צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
rizer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2009 הודעות: 209 מיקום: אילת
|
נשלח: 22:39 ,16 05 2013, ה' כותרת הודעה: תוכנית אימונים כהכנה לגיוס |
|
|
שלום, ראיתי שיש פה הרבה מאוד חברה שנמצאים ממש לפני גיוס, או לפחות קרובים אליו בטווח של שנה שנתיים...
לא מזמן חבר המליץ לי על תוכנית כושר שהוא מצא, ואני יכול להגיד בוודאות שהיא מביאה תוצאות די טובות, לדוגמא: הממוצע שלי בריצת 2000 היה משהו כמו 9 דקות-לאחר 6 שבועות בתוכנית הזו (עדיין לא הסוף) הצלחתי להגיע למצב שאני מסיים ריצת 2000 ב7:34.
בנוסף, יכולתי לעשות משהו כמו 25 שכיבות סמיכה רצופות בלחץ-אחרי 6 שבועות הגעתי למצב של 50 בלי להתאמץ יותר מידי.
בכל מקרה את התוכנית תוכלו למצוא כאן:
http://www.teenbodybuilding.com/brent2.htm
לגבי האותנטיות- אני לא ממש בעמדה להגיד לכם שזו אכן תוכנית האימונים של הנייבי סילס, אבל זה לא משנה כי היא מביאה תוצאות בכל מקרה.
אני קצת התאמתי את התוכנית- זאת אומרת שאת מרחקי הריצות שיניתי שיתאימו לי ולמסלול שבו אני רץ, וויתרתי על השחייה באימונים (אילת אילת אבל עדיין לא כל יום אפשר ללכת לים )
בכל מקרה אני מקווה שאלו מכם שיחליטו להשתמש בתוכנית הזו ישיגו תוצאות טובות ושזה באמת יעזור לכם לעבור את הגיבוש\ים שאליהם אתם מתכוננים, או סתם להכנס לכושר
****שימו לב**** מדובר בתוכנית די אינטנסיבית, בהתחלה היא אולי נראית קלה אבל תאמינו לי, משם הכל עלייה. גם כדי להתחיל אותה צריך רמת כושר מינמלית, אבל זה משהו שיש כמעט לכל אחד. מי שיש לו שאלות אני אשמח לעזור, למרות שתמיד עדיף להתייעץ עם מדריך כושר מוסמך.
מקווה שעזרתי- שגיב. מפקד טייסת 119 העטלף-כי באטמן סתם מעפן
מדריך בבית הספר לטיסה של פאלקון |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF_Falcon מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2011 הודעות: 449
|
|
חזור למעלה |
|
|
OrSharon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 26, 2013 הודעות: 69 מיקום: Tel Aviv - Israel.
|
נשלח: 1:24 ,17 05 2013, ו' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל תודה, נראה טוב .. יש מצב טוב שאני יעשה את זה, נראה איך הולך ..
עכשיו בקשר לריצה ולכל מה שקשור למידות ,
רשום שם לרוץ מייל,
אתה רץ באמת מייל שזה 1.6 קילומטר, או שאתה רץ קילומטר אחד? |
|
חזור למעלה |
|
|
rizer טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2009 הודעות: 209 מיקום: אילת
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|