צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 23:06 ,31 יולי 2012, ג' כותרת הודעה: איך אתם מנחים את ה-AI שאיתכם להפציץ במטרה שציינתם? |
|
|
אני מקפיד לעלות לכל גיחת הפצצה עם TGP.
כאשר אני מציין למס'2/זוג מטרה דרך ה-TGP ונותן הוראה להפציץ את המטרה שלי אני רואה את ה-AI מתמרן לאחר שאישר את ההוראה אבל יש פעמים שהוא לא מבצע כלל ואני שורף דלק וזמן יקר מעל מטרה עויינת או שהוא טס לכיוון לא ברור ולוקח לו כמעט 3-5 ד' לבצע.
איך אתם מנהלים את ה-AI שיבצע את המטרה שקיבל?
2 - יש פעמים שאני מטיל הכל ביעף אחד כלומר אני קובע שחרור מירבי דרך RIPPLE ומצפה ש-2 יבצע כמוני אבל הוא בשלו, מטיל אחת וממשיך לטוס עם עוד שלוש כאילו מצפה ממני לקחת אותו ליעף נוסף...
3 - אם אני לא מעביר מטרה ל-2 האם הוא יבצע מה שקיבל בתדריך בהנחה שמעל מטרה הוא ב-Weapons Free?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 12:08 ,1 אוגוסט 2012, ד' כותרת הודעה: |
|
|
1- אני קובע נ.צ לפני הגיחה עם המטרה אותה אני רוצה שיתקוף, כ-20 מייל לפני המטרה משנה את המבנה לTRAIL, נועל עם המכ"ם על המטרה (באותו נ.צ שקבעתי לפני) ושולח אותו לתקוף עם ATTACK TARGETS נראה לי (לא זוכר את הפקודה המדויקת... עבור הWINGMAN זה W-
עבור מספר 3-> שובר נעילה קודמת, מעביר לנ.צ הבא ונועל עליו ואז E-8 (אותה פקודה כמו לWINGMAN)
אחרי שהם תקפו R-1- REJOIN לכולם ורק אז נותן להם מטרות חדשות.
2.TGP מאוד יעיל לתקיפת טנקים- נועל על המטרה ושולח אותו עם W-8 (אחרי זה אפשר לשבור נעילה). אחרי שהוא שיחרר חימוש- ישר REJOIN
3. אני לא יודע איך לעשות שהוא ישחרר את כל החימוש בבת אחת. אני דווקא חושב שזה לא רע שהוא משחרר רק פצצה אחת כי זה מאפשר לך לשלוח אותו לסיבוב נוסף/להגיד לו jettison stores... יותר חופש בחירה בידיך.
4. לא ראיתי מסמך ממש מפורט שמסביר איך כתוב הקוד של השימוש wingmanב. שווה לעשות ניסוי וטעיה... להבין מה באמת עושה הAI כאשר ה Weapons Free |
|
חזור למעלה |
|
|
amiko10 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 17, 2007 הודעות: 174 מיקום: יהוד מונוסון
|
נשלח: 10:15 ,2 אוגוסט 2012, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה nikos
העליתי את השאלה גם בפורום Benchmark ויש מצב שעניין ה-20 מייל מהמטרה די חשוב אם אני מציין למס'2 מטרה תחת המרחק הזה הוא אולי צריך לתמרן למרחק מתאים כדי לבצע? אני אנסה בגיחת הפצצה הבאה שאני מבצע .
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|