צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 10:01 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: HOT מול בזק ספק ותשתית--מה עדיף.? |
|
|
שלום לכולם
אני מחובר בתשתית ל HOT והספק שלי הוא בזק בנלאומי.במהירות 12M וגם במסלול גיימרים.יש לי נתב TPLINK841 בחיבור L2TP/RUSSIA L2TP וכמובן בחיבור חייגן. בתקופה האחרונה יש לי המון ניתוקים של האינטרנט וגן פינגים גבוהים מאד יחסית לפינגים של שאר החברים. HOTמאשימים את בזק וההיפך.HOT מציעים לי לשדרג ל 30M ולקבל מודם שהוא גם ראוטר שנקרא הוטבוקס, אבל בזק טוענים מנגד שהראוטר הזה לא יאפשר לי חיבור לגיימרים וכן שיהיו לי עוד יותר ניתוקים מהחייגן.יש מי שיכול לעשות סדר בעניין הזה ולהמציא את השילוב המנצח שיתן לי חיבור מהיר לשרתים דרך הייפר לובי. אני אגב גר ברשלצ ונאמר לי שלא דין אופקים כדין נתניה בנושא. תודה רבה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
theelf טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 28, 2007 הודעות: 324 מיקום: ישראל
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 10:44 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חחח... (... ..... כאן היתה קללה)
אז ככה קרא טוב טוב מה אני כותב לך,בשוק התיקשורת הקווית הבלעדיות המונופוליסטית היא של בזק,היתה לי בעיה דומה בדיוק לפני שנה,ניסיתי בכל מיני דרכים ושום דבר לא עזר הספק הקודם היה 012,דיברתי עם חבר שלי מבזק,הוא אמר (החבר הזה הוא כמו אח)הכל שטויות וקומבינות שעובדים על אנשים ואני יסביר.
NGN = יכולות מהירות מכסימליות מגיעות לכל אחד ואחד שמחובר בטכנולוגיה הזו.
כל משתמש מופיע בצג המחשב מול התומך עם כל האפשרויות הגלישה האפשריות,מה שנותר לתומך לעשות זה לסמן V בריבוע הנכון והכל טס,עכשיו,לאחר צעקות ואיומים (וקללות עסיסיות)מול התמיכה של בזק ו012,הגעתי לאחראי איזור בבזק ,הסברתי לו את הבעיה של הניתוקים והפינגים הנמוכים,ושאני טס וירטואלי,
מסתבר שהאיש גם כן טייס וירטואלי ומבין בדיוק על מה אני מדבר,וראו איזה פלא...המליץ לי לעבור לבזק בנלאומי כי הסנכרון שלהם מול בזק הוא מושלם,מסתבר שכל אדם מקבל רוחב פס מוגדר מוחלש,מי שרוצה מהירות "מיוחדת" ישלם תוספת,עכשיו בסימון ה V הבא שהוא עושה הוא בעצם מאפשר לך את המהירות הרגילה שהיית אמור לקבל מלכתחילה.איך אני יודע את כל החארטה הזו גם כי עברתי את זה ONLINE עם האחראי הזה,וגם החבר שלי אמר לי שזו דרך של בזק להרוויח עוד כסף על מה שאתה אמור לקבל את זה ברגיל,לפני שהבחור העביר אותי לקו "גיימרים" הפינג לאירופה היה ממוצע 200 ארה"ב 250 ומעלה,אחרי זה ירד אירופה 90 עד 130 ארה"ב ירד ל 160 בממוצע.המחיר שהייתי אמור לשלם על הגניבה הזו 35 ש"ח,אבל בגלל כל הבלגן שעשיתי זה ירד ל 14.99 שישרפו,מדינה של רמאים מושחתים.
יוחאי = אתה רוצה פינגים וטיסות רשת מדהימות??? תעבור לבזק + בזק בנלאומי (המושחתים)בקו הגיימרים וכל הבעיות שלך יפתרו,מהירות,ללא ניתוקים. DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
|
נשלח: 16:51 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
לצערי הרב אני מוכרח לומר לך לקבל מה שאתה רוצה זה רק מבזק ובזק בנלאומי,שילכו לעזאזל. DCS WORLD-Forum Administrator
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
yohay טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/06/2008 הודעות: 897 מיקום: רשלצ
|
נשלח: 20:21 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה למגיבים . לאור מה שהגבתם:
1. האם בכל מקרה לעזוב את HOT כתשתית?
2. מה הדברים שאני צריך לדרוש מבזק כתשתית?
3. מה הדברים שאני צריך לדרוש מבזק בנלאומי כספק?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 20:30 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
עידן,
אני כידוע לך עם הוט (גם כספקית) והמצב אצלם יותר טוב ממה שהיה לי בעבר כשהייתי מחובר עם נטויז'ן.
הדבר החשוב הוא המיקום,
ישנם אזורים בארץ שבהם משתמשי הכבלים יסבלו (ניתוקים, איטיות ושאר בעיות התשתית) ובאיזורים אחרים המחוברים לנזק יסבלו (ניתוקים, איטיות ושאר בעיות התשתית).
מבחינת ספקיות, עד לפני כמה חודשים כולם היו אותו זבל. אותם שטיקים, אותם קווים לחו"ל ושות'.
היום המצב קצת שונה, לבזק בינ"ל יש סיב עצמאי שרק הם כרגע יוצאים עליו. אבל אמור להכנס עוד סיב אופטי שמנמן שיאיים מאסיבית על ההגמוניה של מד-וואן, מה שיאפשר לספקיות האחרות לקנות רוחבי פס גדולים. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
|
נשלח: 21:12 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
SOF כתב: | "לצערי הרב" ? בהודעה הקודמת המלצת ליוחאי דווקא לעבור לשירותם, אבל מדוע לצערך? |
מה אתה מצפה שאני אהיה ???? שמח ??? בזק הוא מונופול,ועובדתית הוא מספק נכון להיום את האינטרנט הטוב ביותר ביחד עם בזק בנלאומי ושוב לצערי הרב,עד שזה ישתנה בע"ה נמשיך להיות כבולים לבזק,לחברת חשמל,וכו יש משהו לא ברור ממה שכתבתי??? DCS WORLD-Forum Administrator
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
|
נשלח: 21:23 ,16 יולי 2012, ב' כותרת הודעה: |
|
|
yohay כתב: | תודה רבה למגיבים . לאור מה שהגבתם:
1. האם בכל מקרה לעזוב את HOT כתשתית?
2. מה הדברים שאני צריך לדרוש מבזק כתשתית?
3. מה הדברים שאני צריך לדרוש מבזק בנלאומי כספק?
תודה |
אני מקווה שברור לכם שאני לא עובד בזק /בזק בנלאומי... (האמת היא שאני בכלל לא עובד חחח)
1.עזוב את הוט כתשתית.
2.NGN מהירות גלישה 15 ומעלה תלוי בחבילות המוצעות.
3.חיבור גיימרים בתוספת תשלום,בנוסף התאמת מהירות גלישה למהירות שרכשת בבזק.
חשוב מאוד מאוד,לבדוק התאמת מהירות בזק מול בזק בנלאומי,רוב הבעיות גלישה המוכרות חוץ מתקלות תשתית הן חוסר התאמה בין ספק תשתית לספק אינטרנט
ושילכו לעזאזל גנבים מושחתים.
נ.ב
יוחאי,בנוגע למודם זה דבר חשוב שתדע עד 15 מגה אתה יכול להשתמש במודם שלך ושלא ימכרו לך סיפורים בבזק,אבל מעל 15 מגה אתה תהיה חייב מודם של בזק.מושחתים כבר אמרנו??? חחח DCS WORLD-Forum Administrator
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|