צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 2:28 ,14 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: בוצעה טיסת רשת עם 77 טייסים על אותו שרת ב-BMS |
|
|
שלום לכולם, זאת לא מתיחה, זה אכן קרה אתמול בלילה.
לא יודע אם כבר ראיתם, אבל לעניות דעתי היה אתמול בלילה מה שלדעתי צריך להיחשב כ- "אירוע מכונן" בקהילה של BMS.
טייסת AMVI מאיטליה אירחו על שרת שלהם טיסת רשת שיתופית, ואירחו מספר טייסות מכל מיני מדינות בעולם, בתוך הקמפיין כאשר השרת שלהם מחזיק לא פחות מאשר 77 טייסים!!!
זה כבר ברמת המולטיפלייר של IL2!! לפי מה שאני רואה בפורומים גם המפתחים של BMS הופתעו מזה שהקוד שלהם היה מספיק יציב.
לפי מה שאני רואה בפורום של AMVI ושל BMS הם מדווחים שהטיסה הייתה חלקה, השרת תיפקד ללא בעיות עם כל העומס (הם אומרים שהיה קצת lag בהתחלה, אבל נעלם די מהר והכל היה חלק), לא היו ניתוקים, ומסתבר שאין מגבלת 32 קליינטים ב-IVC כפי שחשבו בגלל הרשיון המוגבל.
יש לי היכרות טובה עם טייסת AMVI כי הם גם טסים ב-IL2 ויוצא לנו לטוס איתם (לרוב נגדם) בקמפיינים של SEOW.
להלן לינק לתדריך של המשימה:
http://www.vitaf.it/AMVI_Sito/Activity/Campagne/Falcon/CommandoSling/Mix01/AMVI-Commando-Sling-Mix1.pdf
כמה תמונות:
נו? מה אתם אומרים רבותי?
לא הגיע הזמן שנרים פה כמה טייסות רציניות שייצגו את ה-IAF?
ביקשתי מהמפקד טייסת AMVI שישמור כמה סלוטים פתוחים במשימה הבאה שהם הולכים להרים.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 10:23 ,14 דצמבר 2011, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ראיתי את זה אתמול בפורומים של BMS ובאמת שהיה קשה להאמין לזה.
הפאלקון יציב מאי פעם וזה נותן הרבה רעיונות למבצעים גדולים ומודרניים. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|