נשלח: 20:36 ,2 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: המלצה על ספר
היום סיימתי לקרוא ספר ששמו הוא : "בלבב פנימה"
כתב אותו זאב קרוב שהוא אבא של אהרון קרוב (הפצוע הכי קשה ב"עופרת יצוקה") ובספר הוא מתאר את כל מה שעובר עליהם מהרגע שאהרון נפצע במבצע "עופרת יצוקה" והוא גם כותב שם דברים על העם שלנו דברים שבדרך כלל נותרים מתחת לפני השטח וטבועים עמוק בכל אחד מאיתנו אבל כאשר קורה משהוא הדברים האלה צפים ומתגלים- על אף שלכאורה אנחנו עם מפורד ומפוזר אנחנו עם אחד אנחנו עם שהוא עופרת יצוקה.
הדברים שכתובים שם הם מאד חזקים ומרגשים.
הספר אמנם נכתב ע"י אדם דתי אבל למרות זאת הוא ספר שיכול ונועד להיות מובן ע"י כולם.
אני מאד ממליץ על קריאתו של הספר על אף שהוא אינו ספר הרפתקאות מתח ופעולה.
לדעתי הספר צריך להיכלל ברשימת ספרי החובה במערכת החינוך הישראלית
אם לפני הקריאה של הספר כששאלו אותנו בטירונות "מה לא קר לכם? אתם לא רוצים מעיל?" וענינו "מי צריך מעיל כשבפנים בוערת אש?" עכשיו אני סמוך ובטוח שעכשיו התגלתה האש במלוא עוצמתה זוהי אש תמיד שבוערת בנפשו של כל יהודי יש אמנם כאלו שבהם היא חבויה ויש כאלו שפחות אבל האש הזו קיימת והיא חזקה כתמיד
מי ייתן והעם שלנו ימשיך להיות עם שעל אף שיש בו רבדים רבים של דעות הוא עם אחד מאוחד.
רועי
"אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה