לאילו עבודות-בעקרון העבודה באווירונאוטיקה פרופר ניתן למצוא בתעשיות הבטחוניות השונות וחברות אחרות שמייצרות מנועים וכדומה. בנוסף המקצוע מאד קרוב להנדסת מכונות ולכן תוכל להשתלב בתור "מכניקר" במרבית המקומות. בנוסף כדאי שתאמר האם אתה מתכוון לגשת למסלול דרך עתודה או בתור אזרח אחרי צבא
זה מעניין כמו שזה נשמע? תגיד לי מה נשמע לך מעניין ואני אומר לך אם זה נשמע ככה.
בעקרון זה תואר בטכניון שידרוש ממך הרבה השקעה. אני לא יודע מה היכולות שלך אבל רב האנשים מקבלים שוק בעת ההגעה ורבים בוחרים לא להמשיך.במוסד הזה תצטרך להשקיע הרבה אבל תתעודד מכך שהפקולטה מאד משפחתית ודי בסדר בסה"כ.
לגבי עניין: בשנה הראשונה אל תצפה להרבה עניין-אתה תלמד בעיקר מתמטיקה (4 קורסים) קצת פיסיקה ועוד כל מיני דברים.
בעקרון אני עכשיו לומד את הבסיס להנדסה כלומר מכניקת מוצקים,דינמיקה ודומיהם ובנוסף לוקח 2 קורסים נוספים במתמטיקה (הכל חובה) ועוד קורס פקולטי במתמטיקה שמלמד גם לעבוד עם מחשב ולעשות חישובים מקורבים.
הנושאים מאד מעניינים אם באים בראש פתוח ללמוד והקורסים מאתגרים (בייחוד דינמיקה עם פרנקל) וכשאני מתכוון למאתגרים אני מתכוון לקשים מאד לעיתים.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה