הצטרף בתאריך: May 26, 2010 הודעות: 325 מיקום: אשתאול
נשלח: 21:36 ,12 מרץ 2011, שבת כותרת הודעה: בעיה עם הFUEL PUMP.
שלום!
יש לי בעיה קטנה.
אני יודע שצריך להפעיל את הפיול פאמפ כל הטיסה וכשאני טס ב737 הדיפולטי(כן יש לי FSX
ואין לי עדיין מטוס מקצועי ל737)אז אני מפעיל את הפיול פאמפ והוא עושה לי מין רעש של שאיבה(כן אני יודע שPUMP זה שאיבה)והרעש הזה מפריע לי להתרכז.
יש דרך להפסיק את הרעש??
תודה מראש לכל העוזרים.
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
הצטרף בתאריך: Jan 06, 2008 הודעות: 2989 מיקום: טבעון
נשלח: 1:28 ,13 מרץ 2011, א' כותרת הודעה:
FreeFlight כתב:
הדרך להפסיק את הרעש הוא לכבות את המשאבה כמובן.
אתה לא זקוק למשאבות אחרי שהמנועים דולקים, כשאתה מסיים את תהליך ההתנעה פשוט תכבה אותן.
משאבות דלק(FUEL PUMPS) שואבות דלק מהמיכלים אל איזור המנוע(למנוע גם יש משאבות משלו להזרמה הלאה אל תא הבערה עצמו).
אם תכבה אותם, לא יגיע דלק מהמיכלים למנוע ובאיזשהו שלב הם יכבו. משאבות הדלק שהמפסקים שלהם ממוקמים ב-overhead במטוסי סילון הם לא משאבות boost pumps כמו שיש במנועי מטוסי בוכנה עם הזרקת דלק שמשמשים רק להנעה.
ההצעה לכבות משאבות דלק לאחר הנעה לא נכונה. אלא אם גם רעש המנועים מפריע לך.
משאבת הדלק היחידה שמכבים היא המשאבה של המיכל המרכזי אחרי שנגמר בו הדלק.
לא חושב שאפשר להנמיך רק את רעש המשאבות בלי להנמיך את שאר הסאונד של מערכות המטוס (דרך תפריט ה-sound):
נסה לשחק עם הסליידרים, הגיוני שהסליידר של ה-cockpit ינמיך את הקולות שאתה שומע בקוקפיט כולל את רעש המשאבות(לא כולל מנועים-להם יש סליידר נפרד). לא ניסיתי. תבדוק אתה, אולי סליידר אחר יתרום.
תוריד את הקוקםיט והמנועים קצת ותעלה טיפה את הקולות..בכללי אם אתה טס ברשת הייתי מוריד את המנועים והקוקפיט ל20-10 בשביל איכות שמיעה והבנה ברורה יותר של השחקנים ברשת
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה