צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
אסף123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 23, 2012 הודעות: 313
|
נשלח: 11:23 ,27 אפריל 2013, שבת כותרת הודעה: מצערת+גויסטיק? |
|
|
היי
אני שוקל להחליף את הגוייסטיק ATTACK3 שברשותי, ועלה בדעתי שלוש אפשרויות- או את הTHRUSTMSTER HOTAS X או את הsaitek cyborb f.l.y 5 או פשוט לקנות גויסטיק זול יחסית כמו הלוגיטק extreme 3d או הthrustmaster t.flight stick ופשוט לחבר להם מצערת של סאיטק, הזאת עם שלוש הידיות.
שאלתי היא, איזו מבין האפשרויות היא העדיפה ביותר והאם האפשרות השלישית בכלל אפשרית.
תודה ויום טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
the-pilot טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 09, 2012 הודעות: 382
|
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 11:55 ,27 אפריל 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני גם חשבתי ככה אבל קודם כל נראה לי,שהסטיק של סייטק, לא ההוטאס, יותר טוב מהאקסטרים
וגם, ראית את שני הסטיקים האחרים? הם זולים יותר... |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:48 ,27 אפריל 2013, שבת כותרת הודעה: |
|
|
RF כתב: | כמה טיפים אם אתה רוצה שנבין מה אתה רוצה.
א. תגדיר צורך - תסביר מה היום חסר לך בציוד שלך ומה היית רוצה שיהיה (רק מצערת / HOTAS וכו..)
ב. תקציב - מהו התצקציב שעומד לרשותך. כך נוכל לדעת לסנן אופציות שהן לא רלוונטיות.
אם תענה על שני הסעיפים הנ"ל נוכל להתקדם. מההודעה שלך אני מבין שאתה רוצה להחליף את הסטיק שלך אולם לא ברור לי מדוע או מה אתה מחפש בסטיק חדש או במצערת חדשה.
בהצלחה,
רמי |
תודה רמי
התקציב הוא שלוש מאות שקל בערך
הצורך הוא לfsx, מטוסי קרב, כבדים, ואולי מסוקים בעתיד |
|
חזור למעלה |
|
|
עומרי11 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2012 הודעות: 1078 מיקום: f-16 I cocpit
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 2:19 ,28 אפריל 2013, א' כותרת הודעה: |
|
|
RF כתב: | אסף123 כתב: | RF כתב: | כמה טיפים אם אתה רוצה שנבין מה אתה רוצה.
א. תגדיר צורך - תסביר מה היום חסר לך בציוד שלך ומה היית רוצה שיהיה (רק מצערת / HOTAS וכו..)
ב. תקציב - מהו התצקציב שעומד לרשותך. כך נוכל לדעת לסנן אופציות שהן לא רלוונטיות.
אם תענה על שני הסעיפים הנ"ל נוכל להתקדם. מההודעה שלך אני מבין שאתה רוצה להחליף את הסטיק שלך אולם לא ברור לי מדוע או מה אתה מחפש בסטיק חדש או במצערת חדשה.
בהצלחה,
רמי |
תודה רמי
התקציב הוא שלוש מאות שקל בערך
הצורך הוא לfsx, מטוסי קרב, כבדים, ואולי מסוקים בעתיד |
בוא ננסה למקד את זה. כרגע אתה מחפש ציוד כללי שיתאים לכל הסימולטורים לתעופה כיום (כמו שאני מבין). אבל לא ברור לי אילו דרישות פונקציונליות יש לך. איזו מצערת אתה רוצה (נפרדת או בסטיק) האם אתה צריך פיתול (אולי יש לך פדאלים)? האם חשובה לך כמות המקשים על הסטיק? האם חשוב לך Force Feedback? או דברים אחרים שלא עלו לי לראש
במידה ואתה יודע את התשובות ענה. אם אתה לא יודע ומחפש המלצות זה גם בסדר. פשוט כדאי שנדע איפה אנחנו עומדים.
באופן כללי, אם אתה מנסה לבקש עזרה מאנשים אחרים כדאי שתדע לנסח בעבורך מה אתה בדיוק רוצה וככה נוכל לעזור לך. כרגע קצת קשה לי לקלוע לדרישות שלך כי הן דיי אמורפיות.
כמו כן, מה הבעיה עם הסטיק כיום? |
מצערת- לא אכפת לי
פיתול צריך
forcefeedback לא יודע מה זה
ואני רוצה להחליף את הישן כי קודם כל אין לו ציר השולט על הגה הכיוון, או פיתול, ואני צריך אותו.
דבר שני, אני רוצה להתקדם למשהו יותר "טוב" או "מקצועי" |
|
חזור למעלה |
|
|
אסף123 טיסות סדירות
|
נשלח: 11:11 ,29 אפריל 2013, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מישהו? |