צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 11:06 ,6 מרץ 2013, ד' כותרת הודעה: משוב-בית הספר לטיסה פלקון |
|
|
1.בית הספר עדיין בחיתוליו ואנו המדריכים עושים כמיטב יכולתינו ובזמן שעומד לרשותינו כדי להדריך כמה שיותר טייסים חדשים באהבה, בסבלנות, ברוגע ובאוירה טובה.
2. עם פתיחת בית הספר נרשמו עשרות!! חניכים ואנו המדריכים המעטים ממש קרסנו מעומס הדרכה.
3. כל יום הצטרפו חניכים נוספים, ועד היום הזרם, הברוך, של חניכים נוספים רק מתגבר.
4. בית הספר עובד בשיטה של ימי שני ושלישי הדרכות קבועות--עד כמה שניתן--ובשאר השבוע, על פי מדריך -חניך פנויים.
5. יתכן שיש חריקות בשיטת הלימוד הזאת, ואולי כדאי לעבור לשיטת פתיחת קורס וסיומו רצוף בלי לקבל חניכים חדשים עד לפתיחת קורס חדש, מה שיהיה יעיל יותר מבחינת ההתקדמות, אבל נפספס חניכים חדשים שרוצים להצטרף "בין הזמנים".
6. המדריכים הראשיים אלון, וירדן תורמים מעל ומעבר ליכולתם וצריך להצדיע להם!!
7. בית הספר עדיין חדש ולא נקי מטעויות ואנו נשמח לדבר ולתקן כל מה שצריך.
הצעתי:
בואו נקבע ערב לשיחה בטימספיק,עם כל המדריכים והחניכים ונדבר על הדברים הטובים והפחות טובים כדי להרים את בית הספר גבוה יותר וטוב יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 11:15 ,6 מרץ 2013, ד' כותרת הודעה: |
|
|
דבר נוסף ששכחתי לציין--אמש הייתי בקשב עם כ-8 חניכים מתקדמים של בית הספר, שטסו בקמפיין סיני, והייתי מלא גאווה לבית הספר. טייסים מעולים ומוכשרים ואני פשוט הייתי בטים ספיק והקשבתי להתלהבות שלהם ולמקצוענות שלהם--כך שאני בטוח שבית הספר בדרך הנכונה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ofir1016 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 04, 2011 הודעות: 304
|
נשלח: 6:29 ,7 מרץ 2013, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני מאוד הייתי אשמח שימשיך כמו עכשיו מאחר וברצוני להצטרף לבית הספר (מיד לאחר שאדא סופסוף איך לפתוח את הראוטר ולהגדיר פורטים???) . לפי מה שקוראים בפורום נראה שרוב התגובות לגבי בית הספר חיוביות .
כל הכבוד ליוזמים ולמדריכים שהרימו את הכפפה . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|