צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
aviadch טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 15, 2007 הודעות: 4
|
נשלח: 16:44 ,28 יוני 2011, ג' כותרת הודעה: מחפש משחק סימולטור פשוט להטסה |
|
|
שלום חברים,
מזה שנים שטסתי בFS על כל סוגי המטוס וברמה טובה. בעקבות כך אני יודע כמה קשה ללמוד להטיס מטוס ברמה מקצועית ולהנות גם מכך. פרשתי מתחום התעופה לפני בערך חצי שנה לטובת בגרויות ולימודים. התייחסתי לסימולטור כסימולטור מציאותי לכל דבר.
עכשיו אני בחיפושים אחרי סימולטור שהוא בעצם משחק- כלומר אני מחפש משחק הטסה שמתבסס על סימולטור קרב אבל שיהיה פשוט מאוד ולא יצריך ממני יותר מידי זמן ומחשבה על איך מטיסים.
מי שמכיר את כוכב כחול- זה בדיוק הכיוון שאני מחפש. הבעיה שכוכב כחול כבר לא עובד על המחשב שלי ואני מחפש משהו טיפה יותר רציני אבל בכל זאת פשוט שיתן לי יותר כיף מאשר צורך ללמוד.
מכיוון שאני מכיר רק את השמות הרצינים בתחום (, Lock on Falcon, FS ) הייתי שמח אם מישהו שמכיר טיפה יותר ממני יציע לי משחק כמו שאני מבקש.
תודה רבה לעוזרים!! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
aviadch טיסות סדירות
|
נשלח: 17:52 ,28 יוני 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה על המענה המהיר.
הרשימה שנתת היא יותר מידי ארקייד בשבילי.
אני מחפש סימולטור שאתה יושב בתוך הקוקפיט ומבצע משימות ברמה ריאליסטית יחסית אבל שפשוט יהיה נוח, פשוט ומהיר ללמוד אותו.
עם לוק און ופאלקון נורא הסתבכתי . חשבתי שאולי יש משהו שנמצא איתם באותם קטגוריה אך יותר פשוט.
תודה רבה |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Or מדריך בית ספר לטיסה DCS
הצטרף בתאריך: 15/11/2006 הודעות: 2674 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 18:26 ,28 יוני 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הבנתי, סימולטורים
אז יש את IL-2 Sturmovik 1946 שזה סימולטור מלחמת העולם השניה,
לכן הוא לא מורכב מבחינת אוויוניקה..מלחמת העולם השניה היא תקופה שהמטוסים היו לרוב בוכנתיים והנשק אויר אויר היה מקלעים ותותחים ועל הטייס היה "להרגיש" את ההיסט הנכון, להטיס את המטוס באופן ידני להבדיל מהיום שיש מכ"ם, טוס על חוט, מחשב ירי וכו..
אין לך GPS וכאלו, אתה לרוב מנווט לפי ראיה, מפות, מצפן וחישוב זמנים..
IL-2 בעל מודל טיסה מהטובים שיש, קהילה ענקית, בכל רגע לפחות 300 איש טסים אונליין בשרתי דוגפייט ובנוסף יש קמפיינים דינמיים כמו שהקהילה שלנו משתתפת בהם.
לוק און - מודרני, כפי שuri אמר, לא מאוד מורכב, יחסית הוא מאוד פשוט, מערכות מפושטות יחסית לעומת סימולטורים כמו פאלקון או DCS...
מבחינת פיזיקה הסוחוי 25 והסוחוי 25טי שיש בFC2 באמת מודל טיסה ונזק מעולה...עד היום שבא לי לטוס סילוני אני מעדיף את הסוחוי האלו מאשר סילוני בFS...שאר המטוסים של לוקאון בעלי מודל טיסה מופשט.
יש גם את Rise of Flight שהוא סימולטור מעולה של מלחמת העולם הראשונה, שזה דיי דומה למטוסי תחילת מלחמת העולם השניה..
אין ממש אוויוניקה..יש כמה מחוונים חשובים, אם בכלל חח..מודל טיסה ופיזיקה מעולים.
וכל היופי של התקופות האלו של מלחמת העולם הראשונה והשניה זה לא המערכות, אלא ההטסה של הטייס..הרגש, להרגיש מה המטוס שך מסוגל ומה לא, ל"חשב" בעצמך את ההיסט של הירי וכו..
אבל זה לא אומר שהם לא מאתגרים..צריך לדעת את המגבלות של המטוס שלך...אם אתה מושך יותר מידי על הסטיק אין לך FBW שמתקן טעויות טיסה..
זה קרבי וזה מאוד תחרותי וקרב אויר מול אדם אמיתי זה מאוד מאתגר. מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World
|
|
חזור למעלה |
|
|
aviadch טיסות סדירות
|
נשלח: 19:08 ,28 יוני 2011, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה לשניכם... נתחיל לבדוק.... |