צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 18:17 ,2 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
גרשון,
כל הרעיון מאחורי מוד HSFX זה בשביל שהקהילה שלנו תוכל לשחק online עם קהילות אחרות מאירופה וארה"ב בקמפיינים SEOW.
המוד HSFX נוצר במיוחד עבור סגנון משחק זה כפי שאתה יכול לראות בתמונת פתיחה: SEOW Oriented Mod.
עכשיו מה אתה ממליץ כאן? שנתקין "התחכמות" מבית היוצר של SAS שתמנע מאיתנו לשחק בקמפיינים עם שאר קהילת HSFX?
נא תסביר לי למה אתה ממליץ לעשות משהו שימנע מהקהילה לשחק אונליין...
מי שיעשה את השינוי הזה לא יוכל להיתחבר לשרתים של HSFX כאשר אבטחת החיבור ב CRT=2.
VIFF
נ.ב. שיניתי את הכותרת של ההודעה שלך, כי לא מדובר כאן על עדכון רשמי של HSFX , רק תוסף של קהילת SAS. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 18:27 ,2 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
דרך אגב,
לפאטץ' הקרוב שייצא עבור HSFX:
Charlie באמת מתלבט אם להוסיף את מטוסי הסילון של SAS, ו-Aaken מהנדס כרגע את המודל טיסה המשופר של מטוסי הצי.
ממש לא ממליץ לך לעשות שינוי שיימנע ממך לטוס עם הקהילה בקמפיינים.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 18:52 ,2 אפריל 2011, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אפשר תמיד להעתיק מודים נוספים לתוך תיקיית ה- JSGME MODS ולהפעיל אותם באופן שרוצים.
רק צריך לזכור להחזיר אותם אם טסים בקמפיין (שיש היום כל יום שני).
בנוסף, SAS קיבלו את המודלי טיסה ישירות מצ'ארלי כולל אילו של מטוסי הסילון (שיש ב- HSFX) watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
KfirC2 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2009 הודעות: 962
|
נשלח: 18:34 ,3 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: אולי תסבירו להדיוטות במה מדובר ומה מומלץ לעשות בסופו של דבר |
|
|
בחלק מהדיון הזה אני מרגיש שאתם מדברים בשפה לא מובנת
הורדתי אכן את המוד HSFX לפני מס' שבועות והוא אכן מוד מדהים
עכשיו מה ? מה אלו התוספות החדשות ? הן יפגמו הן יוסיפו ? אפשר לבטל אותן ?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 20:20 ,3 אפריל 2011, א' כותרת הודעה: |
|
|
התוספות ש-gprr מדבר עליהם הם לא של HSFX אלא של מוד "אחר" לא משנה של מי כרגע.
מדובר על תחכמות שמאפשרת להוסיף כמה מטוסי סילון בודדים מאתר SAS.
כן, זה יפגע ביכולת חיבור שלך לשרתים שמריצים את המוד HSFX, כי כולם מפעילים Check Runtime = 2
מיכה, נדמה לי שאי אפשר לעשות את זה כאופציה בתוך ה-JSGME.
בשורה התחתונה הרבה מתחכמים "מתלבשים" עכשיו על המוד של HSFX כי הוא היחיד שיש לו את המפתח ליצירת קבצי SFS שהם נטיביים לקוד של IL2. אין את זה לאף אחד אחר, למעט Team Daidelus.
VIFF
אלון |
|
חזור למעלה |
|
|
gprr בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 07, 2006 הודעות: 427
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_201ELI טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 27, 2006 הודעות: 155
|
נשלח: 8:33 ,4 אפריל 2011, ב' כותרת הודעה: המודים ב HFSX |
|
|
שלום חברה
אני מציע להוריד קצת את ההתלהמות והטונים הגבוהים.
אני חושב שהמידע של GPRR מבורך, הידע שלו בנוגע למה שנעשה בפורומים בחו"ל חשוב וזה יפה מאוד שהוא משתף אותנו בו. הוא לא הציע לאף אחד מהקהילה להפסיק לשחק ON LINE והוא מעולם גם לא היה מציע דבר שכזה!!!
ישנם אנשים שמכל מני סיבות לא משחקים ברשת, והאופציות הללו מאפשרות הנאות נוספות. הפורום הזה הוא לא של צרלי ולא של ה HFSX וכל אחד יכול להציע ולהביע את דעתו.
מהכרות אישית שלי עם GPRR אני יכול להגיד בודאות שכל מה שהוא כותב הוא עם כוונות טובות ומתוך הרצון לידיע אותנו בנעשה בעולם-לא יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
|
נשלח: 9:25 ,4 אפריל 2011, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זה בסדר, אין התלהמות ואין טונים.
גרשון בהחלט נכס לקהילה עם הרבה מאד ידע שהוא צובר מגלישתו בפורומים השונים של IL2 ואני באמת מעריך את זה שהוא משתף אותנו בידע הזה. עם זאת חשוב לי (ואני בטוח שגם לך) שלא נפורר את המארג הקהילתי שקיים כאן מאז 2005 עם כל מיני תת גרסאות של המשחק שלא יהיה ניתן לשחק איתם אונליין. לכן הדגשתי באדום את מה שגרשון כתב בהודעה הראשונה שלו, ורק ערכתי את הנושא כדי שלא יבינו בטעות שמדובר בעדכון רשמי.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 10:48 ,4 אפריל 2011, ב' כותרת הודעה: |
|
|
כדי שמי שלא מעורה במודים יבין במה מדובר,
המוד הזה - בשונה ממודים אחרים שניתן להריץ אותם בנוסף על התקנה של HSFX קיימת ופשוט להפעיל אותם בעזרת ה- JSGME - דורס את מודלי הטיסה (ה"כפתורים").
ולכן התקנה של המוד הזה בתיקיה של HSFX תגרום לכך שההתקנה הזאת לא תהיה תואמת HSFX 5.0.1 - שזה מה שצריך אם רוצים לטוס בקמפיין אוליין ביחד עם 242 והקהילת SEOW.
השרת בודק התאמה מלאה כולל מודלי הטיסה (בעזרת האופציה checkruntime =2).
אין שום בעיה להתקין מוד זה - בעותק נפרד - של HSFX - שאפשר לעשות זאת על ידי העתקה של כל התיקיה ואז להתקין בתיקיה זו.
בשביל מי שטס הרבה אוףליין (כמו - gprr) המוד הזה על המוד של HSFX הינו תוספת מאוד משמעותית.
המוד הזה הוא לא "התחכמות" (כמו מודים אחרים שמנצלים את HSFX) והוא באישור מלא של יוצר ה-HSFX צ'ארלי - שכרגע (לפחות נכון לפעם האחרונה שאני דיברתי איתו על זה) - עוד לא מעוניין להוסיף מטוסי 1956 לסימולטור מסיבותיו. יכול להיות שבעתיד כאשר הם יהיו יותר בשלים או יתאימו לקמייפן SEOW כזה או אחר הם יוספו ל-HSFX. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|