צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
itaygr טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 20, 2012 הודעות: 274
|
נשלח: 7:02 ,10 יוני 2013, ב' כותרת הודעה: חברת התעופה הוירטואלית FLYIL |
|
|
עם חיל האוויר הוירטואלי לא הייתה הצלחה, גם כי לא הרבה אוהבים טיסה צבאית בסימולטור, וגם בגלל שיטת הניהול, ולכן הוא נסגר.
אבל הפעם אנו חוזרים עם חברת תעופה וירטואלית אזרחית חדשה, ושיטת ניהול שונה, והכל חדש, ויש לנו צביעות משלנו שאני הכנתי
הפעם אתם יכולים לטוס כשבא לכם, אבל לפי לוח הטיסות שלנו, והנתיב לאלה שטסים על מטוסים מקצועיים בעלי FMC.
כדי לדעת איך טסתם, ואת הנתונים על הטיסה, אנו משתמשים בתוסף - FSPassengers (פרסמתי פה לפני כמה ימים), כי בסוף כל טיסה התוסף רושם דו"ח טיסה, שאותו תצטרכו להעתיק במילוי דו"ח הטיסה באתר. החברה מפעילה טיסות פנים, וטיסות לחו"ל. כל אלה שטסים בואטסים/IVAO יכולים לטוס בהם בזמן טיסה של החברה, הם רק צריכים להשתמש גם ב- FSPassengers כדי לרשום את הטיסה.
עם הרשמתכם לאתר אתם תקבלו מייל מאחד המנהלים, ולאחר מכן תקבלו את אישור ההרשמה לפורום.
מי שיכול להכין צביעות למטוסים שיפנה אליי בפרטי ואני יסביר לו איך הצביעה צריכה להיות.
אבל שכחתי את החלק הכי חשוב, איך קוראים לחברה?
אז לחברה קוראים FLYIL
אנו מקווים לראות הרבה טייסים בצביעות של FLYIL טסים בשמיים הוירטואלים
אז כדי להיות בחברה אתם צריכים להירשם באתר של החברה: http://flyil.webatu.com/
אז תמהרו להירשם והתחילו לטוס FLYIL
בברכה,
מנהל החברה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
אסף123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 23, 2012 הודעות: 313
|
נשלח: 7:58 ,10 יוני 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
רעיון יפה, אבל לא חשבתם לעצור קצת עם כל הרעיונות?, קודם חיל אוויר שנסגר, ואז חברת תעופה.... מה הסוף?, חברת ספנות לfsx?...
שמעו, יפה מאוד שאתם יוזמים ומעלים רעיונות, אבל תלמדו להשקיע בדבר אחד.... |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 12:47 ,10 יוני 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
יהיה נחמד אם אנשים יפרגנו קצת יותר.
לי זה נשמע כמו מיזם מאד מעשי. משהו רציני שהחברים יוכלו להתמיד בו.
איתי, שיהיה המון בהצלחה עם חברת התעופה הווירטואלית החדשה.
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 18:13 ,10 יוני 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אל תתיאשו חברים ככה נולדות חברות startup תמשיכו במיזמים שלכם עד שתעלו על הגל הנכון רק תבדקו קודם את הביקוש בשוק בהצלחה |
|
חזור למעלה |
|
|
itaygr טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
עומרי11 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2012 הודעות: 1078 מיקום: f-16 I cocpit
|
|
חזור למעלה |
|
|
שמים12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 24, 2012 הודעות: 990 מיקום: פריפלייט
|
נשלח: 14:57 ,11 יוני 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
די אסף ועומרי מה הבעיה שלכם כאילו לא רוצים לטוס איתנו בFSX אל תטוסו אם זה סוג התגובות שלכם כאן אני לא מבין מה אתם עושים בקיהלת הפלייט סימולטור אם כל דבר שמישהו מארגן לסימולטור אתם יוצאים ישר נגד זה תבינו בחברה הזו לא טסים במולטי פשוט טסים ודרך תוכנה מסוימת רושמים דוח טיסה וזהו ואם זה לא נראה לכם רעיון טוב אז מה בכלל אתם עושים שאתם פותחים את הסימולטור אם אפילו רעיון של לעשות טיסות אתם יוצרים נגד. מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:14 ,11 יוני 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
שמים, כשאני טס בסימולטור אני ממלא תוכנית טיסה, וטס עם נדבר, ברשת, עם פקחים אמיתיים, וסליחה על השפה, לא חובבן כמוכם. אתה לא תחליט מי ראוי ומי לא ראוי להיות בקהילה הזאת, ואתם מפתחים יותר מידיי רעיונות בלי לדעת לתמוך באחד, וזה מבלבל את הטייסים שרוצים להצטרף אליכם. הרי כל הרעיון בחברות הוירטואליות האלה זה להשקיע ולתמוך, לא להתייאש ולסגור הכל (כמו שעשיתם עם חיל האוויר)
זו דעתי, ואתה מוזמן לחלוק עליה, אבל אתה לא תגיד לי לאן אני שייך ומה אני אמור לעשות
ערב טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
שמים12 טיסות סדירות
|
נשלח: 19:34 ,11 יוני 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
גם אני לא רציתי לסגור את החיל הבעיה היא שלא רק אני אחראי על הרעיון של החיל ובנוגע למקצועיות שלך אין לי בעיה אתה יכול לטוס בחברת התעופה הזאת גם דרך vatsim ivao... מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:32 ,11 יוני 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אבל זה הקטע, בגלל שאתם כל שניה מעלים רעיון אחר, אין לי מושג מה יהיה עתיד החברה, ולכן אני לא משתתף.
אז מי עוד אחראי לחיל?, לא הייתם צריכים להתייאש. |
|
חזור למעלה |
|
|
שמים12 טיסות סדירות
|
נשלח: 21:36 ,11 יוני 2013, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אנחנו לא התייאשנו אנחנו עושים הפסקה וחושבים איך לחזור ובגדול עם החיל ואם אתה לא רוצה להשתתף בחברה למה אתה מודיע את זה לא רוצה להשתתף אל תשתתף מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
itaygr טיסות סדירות
|
נשלח: 4:53 ,12 יוני 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מי שרוצה להרשם מוזמן: flyil.webatu.com
וגם - יהיה בימים הקרובים לוח טיסות מעודכן - אונליין
שהטייסים יוכלו להרשם לטיסה ולטוס ישר ואחרים יוכלו לראות נתונים של המטוס ואת הגובה והכל וגם איפה הוא נמצא במפה.
כדאי להרשם |
|
חזור למעלה |
|
|
עומרי11 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2012 הודעות: 1078 מיקום: f-16 I cocpit
|
|
חזור למעלה |
|
|
שמים12 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:36 ,16 יוני 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
אתה אומר שאתה לא יכול הלשקיע אפילו שעה אחת בשבוע לסימולטור אז מתי אתה בכלל מספיק לטוס בוא וזה לא שעה בשבוע זה שעה או יותר פעם ב... מנהל פורום פלייט סימולטור. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|