צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
vAiCon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2011 הודעות: 486
|
נשלח: 15:03 ,5 נובמבר 2012, ב' כותרת הודעה: לגבי "דף החניכים" |
|
|
כפי שכולנו יודעים יש לנו "דף חניכים" של בית הספר שבו אנו נדרשים לכתוב מי בא לאיזה מקבץ ולעדכן אם איננו יכולים מסיבות כאלו ואחרות.
שמתי לב שאין לנו שימוש רב עם הדף הזה ואני מציע שנתחיל להפעיל את הדף הזה מכמה סיבות:
1. לסדר הטוב
2. המדריכים יוכלו לעקוב אחר החניכים בצורה יותר נוחה ויותר נגישה.
3. המדריכים יוכלו לתכנן כמו שצריך ולחלק את השיעור בצורה מהירה יותר (כפי שאתם יודעים, לוקח כשעה לפחות של הכנות עד שמתחילים את השלב התאורתי של השיעור) כאשר הם ידעו מי בה ומי לא, יהיה להם פשוט הכנה מהירה יותר של מי צריך איזה שיעור, ואם יש למישהו תקלה הוא יהיה מודע וידאג לכך שזה יתוקן במהירות האפשרית וכו' וכו'.
4. אפשר לעשות בדף הזה כל מה שאנו רוצים, הדף אינו מפורסם ברבים (נכון לרגע זה)
כל זאת בהנחה שהמדריכים יהיו מעוניינים בכך, ובאותו מידה גם אנחנו
-*הערה- אני לא יודע אם שמתם לב אבל יש לנו 2 קטגוריות נוספות שבהן יש מידע מפורט על כל מקבץ, וגם אפשרות לבקשת/ביצוע טיסות. אם נשתמש בדפים הללו, זה יהיה רק לטובתינו.
בברכה,
אסף [vAiCon]
*חבר פעיל בטייסת 108*
נערך בפעם אחרונה על-ידי vAiCon בתאריך 17:38 ,5 נובמבר 2012, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ice טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 25, 2012 הודעות: 269
|
|
חזור למעלה |
|
|
jarden טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 21, 2011 הודעות: 204
|
|
חזור למעלה |
|
|
vAiCon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 04, 2011 הודעות: 486
|
נשלח: 17:37 ,5 נובמבר 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אין על מה לחלוק עלי, זאת לא דעה זאת הצעה
כל פיסת מידע שחניך יכול להעביר למדריכים תוכל להקל על המדריכים.
אני בטוח שהרבה דברים כתובים בדוק' מדריכים, אבל לא ייזיק אפשרות לעדכן אונלין את המדריכים אם יש תקלה לחניך כלשהו, מה שיקל בהמשך כאשר החניך ידע מראש במקבץ או בשיעור פרטי ויוכל כמו שאמרתי להתאים את זה כך שזה יטופל בצורה הטובה ביותר.
ולפי איך שזה נראה, אין יותר מידי עידכונים בדוק' חניכים, אני זוכר שהיה מקבץ של 3 מדריכים על 3 חניכים, וכשבדקתי בדוק'- חניכים לא דיווחו שהם לא יבואו. דבר נוסף, אם חניכים מאחרים הם אמורים לעדכן ...
בברכה,
אסף [vAiCon]
*חבר פעיל בטייסת 108*
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|