זה טוב ליהודים ?
הרוסים עובדים וקובעים את הזירות - זירה קרה - לא אוהב אותה
מה שברור זה שהחברה של 777 (שם של משקה חריף, קוניאק...) חברה טובים ורציניים ומה שבטוח וטוב אילו מבצעי ההנחות שלהם
השאלה מה יהיה על COD ?
COD נגמר עם העדכון האחרון. הוא יישאר במצב הנוכחי שלו אלא אם הקהילה תחליט לפתח אותו עוד.
אני מקווה שתהיה קהילת מפתחים בריטית עם תחושת שליחות היסטורית שתעשה את זה - אני אוהב את הזירה הזו והאי הבריטי זכאי לאיכות איזכור ושימור היסטורי-ווירטואלי מכובד
החברה (הטובים) הרוסים אולג וחבריו לא נראה לי שיעשו זאת עכשיו יש להם פרוייקט היסטורי לאומי שקרוב יותר לעולמם - "אמא רוסיה"
המפתחים התחילו "יומן" והתחילו לענות על שאלות.
http://forum.il2sturmovik.net/index.php?showtopic=168
המודל המסחרי יהיה כמו ROF, אבל מחולק יותר ל"רמות" של מחירים ואיכות.
לפחות 10 מטוסים יהיו זמינים בשחרור (אבל האם בחבילה אחת עם המשחק או רק שניים-שלושה והשאר לקניה בנפרד?).
המשך הפיתוח של CLOD -"לא מתוכנן". גם לא מתוכנן המשך על ידי חברה אחרת כמו שDaidalos קיבלו את IL2. בקיצור הוא נטוש ונסתדר עם מה שיש. לא שזה רע.
השטח של המפה יהיה גדול יותר ממה שהיה לנו בIL2.
לא יהיו קוקפיטים אינטראקטיביים. גם מבחינת מערכות הכיוון יהיה כמו IL2- רק דברים קריטיים, הם פשוט שכחו מCLOD לחלוטין.
הפלטפורמה שתפותח תהיה מסוגלת לתמוך בשטחים נוספים, אך זה בהתאם לביקוש.
ובקיצור- אנחנו מקבלים את IL2 בתקופת 1942, אבל במנוע חדש.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה