צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 23:46 ,25 אפריל 2012, ד' כותרת הודעה: הצעה לארגון הוויקי |
|
|
אהלן
הוויקי כרגע די דל בפעילות(בלשון המעטה), מספר הערכים בו קטן יחסית(וכרגע רובם ערכי בדיקה). אין בעיה לעשות בו כרגע browsing כדי למצוא אם יש משהו מעניין ששווה ללמוד.
http://www.preflight.us/HE/modules.php?name=Guiki&MODE=INDEX&PAGE=%D7%9B%D7%9C+%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D
לדעתי אם נכוון את הפעילות ההדרכתית וכתיבת המדריכים ושאר העברת הידע לכיוון הוויקי, וזו המגמה הרצוייה כרגע, באיזשהו שלב הוויקי יהפוך די מבולגן בארגון הנוכחי שלו (יותר נכון בחוסר הארגון שלו). חיפוש אינו אפקטיבי בהעדר כללי כתיבה אחידים ומוגדרים
אני מציע לבנות כבר עכשיו כהכנה לעתיד אופטימי, מנגנון של קטגוריות אב לפי הקהילות העיקריות הפעילות ע"מ לרכז את המידע באופן מאורגן בהתאמה לקהילות הסימולטורים שמרכיבות את פריפלייט.
משהו כדוגמת:
http://www.fsdeveloper.com/wiki/index.php?title=Main_Page
כאן זה מאורגן לפי נושאים, הכוונה לארגן כאמור לפי קהילות, ואם יעלה הצורך גם בתוספת נושאים בפני עצמם, אולי כדוגמת חומרה וכד' ואם יעלה צורך נוסף אז לתת לו מענה. אני מציע להתחיל בארגון לפי קהילות. ולפי הפידבקים הראשונים לעשות fine tuning.
מן הסתם, זה לא בהכרח יהייה תואם 1:1 עם רשימת הפורומים המלאה כיום, מאחר שלא בכולם יש צורך בבסיס ידע מעבר לדיונים.
אפשר כבר להתחיל ברשימה העיקרית: פלקון, איל2, RoF, פלייט-סימולטור, לוק-און ו-DCS על נגזרותיו.
ורצוי לנקות את ערכי הסרק.
דבר נוסף, ה-וויקי לא נגיש כרגע מדף הפתיחה הראשי, מלבד רשימת ערכים חדשים בלשונית Wiki. אלא אם פספסתי את הלינק אליו.
נגיש- הכוונה אם מישהו רוצה להיכנס ישירות ל-וויקי ולכתוב ערך חדש/לערוך קיים או לעשות browsing על כל הערכים(ובעתיד על הערכים בקהילה/סימולטור שמעניינים אותו) מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 9:49 ,26 אפריל 2012, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רעיונות מעולים,
אני מציע להקים צוות שירכז את הפעילות. אני יכול לעזור אם חומר טכני מהבית ספר לטיסה
שאגב ,אחד התיכנונים זה להעלות את כל המדריך לשם
מולי, נודבת לארגן את הצוות :-) watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
106thE-LOL טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|