נשלח: 14:48 ,13 מרץ 2012, ג' כותרת הודעה: מקזז בFSX
היי יש לי כמה מטוסי איירבס ורובם נראה לי כולם עולים למעלה או יורדים למטה שאני עוזב את הסטיק וזה מעצבן כי אני צריך כל הטיסה לייצב אותו. מישהו אמר לי שזה מקזז אז מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים במקזז ואיפה הוא נמצא ב320 A330 דיפלוטי??
אם כי באירבוס האמיתי הקיזוז הוא אוטומטי תודות למערכת טוס על חוט. הפעם היחידה שמקזזים ידנית היא לפני ההמראה ואז שמים את המקזז בהתאם למשקל ההמראה וחלוקת הדלק, נוסעים, מטען באיזורים שלהם.
היי יש לי כמה מטוסי איירבס ורובם נראה לי כולם עולים למעלה או יורדים למטה שאני עוזב את הסטיק וזה מעצבן כי אני צריך כל הטיסה לייצב אותו. מישהו אמר לי שזה מקזז אז מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים במקזז ואיפה הוא נמצא ב320 A330 דיפלוטי??
תודה.
ב-Numpad:
Num7 מוריד את האף.
Num1 מעלה את האף.
תשחרר לאט את הסטיק ותזהה לאן האף זז: אם כלפי מעלה-תוריד אותו בחזרה למקום שהיה לפני שחרור הסטיק בעזרת Num7
כנ"ל אם האף יורד תעלה אותו בחזרה עם Num1.
באופן הזה תשחרר סטיק באיטיות ובהדרגה, תחזיר אף למקום וחוזר חלילה עד שתוכל לשחרר לגמרי את הסטיק והאף ישאר במקום בלי התערבות שלך עם הסטיק. לכל התהליך הזה פחות או יותר קוראים קיזוז (שחרור לחצים מהסטיק).
קח בחשבון שבנסיונות הראשונים לוקח די הרבה זמן עד שמצליחים להגיע למטוס מקוזז, אבל זאת מיומנות חשובה וכדאי לשלוט בה (הייתי מתרגל קודם עם מטוס קטן יותר מאשר A320, נניח ססנה...). במציאות זה הרבה יותר קל, כי מרגישים את ירידת הלחץ ביוק/סטיק-מסובבים את המקזז עד שכבר אין לחץ ביד וזהו פחות או יותר. בסימולטור צריך להסתמך על חוש הראיה ואין את התחושה ביד.
במטוסי נוסעים כבדים בד"כ הטיסה תהייה עם טייס אוטומטי(גם בסימולטור) ואז המקזז בכ"מ מופעל באופן אוטומטי
לא רלוונטי איפה נמצא המקזז בA320/30 הדיפולטי. בכ"מ(בכל מקרה) משתמשים במקשי קיצור או בכפתורים על הסטיק שממופים למקשי הקיצור(עדיף).
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה