צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
shlomikm טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 12, 2006 הודעות: 37
|
נשלח: 9:14 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: flight simulator 2012 |
|
|
שבת שלום לכולם
רציתי לשתף אתכם שהסימולטור הבא כבר קורם עור וגידים ועתיד לצאת בסביבות אוקטובר 2011
לפי התמונות וכו' הוא נראה כמו FSX עם כל התוספים אך הוא מרשים למדי
לסימוטור יקראו פשוט FLIGHT
מצ"ב תמונות וסרטונים מהאתר הרשמי של מיקרוסופט
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U9r1K9tufIo&feature=related[/youtube]http://www.microsoft.com/games/flight/
נערך בפעם אחרונה על-ידי shlomikm בתאריך 22:44 ,28 05 2011, שבת, נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 18:19 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
יש שם גם סרטונים, אבל הם בקושי מראים משהו.
רואים איזה קטע קצר של ססנה או פייפר, קצת סינרי (שלא ממש נראית טוב למען האמת) וזהו, בקושי אפשר להבין מה הרמה של הדבר הזה ככה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 18:41 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
טוב, לא הייתי מצפה לבטא ממיקרוסופט, הם מיקרוסופט! הם לא צריכים בטא, יש להם גאמא! |
|
חזור למעלה |
|
|
Muli טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
|
נשלח: 20:51 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
נראה שהמיקוד בסימולטור הזה הוא יותר לכיוון הקהילתי, והחיבוריות. אני מעריך שרוב החדשנות תהייה יותר בכיוון הזה. לאו דוקא במנוע הסימולציה או הנוף/מנוע גרפי. זה לא מקרי שמיקרוסופט מגדירים את הסימולטור כמשחק לפלטפורמת Live(מערכת המסנג'ר ואפליקציות השיתוף).
ובנתיים, אף אחד לא באמת יודע מה הסיפור. ומיקרוסופט רק מלבה את הספקולציות בעיקר באי חשיפת כלום, ושחרור פחות או יותר את אותו סרטון בצבעים, מבטים, מוסיקה ומטוס קצת שונים.
לא נראה לי מקרי שהצוות המפתח הוא פנימי של מיקרוסופט(Microsoft Game Studios) ולא קבוצת ACES שהתמחתה בפיתוח סימולטורי הטיסה ופיתחה את הסימולטורים האחרונים במשפחה.
אני חושב שהחזון המתחדש של מיקרוסופט בענייני סימולטורי טיסה מתמצא במשפט הבא:
"We believe these future investments will push innovation, community, and collaboration to unprecedented levels and will provide more synergy with our ongoing investments in Games for Windows - LIVE"
מיקרוסופט, אחרי שהייתה מובילה בעולם המיחשוב, נותרה מאחור, בעולם דיגיטלי הממוקד בקהילות המקוונות והרשתות החברתיות, הרבה אחרי פייסבוק וגוגל. וזה יכול להיות שער קטן להתגנב פנימה בחזרה, ולאחד את המספר העצום של חובבי סימולצית טיסה, תחת קורת גג קהילתית אחת(בעצם רשת חברתית ממוקדת תחום עניין).
אני באופן אישי, לא ממש מחכה ומצפה לדבר הזה. אבל די מסקרן מה הוא באמת יהייה בסוף. מולי
|
|
חזור למעלה |
|
|
MaorC טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 07, 2011 הודעות: 88
|
נשלח: 22:19 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
זה בכלל יהיה סימולטור ? |
|
חזור למעלה |
|
|
shlomikm טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 12, 2006 הודעות: 37
|
נשלח: 22:25 ,28 05 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אותי יותר מטריד שהם הורידו את המילה סימולטור מהשם
מעבר לזה שלא ברור מה בכלל יהיה ההבדל בין הסימולטורים
צריך לזכור שהX יצא ב2006 ומאז הוא רק הולך וגודל עם התוספים...
היום 5 שנים אחרי הם באמת צריכים לצאת עם סטנדרטים חדשים ואם הם הולכים לעשות מה שIL-2עשו עם BIRDS OF PREY אז כנראה שאנחנו הולכים להיות בבעיה.. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|