צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
yardenadi1 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 18, 2011 הודעות: 7
|
נשלח: 22:33 ,8 אפריל 2011, ו' כותרת הודעה: לא מצליח להתחמק מטילים של מטוסים |
|
|
איך אני מתחמק?
אני לוחץ על לשחרר פליירס ועושה מעיין צלילה כזאת ופונה לצד ההפוך מהטיל
אני פשוט לא מצליח להתחמק אז אני מניח שזה לא נכון מה שאני עושה
אז מה לעשות? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 12:23 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אז כך- התחמקות מטילים היא קצת מורכבת. בוא נתחיל מזה באיזה טיל מדובר?
אם מדובר בטילי חום זה לא הכי קשה- תוציא מוץ נורים שבור למעלה למטה לאיזה כיוון שאתה רוצה, ותתחמק.
לגבי טילי מכ"מ- מצטער לא אוכל להגיד, אבל אני מאמין שתמצא איזה שהו מדריך. |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 12:30 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ירדן, יש אין ספור דיונים בנושא עם הסברים שאין טעם שיכתבו מחדש רק תחפש התחמקות מטילים בחיפוש של הפורום.
בפשטות טילי חום מחפשים את החום של המטוס שלך, נורים ומנוע ללא מבער תורמים מאוד.
נגד טילי מכ"ם תוכל לראות הקלטות בדיון של התחמקות מטילים בפורום של פאלקון 4. מוצים כיבוי משבש כיבוי מכ"ם ותנועה חדה מהטיל ישפרו את הסיכוי שתחמוק. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
|
חזור למעלה |
|
|
FOX5 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 09, 2010 הודעות: 512
|
נשלח: 12:59 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
טייסת 110 החליטה להתעלם ממכם. בוא נגיד כך: תוכלו לדבר כמה שאתם רוצים, לכתוב כמה שאתם רוצים עלינו, אנחנו לא עונים יותר! לא נירד לרמה.
אז בחייאת109sof, בוא נעצור את המריבה פה. חשבנו שיש לך סיבה מוצדקת לעזוב, אחרי שקיבלתה את ספר הטייסת, וללכת ל 108. צבוע! |
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 13:04 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
yardenadi1 כתב: | איך אני מתחמק?
אני לוחץ על לשחרר פליירס ועושה מעיין צלילה כזאת ופונה לצד ההפוך מהטיל
אני פשוט לא מצליח להתחמק אז אני מניח שזה לא נכון מה שאני עושה
אז מה לעשות? |
הרבה מהעניין זה מהירות.
לגביי טילי מכ"ם אקטיביים:
שים את הטיל בשעה 9-3 תגביר מהירות עם פלפל למהירות של 480+, נסה לשמור גובה כמו הגובה של המטוס המשגר אלייך, אם אתה במהירות "איטית" כלומר 300-350 בצע צלילה לא חדה וצבור מהירות, התרשים הבא מציג את מה שאתה צריך לעשות, ככה אני לפחות עושה את זה.
כשהסמל של הטיל האקטיבי (M) מופיע לך שים אותו בשעה 9-3, תאיץ כל הזמן וחכה שהטיל יגיע לטבעת האדומה, כשהוא מגיע לטבעת האדומה תשבור לכיוונו בG מקסימלי תוך שחרור מוץ אך לא בצורה מוגזמת, התזמון הוא עניין חשוב מאוד, שים לב שכאשר הטיל נעשה אקטיבי עלייך לכבות את המשבש בכדי להקשות עליו.
לגביי טילי חום:
הAA11 ARCHER לא הכי רגיש לנורים אבל טילי חום רוסיים אחרים כן, אז שחרר מספר נורים מועט ובצע תמרונים חריפים במהירות גבוהה בלי פלפל.
טילים חצי אקטיביים: שבירות חריפות בגובה נמוך עם משבש בכדי לשבור את הנעילה של המטוס המשגר
מקווה שכל זה עזר לך
עריכה: התרשים לא מייצג את המיקום המדוייקת של שעה 3-9 אבל זה המיקום שבו אני שם את הטיל האקטיבי, בכל מקרה זה עדיין עובד.
נערך בפעם אחרונה על-ידי Ezana9 בתאריך 13:32 ,9 אפריל 2011, שבת, נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ezana9 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2009 הודעות: 1431
|
נשלח: 13:21 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תתרכזו בדיון, אנחנו סך הכל מנסים לעזור לבחור.
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 11, 2007 הודעות: 767
|
נשלח: 14:18 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אז ל-108 יש את ספר הטייסת (חוברת טייס) של 110, עם המו ן מידע של חי"א לגבי ירוטים וכו', זה לא גורם להם להיות יותר טובים - ספק אם הם יבינו כיצד לבצע את הדברים ללא הדרכה אישית, בנושא א"ק אין להם את המידע העדכני (במידה ועידן משתמש באותו חוברת לטיס), בנושא הבקרה, אין להם את המפות שלנו, בנושא אהטילים אין להם את הטילים שלנו, בנושא כיצד לבצע משימות - אין להם שום מידע רלוונטי, הם בסך הכל אותו דבר, הם לא שונים וכל מה שהם השיגו מעידן לגבי 110, זה דברים שאני בכיף הייתי נותן להם כדי שהם בעצמם יכנסו לאותו תלם ולשפה אחת משותפת בין כולם, לגבי נחיתות אין שם עידכונים, לגבי קרבות אוויר צמודים אין שם שום אזכור בספר הטייסת, בנושא חימוש א"ק של פאלקון אין שום איזכור, אבל בתכלס אף בן אדם בעולם הוא לא סופרמן, ואין מצב שמישהו שמקבל את ספר הטייסת שלנו ידע לבצע את הכל ללא הדרכה אישית של מישהו שעבר את זה, ועידן עבר חלקים קטנים מאוד מהתו"ל.
אז חברים, להרגיע - ספר הט ייסת שלנו, גם אם נמצא ב-108, זה אחלה וזה לא לא מה שמדאיג אותי, מה שבעייתי פה שעדיין יש קשר כל שהוא בין 110 ל-108 כאשר צריך למחוק כל קשר בינינו. מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
|
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 14:23 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Fox5inbound כתב: | אז ל-108 יש את ספר הטייסת (חוברת טייס) של 110, עם המו ן מידע של חי"א לגבי ירוטים וכו', זה לא גורם להם להיות יותר טובים - ספק אם הם יבינו כיצד לבצע את הדברים ללא הדרכה אישית, בנושא א"ק אין להם את המידע העדכני (במידה ועידן משתמש באותו חוברת לטיס), בנושא הבקרה, אין להם את המפות שלנו, בנושא אהטילים אין להם את הטילים שלנו, בנושא כיצד לבצע משימות - אין להם שום מידע רלוונטי, הם בסך הכל אותו דבר, הם לא שונים וכל מה שהם השיגו מעידן לגבי 110, זה דברים שאני בכיף הייתי נותן להם כדי שהם בעצמם יכנסו לאותו תלם ולשפה אחת משותפת בין כולם, לגבי נחיתות אין שם עידכונים, לגבי קרבות אוויר צמודים אין שם שום אזכור בספר הטייסת, בנושא חימוש א"ק של פאלקון אין שום איזכור, אבל בתכלס אף בן אדם בעולם הוא לא סופרמן, ואין מצב שמישהו שמקבל את ספר הטייסת שלנו ידע לבצע את הכל ללא הדרכה אישית של מישהו שעבר את זה, ועידן עבר חלקים קטנים מאוד מהתו"ל.
אז חברים, להרגיע - ספר הט ייסת שלנו, גם אם נמצא ב-108, זה אחלה וזה לא לא מה שמדאיג אותי, מה שבעייתי פה שעדיין יש קשר כל שהוא בין 110 ל-108 כאשר צריך למחוק כל קשר בינינו. |
אנחנו גולשים פה בטירוף מהנושא המקורי. אז זו הולכת להיות מילתי האחרונה בנושא (אפילו אם תנסה לסלף את דברי כהרגלך ירין). צאו מהסרט ריגול שאתם חיים בו!
אנחנו לא סוגרים טייסת רק כדי להצטרף לטייסת אחרת, ללמוד כל מה שאפשר ואז ללכת ולהגיד "אנחנו יותר טובים, הנה תראו מה הם לימדו אותנו שעשינו כאילו אנחנו עוברים אליהם".
אז תחזור בחזרה לחור הקטן שזחלת ממנו ותעזוב אותנו בשקט.
FYI, כפי שכבר אמרתי, "ספר הטייסת שלך" מעניין אותי (ואני מאמין שאני מדבר פה בשם כולנו) בערך כמו צבע מתייבש. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
SOF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 09/06/2005 הודעות: 798
|
נשלח: 14:36 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
ירין, אתה מוכרח להתעורר ולצאת מהסרט שאתה נמצא בו, הדבר לא עושה לך טוב כלל, ולא רק זה, אתה גם משפיע לרעה על חברי הטייסת שלך.
"אז ל-108 יש את ספר הטייסת (חוברת טייס) של 110, עם המון מידע של חי"א לגבי ירוטים וכו'"
ל108 אין את ה"ספר טייסת" שלכם, משתי סיבות עיקריות:
1. אני לא העברתי להם אותו, כי אני פשוט לא בן-אדם כזה.
2. זה פשוט לא מעניין את החבר'ה של 108.
108, לא "השיגו" ממני שום מידע, אני לא "סוכן מוסד" שנשתל ע"י טייסת 108 בטייסת 110 בכדי להשיג מידע על אופן ההתנהלות שלכם, ואם אתה חושב ככה אתה טועה טעות קשה.
צא מהסרט שאתה נמצא בו לגבי זה שיש לך מידע על "דברים סודיים" ושהיירוטים שמופיעים בספר הטייסת שלך הם "מידע של חה"א לגבי ירוטים"
הם לא, ולדבריך הם בכלל לקוחים ממידע שפורסם אודות חיל האוויר האמריקאי.
ורק דוגמא קטנה מאוד לנושא, להזכירך, אותם שרטוטים שהעברת לי למדריך קרבות אוויר צמודים שהכנתי, שטענת שהם לקוחים מלא אחרת מאשר "חוברת קרבות אוויר לטייסי בז בחה"א" היו בעצם שרטוטים מתוך ספר לסימולטור F15 ישן.
שכתובתו היא : http://www.flightsimbooks.com/f15strikeeagle/
|
|
חזור למעלה |
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 15:59 ,9 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
110, אני מניח שאתם יודעים שבמידה ויש לך חומר מסווג אמיתי של חיל האוויר- זאת עבירה על החוק. האחרונה שהחזיקה בחומר כזה- נשפטה לכמה שנים טובות בכלא (ענת קם).
בכל מקרה אחר, בו החומרה אינו "מסווג" באמת- למה שלא תפרסמו? אולי ה"חוברת" שלכם תגדיר סטנדרט גבוה ותגרום לכך שהרבה חברה שלא נמצאים בשום טייסת (בלחש: אולי אפילו טייסות אחרות) ילמדו מכם דבר או שתיים... תסכימו איתי- לכל מי שנמצא/קורא כאן יש מטרה אחת משותפת (והיא לא-"להתווכח")- להנות מהמשחק.
זה שאיתי פרסם את שטח ישראל רק גרם לכולם להנות יותר. זה יכל להישאר "חומר מסווג" של 108...
מצחיק שהכל התחיל מ"אני בטוח שתצליח למצוא לבד"... תשובה כמו "אני לא יודע"/לינק לד'יון כזה הייתה מביאה להשתלשלות שונה לחלוטין כאן.
בכל מקרה, 110, 108 וכל מי שיש לו משהו מעניין- פרסמו את המדריכים/ספרים/שטחים/סקינים/מה שזה לא יהיה שלכם. זה יהיה אדיר! |
|
חזור למעלה |
|
|
Fox5inbound טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|