צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 19:24 ,4 יוני 2011, שבת כותרת הודעה: בעיה בהתקנת הסינרים |
|
|
שלום לכולם,
יש לי כבר מאז שהתקנתי את המשחק בעיה שאני שם את התיקיה של השדה תעופה - לדוגמא שדה דוב, שם את התיקיה של ההורדה ב Adon scenrry. מאשר את זה במשחק, וזה לא פועל.
תודה לעוזרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 5:45 ,5 יוני 2011, א' כותרת הודעה: Re: בעיה בהתקנת הסינרים |
|
|
YINON110 כתב: | שלום לכולם,
יש לי כבר מאז שהתקנתי את המשחק בעיה שאני שם את התיקיה של השדה תעופה - לדוגמא שדה דוב, שם את התיקיה של ההורדה ב Adon scenrry. מאשר את זה במשחק, וזה לא פועל.
תודה לעוזרים. | כמה דברים שאתה צריך לוודא:
לפני הכל שפעלת לפי הרידמי. ובנוסף:
א. שאתה משתמש בסינרי שתואם לסימולטור שלך.
ב. שהוספת את הסינרי לספרית הסינרי של הסימולטור.ו-שהסינרי אכן מופיע ב-Scenery Library של הסימולטור. ב-Win7 לא מספיק לבחור את הספריה וללחוץ OK, עדיין לא יופיע הסינרי ברשימת הסינרים. צריך להוסיף קליק אחד בשטח הלבן של הספריה, אחרי ה-OK.
ג. שהסינרי נמצא בראש רשימת הסינרים. או לפחות מעל הלנדקלאס.
הערה בתוך ספריית הסינרי ששמת ב-Addon Scenery חייבת להיות ספריה בשם Scenery, אחרת הסימולטור לא מזהה את התוסף כסינרי(ב-AFCAD של נתב"ג למשל שכחו לשים את הקבצים בספריה בשם scenery).
אני באופן עקרוני ממליץ לך להתקין את הסינרים של נוף ישראל באופן שיטתי, ולא לזרוק פה ושם סינרי של שדות תעופה. חלק משדות התעופה דורשים את הלנדקלאס כתשתית(לדוגמא קרית שמונה או אילת).
לכן מומלץ להתקין בהתחלה את ה-SRTM (טופוגרפיה), ומעליו את הלנדקלאס(גרסא 1.05).
ורק אז להמשיך ולהתקין את כל השאר, כולם מעל הלנדקלאס. הכל לפי הרידמי.
אם תתקל בבעיות, תעלה תמונה של ספריית הסינרי שלך כאן. זה יקל לנסות ולאתר את הבעיה. זה עניין די פשוט להתקין סינרי ולרוב לא צריכה להיות בעיה.
בהצלחה מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Setup בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 510 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
|
חזור למעלה |
|
|
Setup בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 510 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|