צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lior_678 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 29, 2009 הודעות: 1091
|
נשלח: 10:01 ,23 דצמבר 2011, ו' כותרת הודעה: המלצה לטיסה בצרפת |
|
|
כחלק מהשהות בצרפת נסעתי היום עם המשפחה מהעיירה GAP באלפים לעיירה BARCELONETT שגם נמצאת באלפים רק יותר צפונה.
שלשום לפני שהגענו לגאפ נכנסנו למנחת קטן של האיזור, לא כמו בארץ, נכנסנו ישר לחניות של המטוסים והצטלמתי
מנחת קטן ונחמד שאחרי כמה סריקות באינטרנט נקרא LFNA.
היום בחזרה מברסלונט ראינו עוד מנחת ממש צמוד לעיירה, נכנסנו גם לשם אבל שם יש רק שלג בלי מטוסים או מסוקים לצערי.
שוב אחרי כמה סריקות השדה הזה נקרא LFMR.
לנו זה לקח בנסיעה איטית וזהירה בשלג קצת יותר משעה, בטיסה על מטוס קל כמו ססנה 152 ומטוסים קצת יותר מהירים אפשר לקחת את הטיסה באיזי ב20 דקות.
הנתיב עובר דרך הרים מושלגים ונופים יפים, שבניהם נמצא גם אגם הנוצר מכמה נחלים שמתחברים לנהר הצמוד לכביש A51.
הטיסה ממש קצרה ודורשת ידע בסיסי בVFR בדיקת מזג אויר והטסת מטוס.
כל זה ואפשר להנות מהנוף היפה של הרי האלפים באמצע דצמבר.
אני כרגע בלי סימולטור, אבל ברגע שאני אחזור לבית אני מקווה לבצע את הטיסה כמה שיותר מהר.
בנוסף לכך, היום בדיוק מעל אותה דרך ראיתי מטוסי סילון עוברים לכל הכיוונים (10 מטוסים באותו רקע, ממש יפה!)
בקיצור ובלי הרבה דיבורים, LFNA-LFMR , דפיות וסינרי אני מאמין שיש באינטרנט ו... טיסה נעימה!
http://maps.google.com/maps?saddr=aerodrome+gap&daddr=les+graves+du+riou+bourdou&ie=utf-8&v=2.2&cv=5.2.1.1588&hl=he בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|