צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 14:51 ,31 מרץ 2011, ה' כותרת הודעה: orbiter |
|
|
היי!
שאני ממריא עם space shutttle מספר שניות אחרי שמאיצי הדלק המוצק מתנתקים מן המעבורת מתחילה ירידה משמעותית במהירו.ככה אני מגיע לגובה של 100 הק"מ בערך ואז פתאום אני המהירות ממש יורדת והמעבורת יורדת בחזרה אל כדור הארץ למה?
ככה זה קורה באותו שלב בהמראה בdelata glider
למה?
תודה מראש לעונים! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
|
חזור למעלה |
|
|
s123 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 05, 2009 הודעות: 610
|
נשלח: 16:02 ,31 מרץ 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אין זה לא עוזר.
אני מנסה לאסוף מהירות.אחרי שעברתי את החלק ה"צפוף" של האטמוספירה אני מיע לזווית התקפה של 10 מעלות ולאחר כמה שניות אני מתחיל לצנוח!!
נ.ב.-מישהו יודע איך להמריא עם shuttle a? |
|
חזור למעלה |
|
|
uri_ba טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 17, 2007 הודעות: 4693
|
נשלח: 16:49 ,31 מרץ 2011, ה' כותרת הודעה: |
|
|
shuttle A מאוד קשה להמריא מכדוה"א (אפשרי בהחלט).
בכל מקרה, תעזוב את כל הכלים ותתרכז קודם כל בDG.
ברגע שתצליח לעלות איתו לLEO, לעגון בתחנת החלל ולבצע TLI לירח כמו שצריך (כולל להגיע לשם).
פתאום כל העבודה עם הכלים האחרים תהיה ברורה
בגדול עם DG, אני מתחיל ב70 מעלות טיפוס, ובגובה 10K מתחיל להוריד את האף לאט על הVV עד שהVV מגיע לאופק (בד"כ באיזור ה60 קילומטר) מאותו שלב פשוט ממשיכים לשמור את הVV על האופק ועוקבים אחרי הHA והHP (במסך ORBIT, תשנה את ההקרנה לSELF, יותר נוח). בקיצור, המטרה שלך היא שהHA יהיה 150-200 ק"מ מעל פני השטח ושהפריגאה תהיה כמה שיותר גבוהה כדי שבערת הכניסה למסלול באפוגיה תהיה כמה שיותר קצרה.
ואם כל מה שאמרתי עכשיו הוא סינית מדובבת, תקרא את הPDF שנתתי לך שם את הלינק שלו. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|