צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
lirdon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 05, 2007 הודעות: 213
|
נשלח: 7:52 ,3 יוני 2011, ו' כותרת הודעה: אימון טיסות מבנה במוצאי שבת ה-4 ליוני |
|
|
זהו המפגש הרביעי של הצוות האווירובטי.
כל הרוצה להצתרף מוזמן, נשמח לראותכם במוצאי שבת 21:30 בערב.
אנו מתכננים לטוס עם מוד אארובטיקס להלן הפירוט שלו:
xcom כתב: | כל מי שעומד לטוס איתנו ומי שכבר טס...
אנחנו מתחילים להכניס קצת מודים ושפצורים כדי שהמבנים יראו יותר טוב:
1. סקין - אור עובד על משהו וברגע שזה יהיה מוכן זה יעבור לכל מי שמשתתף.
2. מפת ארץ ישראל - אנחנו נטוס מעל הארץ אז אני מציע לכולם להתעדכן עם העדכונים הכי אחרונים כדי שכולם יכלו לטוס ביחד.
3. מוד עשן - אנחנו נכניס מוד עשן כדי שנוכל לעשות מבנים עם צבעי הדגל - כחול לבן למי שלא יודע
לינק למוד - http://www.sendspace.com/file/32najm
ההתקנה
מדובר על גרסת HSFX5.0.1, לא בדקתי על גרסאות אחרות, גם לא אמורה להיות בעיה להעביר את המוד חזרה לצד הלא פעיל בסוף ולעבוד שוב עם המוד הרגיל של HSFX.
א. מכניסים את התיקייה שיש בתוך הRAR ל - jsgmemods (תיקייה שבתיקייה הראשית של המשחק).
ב. שלב רשות - מכניסים לconf.ini את השורות הבאות:
[AutoCamView]
MouseLeft=Left
MouseRight=Right
MouseMiddle=Middle
MouseAXE_Z=Roll
[AutoCamView Config]
MouseSensitivity=1.0
MoveSpeed=1.0
mouseRotationSensitivity=1.0
minFOV=5.0
maxFOV=110.0
aspectRatio=1.6
אלו הגדרות למבטים ותוספות למצבי המצלמות, שוב... זה לא חובה.
ג. להעביר ב JSGME.exe את כל המודים שמאלה (כלומר לא פעילים), אח"כ להעביר את המוד החדש שהכנסנו (00_Aeribatics) לצד ימין, כלומר פעיל. |
כדי להשלים את ההתקנה יש למחוק תקיית flightmodels בתוך בתוך JGSME/00_Aerobatics/aerob/ כדי למנוע מהמודל הטיסה הבעייתי של המוד מלהשפיע על המשחק.
אני עצמי לא אוכל להגיע אך אני מקווה שהאימון יתקיים כמתוכנן.
בברכה. ויטלי
הטייס האוטומטי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
lirdon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 05, 2007 הודעות: 213
|
נשלח: 12:41 ,5 יוני 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
לצערנו בשל אי יכולתם של כמה מחברי הצוות (אני, אור, ומור) להגיע האימון לא התקיים, אנחנו ניפגש כרגיל במוצאי שבת הבאה ה-11 ליוני. ויטלי
הטייס האוטומטי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|