, בשבילי זה הדבר הכי מושך גם מבחינת קרבות אוויר וגם מבחינת התקרבות למציאות בתפעול המטוס.
כמובן שזה לא מתאים לכולם, מי שמעוניין בנטו להמריא, לירות ולעשות קרבות ללא תכלית, אני ממליץ על War Thunder זה משחק מצוין לדברים האלו. |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 21:17 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זהו, אז בהחלט יש סוגי רמות שונים לסימולציה, מהמופשט ביותר ועד הריאליסטי והמפורט ביותר.
בדרך כלל מתחילים בפשוטים ואז לאט לאט עולים ברמה, ואצל כל אחד זה שונה.
יש כאלו שעם הזמן מתקדמים, ויש כאלו שלא, או בקצב אחר..זה עינין של התבגרות בתחום וטעם.
ובשביל לעבור ל"סימולטורי למידה" צריך לעבור איזשהו שלב התבגרותי בתחום, שאצלי קרה איפשהו בשנת 2005 בסימולטור מסוק הבל 206 של Dodosim, ובסימולטור DCS הראשון מ2008, הגרסא הראשונה של KA-50 מהסרטון, והמשיך עם שאר כותרי הDCS, ולמעשה כל הסימולטורים שבחתימה שלי..ואישית, לאחר שעברתי לסימולטורי high fidelity, אני לא מסוגל לחזור אחורה. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 21:41 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זהו, 1080P זה UPLOAD של איזה חצי יום, ומשום מה כאשר אני עושה אפלואד אני לא יכול להתחבר לTS, זה משום מה לוקח את כל הרוחב פס.
תראה, זה מסוק קרב עם לא מעט מערכות, לכן מן הסתם שההתנעה שלו יותר מורכבת מאשר מטוס ממלחמת העולם השניה. אבל צריך כמובן להבין שבסרטוני הדרכה זה פי כמה יותר זמן, כי אני גם משתדל להסביר מה כל דבר. אני טס על הקאמוב 50 כבר 5 שנים, וכמובן שאחרי כמה זמן אתה עושה את זה באופן טבעי ומהיר.
"זאת בדיוק הנקודה זה סימולטור טיסה או סימולטור קרבות אויריים.
עזוב אותך - זה פשוט אומר שאני לא אתקרב למשחק הזה - זה פשוט לא בשבילי - היחס בין המשימה לבין התעסקות לטעמי גבוה מידי."
DCS הוא סימולטור הטיסה הקרבי הכי ריאליסטי ומפורט שיש היום, מכל בחינה, מודל טיסה, פיזיקה, מידול המטוס וכו..
יש כל מיני סוגי משימות, בין היתר כמובן קרבות אוויר.
,עכשיו ברצינות - כל המטוסים/מסוקים ב-DCS צריכים ביצוע בד"ח בסגנון כזה לפני ההמראה?"
לא, כמובן שאפשר, כמו בכל סימולטור, לשנות את ההגדרות ריאליזם למשהו יותר פשוט.
אישית אני אוהב הכי הרדקור כפי ששמתם לב. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 22:02 ,26 אוגוסט 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בנוסף, לפחות לי, יש איזה פן נוסף, בסימולטורים כאלו כמו DCS, Falcon ושאר הסימולטורי למידה, שזה, אולי ישמע קצת מצחיק, אבל נוצר איזשהו קשר עם הכלי טיס, כמו במציאות ד"א..לא מעט פעמים טייסים אומרים שהמטוס הוא לא דומם, וממש מדברים אליו כישות. ובעולם הסימולטורים זה קורה ונובע מהרמה של הסימולציה, שאתה מכיר את הכלי טיס ממש, כל מתג, כל פרט, הייחודיות בטיסה שלו, בכל מאפיין, לפני שקניתי את הבלאק שארק, לא זה המסוק שחלמתי עליו, כל הילדות שלי, מן הסתם כי אנחנו בארץ, היתה פוסטרים, דגמים וסימולטורים של אפצ'י ובלהקהוק, אבל בגלל הרמת סימולציה הזו, אתה יכול להתאהב גם בכלי טיס שלא גדלת עליהם, וזאת להבדיל מסימולטורים מופשטים, שההבדל מכלי טיס אחד לאחר הוא שינוי בנתונים, מודל תלת מימדי שונה, אבל זה אותם מקשים במקלדת, ואין מספיק ירידה לפרטים הייחודים של כל כלי טיס, הן במערכות כלי הטיס, והן באיך שהוא טס. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:23 ,27 אוגוסט 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מוזר, אבל נדמה לי, אולי, שיש מי ששכח שכל התחום הזה, זה עולם "הכאילו"
אין מטוס
ואין מסוק
ואין בסיס
ואין יפנים
ואין יוונים
אין מבצע
ואין התקפה
ואתה לא טייס
אפילו לא מתחיל
וודאי שלא מתקדם
זה עולם הדמיון והחלום
זה משחק ותו לא
זה אפילו יותר גרוע מ'קלאס', 'חבל' ו'מחבואים' שהתרחשו בעולם האמיתי - ושם אתה באמת 'אלוף'
אבל אצלנו ? העולם שאנו מדמים בא לידי ביטוי באופן זעום ומינורי ומסתכם בתפעול כף היד ועין
אני לא מצליח לדמיין לי אף לא אחד בפורום בתוך תא P47 אמיתי ואומר בקשר: אני מסיע (לא כל שכן "אני באוויר" וכו' )
אז יש להיות קצת יותר צנועים ומציאותיים: משחק מאתגר, משחק מעורר מחשבה, משחק
ויחד עם זה כ"כ רחוק מהמציאות, כ"כ רחוק, שהרי החלקים המהותיים של הטיסה אינם יכולים להיות ממודלים (לפחות במציאות הטכנולוגית של ימינו) החלקים התחושתיים, העוצמה, רעש המנוע המזעזע כל נים בגופך, רד אאוט, בלק אאוט, G ועוד
ומי שעולם הדמיון הזה הפך לו למציאות
נו
שיבושם לו
אם כי אני מציע לו לבדוק שהכל תקין אצלו
כך לעניות דעתי
וחוץ מזה זה היה אשכול של 'מדריך הטסה' ולמה זה התפתח
אשכול כזה הדיון סביבו ראוי שיעסוק נטו במדריך (שיפור כזה או אחר לקראת המדריכים הבאים...) ולא באסוציאציות שהוא מעלה, אבל נו, אמרנו דמיון - לדמיון אין גבולות. " לא טוב היות האדם טס לבדו " (Ice)
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|