צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Trigger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 20/03/2005 הודעות: 197
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 18:05 ,17 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
תוכן ההודעה
לידיעת המנהלים מדובר בהודעה שנשלחה למספר רב של משתמשים וגרמה נזק גדול לנוחות השימוש במערכת שאמורה לשרת אנשים שבאים להנות.
להשאיר אותם כאן מעניש את כלל חברי הפורום.
השולח: Fox5inbound
הנמען: Trigger
נשלח: 16:25 ,17 אפריל 2011, א'
נושא: זימון למיונים לטייסת חדשה
טייסת 101 טסה בסימולאטור פאלקון, מחפשת אנשים מתאימים להקמת טייסת שלישית לצד טייסת 110, 107 ומערך הבקרה).
לטייסת יש מדריכי טיסה שמדריכים את המצטרפים בכל מה שצריך לדעת משלב אפס עד לרמת טיסה גבוה .
מה דרוש? רצון זמינות ויכולת למידה וקליטה מהירים. במידה ואתם חושבים שיש לכם את זה - צרו קשר במסנג'ר :
ירין
gamble_2_g@hotmail.com
יובל
yuvalg13@walla.com
אם אי פעם רציתם ללמוד פאלקון - זה הזמן להתחיל! הצטרפו ותלמדו לטוס בסימולאטור הקרב המתוחכם ביותר שקיים . "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
נערך בפעם אחרונה על-ידי loven בתאריך 18:23 ,17 אפריל 2011, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
FreeFlight טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 24, 2008 הודעות: 2504
|
נשלח: 18:05 ,17 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
לדעתי אין צורך להסיר אותך, יש צורך להסיר את המפרסם. |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
נשלח: 18:32 ,17 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
מערכת ההודעות הפרטיות הינה כשמה- פרטית. אין לנו יכולת לפקח עליהן אלא על ידי התחכמות לא כדאית ולא יעילה. ואני לא חושב שמישהו פה היה מרוצה אם היינו מפקחים על המערכת הפרטית כמו על הפורום.
בגלל זה דיונים כמו הנוכחי מתקבלים בברכה.
אוהד, המיילים שאתה מקבל נשלחים מיוזרים באתר, לא מטעם האתר עצמו. אם תרצה תוכל פשוט להסתיר את כתובת המייל שלך. בכל אופן אשמח אם תוכל לשלוח לי את תוכנם.
אתה מדבר על הודעות רבות, אבל בינתיים בדיון מוצגת רק אחת. אז משהו לא מתאזן פה ממש.
אין לנו רשימת תפוצה, אנחנו לא שולחים מייל המוני אלא אם מדובר בעדכון קריטי לגבי האתר, דבר שלא נעשה זה זמן רב.
הדבר היחיד שאדרוש מכם הוא סקרינשוט, לא העתק טקסט, של ההודעה המדוברת ואטפל בעניין.
מתנצל על כל אי הנוחות. מדובר בבעית אגו של מישהו שלא מוכן להודות בטעות כלפי עצמו לפחות.
אני מבקש מכל גולש שהנושא מפריע לו לדווח על כך בדיון הזה.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Mike_69th בתאריך 18:53 ,17 אפריל 2011, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
Trigger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 20/03/2005 הודעות: 197
|
נשלח: 22:24 ,17 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | מערכת ההודעות הפרטיות הינה כשמה- פרטית. אין לנו יכולת לפקח עליהן אלא על ידי התחכמות לא כדאית ולא יעילה. ואני לא חושב שמישהו פה היה מרוצה אם היינו מפקחים על המערכת הפרטית כמו על הפורום.
בגלל זה דיונים כמו הנוכחי מתקבלים בברכה.
אוהד, המיילים שאתה מקבל נשלחים מיוזרים באתר, לא מטעם האתר עצמו. אם תרצה תוכל פשוט להסתיר את כתובת המייל שלך. בכל אופן אשמח אם תוכל לשלוח לי את תוכנם.
אתה מדבר על הודעות רבות, אבל בינתיים בדיון מוצגת רק אחת. אז משהו לא מתאזן פה ממש.
אין לנו רשימת תפוצה, אנחנו לא שולחים מייל המוני אלא אם מדובר בעדכון קריטי לגבי האתר, דבר שלא נעשה זה זמן רב.
הדבר היחיד שאדרוש מכם הוא סקרינשוט, לא העתק טקסט, של ההודעה המדוברת ואטפל בעניין.
מתנצל על כל אי הנוחות. מדובר בבעית אגו של מישהו שלא מוכן להודות בטעות כלפי עצמו לפחות.
אני מבקש מכל גולש שהנושא מפריע לו לדווח על כך בדיון הזה. |
מקובל, לצערי מחקתי את שאר ההודעות (הם לא מהמשתמש האחרון ששלח) שכן הם היו לפני מספר חודשים ובהפרשים גדולים ולא הפריעו לי - לא השכלתי להבין שזה נורמה שגויה כלשהי של משתמשים מסויימים.
בכל מקרה מעכשיו אני אאסוף את כל הדברים שיפריעו לי באופן אישי ואדווח בפרטי למנהלים. לא רציתי לפרסם פה הודעה פרטית כי לדעתי זה לא בסדר - זו הודעה פרטית (כמו כן אנחנו עוברים פה על חוקי הפורום). אוהד שלו
108 ביוטיוב - Youtube
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|