צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 17:26 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
זה תלוי מאוד בסוג השיירה, כלים משוריינים כבדים כמו טנקים, HQ, חי"ר וגם במזג אוויר כמו שאתה אומר.
לרכבים קלים ומשוריינים לא כבדים כמו טנקים וגם כנגד חי"ר אני משתמש בMK20.
אתה יכול לקחת עד ל12 כאלה על המטוס שזה כמות מאוד נכבדה של פצצות מצרר והן עושות את העבודה מול רכבים לא כל כך ממוגנים.
אני משתמש בגובה התפזרות של 1500 רגל עם הפצצה הזו.
כנגד שריון כבד אני משתמש בCBU-97 ובגובה פיזור של 2000-3000, בדרך כלל עושה את העבודה כמו שצריך.
נגד חי"ר אתה יכול להשתמש בערך בכל סוג פצצה, כל דבר עושה להם נזק רציני. מצרר, טיפשות.. רק שיהיה לך כמות מספקת על המטוס בשביל לעבור על כל השיירה.
כשאני תוקף שיירת HQ במזג אוויר בעייתי אני בדרך כלל לוקח חימוש חכם ומצרר, בדרך כלל 4 פצצות JDAM וMK20\CBU97.
אני משתמש בJDAM בשביל להוריד את הנ.מ (SA-8,SA-15,SA-13) ואחר כך עובר על השיירה בגובה המקסימלי שאני יכול בהתאם למזג אוויר ובמהירות גבוהה עם המצררים. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 18:22 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
סוגי חימוש כמו שנכתב למעלה. לגבי יעף, תלוי, אם אלו מטרות נייחות (טור שריון נניח) אז אני משתמש ב CCRP מגובה כמה שיותר גבוה ועדיף ב Loaft, אם מטרות נעות אז אני בוחר CCIP.
באון כללי אני מנסה לפגוע בטורים נייחים כי שם פצצות המצרר מאוד יעילות, נגד מטרות נעות קשה לפגוע עם מצרר ביותר מ 1 או 2 ולכן שם אני מעדיף את המאבריק.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
נשלח: 18:30 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Ezana9 כתב: | זה תלוי מאוד בסוג השיירה, כלים משוריינים כבדים כמו טנקים, HQ, חי"ר וגם במזג אוויר כמו שאתה אומר.
אתה יכול לקחת עד ל12 כאלה על המטוס שזה כמות מאוד נכבדה של פצצות מצרר והן עושות את העבודה מול רכבים לא כל כך ממוגנים.
כנגד שריון כבד אני משתמש בCBU-97 ובגובה פיזור של 2000-3000, בדרך כלל עושה את העבודה כמו שצריך.
נגד חי"ר אתה יכול להשתמש בערך בכל סוג פצצה, כל דבר עושה להם נזק רציני. מצרר, טיפשות.. רק שיהיה לך כמות מספקת על המטוס בשביל לעבור על כל השיירה.
כשאני תוקף שיירת HQ במזג אוויר בעייתי אני בדרך כלל לוקח חימוש חכם ומצרר, בדרך כלל 4 פצצות JDAM וMK20\CBU97.
אני משתמש בJDAM בשביל להוריד את הנ.מ (SA-8,SA-15,SA-13) ואחר כך עובר על השיירה בגובה המקסימלי שאני יכול בהתאם למזג אוויר ובמהירות גבוהה עם המצררים. |
JDAM נגד מטרות נעות?
לא עדיף כבר להשתמש במונחה לייזר?, כי הסיכוי שJDAM יפגע במטרה נעה הוא הרבה יותר נמוך.
אני לדוגמא משתמש בJDAM רק למטרות שהסבירות שלהן לנוע נמוכה-בינונית(סוללות SA2/3/5, תותחי נ"מ, מבנים) ואילו למטרות נעות כמו רכבים, ספינות וכו' אנשי משתמש במונחה לייזר ובמצררים רק נגד מטרות רכות מאוד(משאיות, אנשים ונדיר גם נגד רק"מ).
כמובן שאם יש מקום וזמן(אזור ללא הגנת נ"מ) אני משתמש גם בש"כ(טיפשות).
לנשק מונחה אני משתמש רק בCCRP ואילו ללא מונחה(מצרר/טיפשות) אני משתמש בכל השיטות(RP למטרת סטטיות, וIP למטרות נעות).
לתקיפה בלילה/מז"א אתה יכול להעזר במכ"מ של המטוס ולנעול על המטרה ולנווט לפי הHUD.
דוגמא של אחת המשימות שעשיתי בקמפיין קוריאה:
מטרה- 2 משחתות בנמל צפון קוראני
בגלל שהמטרות היו בנמל והסבירות שהן יזוזו נראתה נמוכה(אבל אפשרית) בחרתי להשתמש ב2 סוגי חימוש בו זמנית- 82 מונחה ליישר ו82 לא מונחה.
עם הפצצות המונחות הגעתי ביעף הראשון(והשני- אחד לכל משחתת) כדי לשתק את יכולת התנועה של המשחתות ובכך למנוע סיכוי לברוח גם אם הן יצאו מהנמל ובסיבוב נוסף(יעפים 3/4) הטבעתי אותן עם 82 טיפשות. כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Cheetah טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 20, 2008 הודעות: 750 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 19:43 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: למה לא מווריק? |
|
|
מווריק בשילוב פוד לייזר הוא כלי מאוד יעיל. יש שש מטרות שאתה יכול להשמיד+ מקסימום שש שהוינגמן יכול (שלא לדבר על שימוש במספרי 3 ו4).
לגבי מצרר- אני משלב עם עם CCRP והפוד לייזר. כשיש שיירה שנוסעת בכיוון מוגדר אני שם את הציין על נקודה מלפני השיירה ומטיל (גובה באזור ה7000~10000 כדי שלא יקח להם יותר מדי זמן להגיע לקרקע). בכל מקרה, לילה/מזג אוויר גרוע+כוח בתנועה- אני תמיד מעדיף מווריק |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
|
נשלח: 21:08 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Handoff מ TGP ל Maverick (עדיין) לא מוטמע בפאלקון בגרסתו הציבורית. כשזה עובד כמו שצריך, ואפילו ללא שימוש בפונקציית ה Handoff עצמה אלא שימוש ב TGP כדי להביא את ה SPI לאן שצריך ואז לעבור ל WPN של הטיל, הכל הרבה יותר יעיל מאשר שימוש במכ"ם, בגלל יכולת הזיהוי הגבוהה של ה TGP.
מצאתי את עצמי כבר (בגרסה היותר מתקדמת) מגיע למצבים שאני לוקח 8 Maverick ו TGP כדי להשמיד סוללת SA-2. את המכ"ם של הסוללה אני נועל ראשון עם ה TGP ועושה Handoff לטיל הראשון בטווח מקסימלי, ואח"כ כשאין כבר סכנה אני לאט לאט משמיד מרחוק את המשגרים עצמם.
רמי דרך אגב אתה עם 4.33? יש לך עדייןם גישה נכון?
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 22:34 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
קצת התפזרתם...
רמי שאל על מצרר ולא על מווריק.
רמי לדעתי השיטה הכי יעילה היא בהתאם להאם המטרות זזות או לא:
מטרות זזות - CCIP, ה BA על 3000 ופיקל הכיוון תנועה בגובה נמוך יחסית 5000-7000 רגל.
מטרות קבועות - ניתן גם ע״י CCIP וCCRP, בCCIP יעף כמו על מטרות בתנועה רק מגבוה יותר כדי להימנע מנ״מ.
בCCRP, יעף אחד בגובה גבוה על השיירה עם RP לפי כמות הפצצות במרווח שדומה למרווחים של השיירה, יעף כזה יעיל למהירות ולשמירה מפני איומים של נ״מ כי מתבצע מגובה גבוה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:58 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
falcononeone כתב: | Ezana9 כתב: | זה תלוי מאוד בסוג השיירה, כלים משוריינים כבדים כמו טנקים, HQ, חי"ר וגם במזג אוויר כמו שאתה אומר.
JDAM נגד מטרות נעות?
לא עדיף כבר להשתמש במונחה לייזר?, כי הסיכוי שJDAM יפגע במטרה נעה הוא הרבה יותר נמוך.
אני לדוגמא משתמש בJDAM רק למטרות שהסבירות שלהן לנוע נמוכה-בינונית(סוללות SA2/3/5, תותחי נ"מ, מבנים) ואילו למטרות נעות כמו רכבים, ספינות וכו' אנשי משתמש במונחה לייזר ובמצררים רק נגד מטרות רכות מאוד(משאיות, אנשים ונדיר גם נגד רק"מ).
כמובן שאם יש מקום וזמן(אזור ללא הגנת נ"מ) אני משתמש גם בש"כ(טיפשות).
לנשק מונחה אני משתמש רק בCCRP ואילו ללא מונחה(מצרר/טיפשות) אני משתמש בכל השיטות(RP למטרת סטטיות, וIP למטרות נעות).
לתקיפה בלילה/מז"א אתה יכול להעזר במכ"מ של המטוס ולנעול על המטרה ולנווט לפי הHUD.
דוגמא של אחת המשימות שעשיתי בקמפיין קוריאה:
מטרה- 2 משחתות בנמל צפון קוראני
בגלל שהמטרות היו בנמל והסבירות שהן יזוזו נראתה נמוכה(אבל אפשרית) בחרתי להשתמש ב2 סוגי חימוש בו זמנית- 82 מונחה ליישר ו82 לא מונחה.
עם הפצצות המונחות הגעתי ביעף הראשון(והשני- אחד לכל משחתת) כדי לשתק את יכולת התנועה של המשחתות ובכך למנוע סיכוי לברוח גם אם הן יצאו מהנמל ובסיבוב נוסף(יעפים 3/4) הטבעתי אותן עם 82 טיפשות. |
כמובן שאני לא אשתמש בJDAM כנגד מטרות נעות, הדבר לא אפשרי בכלל.
הכוונה הייתה לטור שריון נייח, במידה והוא נע הייתי מעדיף לוותר על מונחות לייזר והייתי משתמש בעוד כמה מצררים, בדרך כלל אני טס בקמפיין PVP|REDFLAG שכדאי להיות כמה שפחות זמן מעל המטרה אחרת נכנסים להרבה צרות.
וכשאתה משתמש במונחות לייזר נגד מספר מטרות אתה צריך לעשות כמה יעפים.
RF - אם יש צורך ביעף חוזר אני מנסה להתרחק ולצבור גובה, מספיק רחוק בשביל לראות את המטרות בבירור ומספיק רחוק בשביל להתיישר על השיירה ובאמת להיות מדוייק מספיק.
זה תלוי וזה אף פעם לא קבוע.
בנוגע לפרופיל הטלה, אני בדרך כלל משתמש בCCIP והטלה של פצצה בודדת כשמדובר במצרר\טיפשות, מוריד פצצה על כל שלושה רכבים, בפאלקון הם מסודרים במקבצים של שלושה רכבים\חיילים אז זה מקל מאוד על היעף.
ובנוגע למצב המטרה (נעה\נייחת) אם תלחץ על המטרה קליק ימני ואז תלחץ על STATUS
אתה תדע את המצב של המטרה, אם היא נייחת בETA לא יהיה רשום כלום ולעומת זאת אם היא נעה יהיה רשום זמן הגעה ליעד.
אגב יוני יש סיבה לזה ? לסידור הזה של השיירות. |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
|
נשלח: 23:13 ,13 אוקטובר 2012, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Ezana9 כתב: |
אגב יוני יש סיבה לזה ? לסידור הזה של השיירות. |
לא יודע... נראה לי שזה היה ככה מאז ומעולם בפאלקון, בכל זאת טורי שריון אתה יודע? לא סתם קיים המונח הזה.
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
|
נשלח: 3:24 ,14 אוקטובר 2012, א' כותרת הודעה: |
|
|
ברור, סתם נראה לי קצת מוזר העניין הזה שהטור תמיד מסודר בצורה כזו, שלושה רכבים זהים רווח מסויים ועוד שלושה רכבים וכך הלאה, ולא שיירה ללא רווחים או אפילו רווחים לא שווים בין כל רכב שייתן לשיירה מראה ריאליסטי. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|